Επισκέπτης
δεν εχει προβλημα η ταυρινα μας..ολους θα μας καταφερει..Θα περάσει πρώτα απο Σαλόνικα!Τον περιμένουν κι εκεί...
δεν εχει προβλημα η ταυρινα μας..ολους θα μας καταφερει..Θα περάσει πρώτα απο Σαλόνικα!Τον περιμένουν κι εκεί...
οου γιεεεες
Κοίτα μην εκτεθούμε μόνο
Ρε νάτσο λες και είσαι πρωτάρης στο φόρουμ...τι να του κάνει η Καιλή?Δεν ξέρεις με τι φουντώνει ο μπουλάκος?
πουταναααααααααααααααααααααααααα..
πηγαινω να πω 10 πατερ ημων,να κανω 400 μετανοιες..
ολα μεσα στο προγραμμα ειναι..ριχνουμε σταχτη στα ματια της αρσεναλ για να βγουμε πρωτοι στον ομιλο..Από αλλού σου ήρθαν τα 5 τελικά!
Θα βελάξεις...ελα αθηνα σε περιμενουμε
Στην 9 φίλε,μαζί με άλλους 2 πασολέδες και κάτι αρειανούς...ήμασταν κι εκεί αρκετοί διάσπαρτοι,όπως και στην 7 ;)αψογοι οι ''πασολεδες''
περασε πολυς καιρος απο τοτε που εχουμε να δουμε στον ναο τετοια αντιπαλη κερκιδα
φιλος μου στην 3,μου ειπε οτι ακουγοντουσαν μεχρι εκει
χωρις υβριστικα,χωρις αντιεθνικα
παντελονατοι(καταθεση στεφανιου για τους αδικοχαμενους Αρειανους)
προτυπο οπαδισμου
ευγε
υγ:ταυρε εσυ που ησουνα ρε;;;
να'σαι καλά νάτσο.κοίτα να αναρρώσεις γρήγορα μόνο γιατί μάλλον άφησες μεγάλο κενό στο κέντρο...Μπράβο ρε πασολέδες!
Θα πάτε καλά σίγουρα. Για υποβιβασμό ούτε λόγος είστε πολύ μακριά!
να'σαι καλά νάτσο.κοίτα να αναρρώσεις γρήγορα μόνο γιατί μάλλον άφησες μεγάλο κενό στο κέντρο...
στην 2 εχω διαρκειαςΣτην 9 φίλε,μαζί με άλλους 2 πασολέδες και κάτι αρειανούς...ήμασταν κι εκεί αρκετοί διάσπαρτοι,όπως και στην 7 ;)
Γενικά το κλίμα άψογο πλην 10 τύπων στην 1,ώπου είναι οι Ιερολοχίτες,που προσπαθούσαν να προκαλέσουν μανούρα αλλά τους πλακώσανε στις μάπες κάτι δικοί σας και κάναν τουμπεκί
Εσύ που ήσουν φίλε???
Εμεις διδάσκουμε πολιτισμό μικρό και κουτό ταλιμπανάκιτι έγινε μεγάλε?..ανακαλύψατετον πολιτισμό?.....είδατε ότι υπάρχουν και άλλα μέρη?....
παγκουριστας...Εμεις διδάσκουμε πολιτισμό μικρό και κουτό ταλιμπανάκι
Πες του ναυαρχου να πλυθεί καλά την κυριακή που μας έρχεται :-* :-*
Άστον να χαρεί...δεν βλέπεις ότι είναι σε παραλήρημα?Για πόσους μήνες θα είναι ακόμα στην Σούπερ Λιγκ!πως γινεται σε κερκιδα το πολυ 900 ατομων να υπαρχουν 1000 παγουρια και να βλεπυμε αδεια καρεκλακια?
ελεος πια με την προπαγανδα