Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πάρε φόρα κι έλα!!!Παγουράαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
NαυαρχοΓΙΟΤΑ...Κυριακή κοντή γιορτή λένε στο χωριό μου...ελάτε πάνω και θα βελάξετε :zfuck: :2on1:

[size=18pt]Με κόσμο στο «Κλ. Βικελίδης» ο ΠΑΣ Γιάννινα![/size]

Εφτακόσια εισιτήρια θα δοθούν για τις ανάγκες των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το παιχνίδι των «κυανόλευκων» με το Άρη. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν άνθρωποι στην ΠΑΕ που συμβούλευαν τον κ. Χριστοβασίλη να αποφευχθούν οι μετακινήσεις φιλάθλων, ένθεν κι ένθεν, προκειμένου να αποφευχθούν και τα όποια πρόστιμα, αλλά και ευθύνες της ΠΑΕ σε τυχόν επεισόδια, εν τούτοις οι πιέσεις που υπήρχαν από τους οργανωμένους (Blue Vayeros) απέδωσαν και η ΠΑΕ συνυπέγραψε το αίτημα για εισιτήρια των φιλάθλων της στο Χαριλάου. Εδώ και μερικές μέρες υπήρξαν επαφές του επικεφαλής των Blue Vayeros, Χριστόδουλου Θεοδωρίκα, με τον εκτελεστικό διευθυντή των «κιτρίνων» Γιάννη Κόντη για να παραχωρηθούν 500 εισιτήρια στο σύνδεσμο, όπως αναφέρει ο Θεοδωρίκας στο forum του συνδέσμου (bluevayeros.gr), αλλά η ΠΑΕ Άρης δεν μπορούσε να δώσει τα εισιτήρια αν δεν αναλάμβανε την ευθύνη και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικώς το θέμα διευθετήθηκε, αλλά η προσοχή θα πρέπει να είναι τεταμένη από τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα, για να μην προκληθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα που και την ΠΑΕ θα φέρει απολογούμενη στον αθλητικό δικαστή, αλλά και στη δυσχερή θέση να μην εγκρίνει άλλη εκδρομή σε εκτός έδρας παιχνίδι.   

Αυτή τη φορά δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από το γήπεδο, όπως είχε συμβεί στην Ξάνθη, αλλά τα εισιτήρια θα προαγοραστούν από τους Blue Vayeros και θα βγουν προς πώληση αποκλειστικά στα Γιάννινα. Επομένως, όσοι ταξιδέψουν από εδώ, θα έχουν μαζί τους και το εισιτήριο στο χέρι, το οποίο θα στοιχίζει 15 ευρώ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος άλλος σύνδεσμος θα εξασφαλίσει εισιτήρια για το ματς με τον Άρη, καθώς η ΠΑΕ μπορεί να πάρει μέχρι 700 εισιτήρια, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες

paslaos.jpg

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
«Να την κάνουν Μικτή Αθηνών-Θεσσαλονίκης»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο πρόεδρος των «Blue Vayeros» Χριστόδουλος Θεοδωρίκας για τις επιλογές του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα. Παράλληλα ο εκπρόσωπος των «κυανόλευκων» οπαδών επισήμανε ότι οι φίλοι του «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι ίδιοι εισιτήρια στους οπαδούς άλλων ομάδων σε περίπτωση που δεν τα βρουν οι ΠΑΕ.

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα Blue Vayeros Χριστόδουλος Θεοδωρίκας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του πιο δυναμικού συνδέσμου του ΠΑΣ τόνισε

Για τις κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ

«Αυτά που κάνει ο Ρεχάγκελ με τις κλήσεις είναι προκλητικά. Τόσα χρόνια έπαιζε ο Φωτάκης στο Αιγάλεω και την Λάρισα δεν το καλούσε ποτέ. Με το που έπαιξε μια αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ τον κάλεσε στην Εθνική. Καλεί τον παροπλισμένο Τζιόλη, που τον έχει βάλει ο Παναθηναϊκός μόνιμα στο ψυγείο. Αν νομίζουν ότι θέλουν να κάνουν Εθνική Αθήνας-Θεσσαλονίκης, ας αλλάξουν το όνομα. Ας τη λένε μικτή Θεσσαλονίκης-Αθήνας. Ελλάδα είναι και η επαρχία. Εμάς μανούλα δεν μας γέννησε;»
[size=18pt]
Για τις μετακινήσεις των οπαδών

«Δεν γουστάρουμε τα αλισβερίσια των διοικήσεων των ομάδων που αποκλείουν μερικές φορές τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Ο αντίπαλος οπαδός έχει δικαίωμα να βλέπει παντού την αγαπημένη του ομάδα. Θέλουμε όλοι οι αντίπαλοι οπαδοί να έρχονται ελεύθερα στα Γιάννενα. Και σε όποιους δεν δώσει εισιτήρια η διοίκηση του ΠΑΣ θα τους δώσουμε εμείς. Για να μπορούμε και εμείς να βλέπουμε παντού την ομάδα μας. Οι οπαδοί μπορούνε να τα βρούνε μόνοι τους, ώστε να μην τρώνε αποκλεισμούς». [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σωστόοοοοοοοοοοοοοςςςς

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
που να ερθει η λουγκρα???
χουλιγκανος των πληκτρων ειναι..
μια φορα καθε 10 χρονια παταει σε γηπεδο..
Μην πετάς λάσπη ρε χουλιγκανοπρεζάκια... :s&m_1:
μόνο 3 χρόνια επι μοντελοπνίχτη δεν είχα διαρκείας...με το που πήρε τον πούλο,κανονικά ξανα στις επάλξεις :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κρατησου μια κυριακη ακομα αηττητος....Θελω εγω να εχω την τιμη.... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :zfuck: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το βάλανε Σάββατο το ματς και μου το χαλάσανε λίγο...το παλέυω για να τα καταφέρω να είμαι κι εγώ παρών :rockon:

Εσένα δεν σε ρωτάω καν αν θα είσαι μέσα :grin:
Και πολύ καλά κάμεις που δεν ρωτας  :rockon:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κρατησου μια κυριακη ακομα αηττητος....Θελω εγω να εχω την τιμη.... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :zfuck: :grin:
Μόνο με διαιτητικά όργια...πάρε και μπρατσάκια μαζί...θα κάνετε μπάνιο στη λίμνη παρέα με τα μπακακόψαρα :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Του Βάτραχου θα του αρέσει σίγουρα η ιδέα :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom