Νέα

Αιμορροΐδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαστιγα τινει να εξελιχθει η ασθενια των αιμοροιδων .Αν ξερει καποιος πως φευγουν για παντα ας το πει :think:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Από σένα ή από τις υποψήφιες για  :knockinb: ;

Επισκέπτης
αυτο νομιζω βγενει απο μονο του,απο κακη διατροφη π,χ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ε λοιπόν δεν υπάρχει μεγ;αλύτερη κατάρα..

να είσαι κακός,πούστης,φτωχός και άσχημος και επιπλέον να έχεις και αιμοροιδες..

και για να σοβαρευτούμε..μην τις αφήσεις να φτάσουν στο απροχώρητο.. ξεκίνα με διατροφή που να βοηθά τις κενώσεις (ελληνιστί χ..ιμο) δηλαδή αφθονα φυτικά (λαχανικά, φρούτα κλπ).. επίσης τακτικ΄πλύσιμο με κρύο νερό (οχι παγωμένο απλά της βρύσης) το οποίο ανακουφίζει αλλά και μειώνει την φλεγμονή.. χρήση αναλγητικών με βάση την νοβοκαίνη (θα βρείς στο φαρμακείο και μην ντραπείς να ζητήσεις) απόφευγε όπως ο διάλος το λιβάνι τα λιπαρά, τα κρεατικά χωρίς συνοδεία λαχανικών (ωμών) και το αλκοόλ.. καλό κουράγιο

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν είχα και εγώ πρόβλημα.
Πως ξεπερνιέται: βασικά τρώγοντας ή πίνοντας λαχανικά. Αν βαριέσαι να κάθεσαι και να τα τρως, πίνε κάθε μέρα πέντε καρότα με ένα μήλο, αρκεί βέβαια να έχεις αποχυμωτή.
Είναι καθαρά θέμα διατροφής και μπορεί να υπάρχει κάτι που σε πειράζει, αν προσθέσεις τα λαχανικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης η περιοχή απαιτεί καθαριότητα, κοινώς αρκετό νεράκι.

Στις περιόδους κρίσης: αλοιφή sheriproct και ξυλοκαϊνη.
Είναι αυτονόητο πως οι πολύ άσχημες περιπτώσεις, που δεν υποχωρούν, θέλουν χειρουργική επέμβαση. Αλλά ξεκίνα τα λαχανικά...

Επισκέπτης
εχω αιμοροιδες εδω και 15 χρονια περιπου,τρωω σωστα αλλα μετε απο καθε χεσιμο εμφανιζοντε  για κανα μισαορο χωρς πονους.Υπαρχει κατι εκτος απο ενχειριση που να φευγουν τελειως?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εχω αιμοροιδες εδω και 15 χρονια περιπου,τρωω σωστα αλλα μετε απο καθε χεσιμο εμφανιζοντε  για κανα μισαορο χωρς πονους.Υπαρχει κατι εκτος απο ενχειριση που να φευγουν τελειως?
υπαρχει νεα μεθοδος αναιμακτης επεμβασης χωρισ πονους.με λειζερ γιατι η κανονικη επεμβαση πονα παρα πολυ.ειναι ο πιο σωστος τροπος

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν είχα και εγώ πρόβλημα.
Πως ξεπερνιέται: βασικά τρώγοντας ή πίνοντας λαχανικά. Αν βαριέσαι να κάθεσαι και να τα τρως, πίνε κάθε μέρα πέντε καρότα με ένα μήλο, αρκεί βέβαια να έχεις αποχυμωτή.
Είναι καθαρά θέμα διατροφής και μπορεί να υπάρχει κάτι που σε πειράζει, αν προσθέσεις τα λαχανικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης η περιοχή απαιτεί καθαριότητα, κοινώς αρκετό νεράκι.

Στις περιόδους κρίσης: αλοιφή sheriproct και ξυλοκαϊνη.
Είναι αυτονόητο πως οι πολύ άσχημες περιπτώσεις, που δεν υποχωρούν, θέλουν χειρουργική επέμβαση. Αλλά ξεκίνα τα λαχανικά...
παντως υπαρχει και το παραφινελαιο ενα ειδικο λαδι ,χρησιμοποιειται πριν το φαγητο ανακουφιζει προσωρινα,μονο

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μαστιγα τινει να εξελιχθει η ασθενια των αιμοροιδων .Αν ξερει καποιος πως φευγουν για παντα ας το πει :think:
οι αιμορροιδες οταν ερεθιζονται πονουν πολυ .δημιουργουνται κυριως απο δυσκοιλιοτητα-κακη διατροφη καθιστικη εργασια.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ΟΠΟΙΟς θελει κατι αλλο με ρωταει!α επισης υπαρχουν και καποια υποθετα!σε συνδυασμο με το παραφινελαιο βοηθανε!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αν ομως πονανε πολυ η επεμβαση ειναι μονη λυση!

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Διατροφη η μονη λυση..... και εγω εχω....... και μαλιστα εχτες εφαγα κατι παλιοσουβλακια ηπια κια κατι παλιοσφηνακια, και σημερα το πρωι που πηγα για χεσ...μο(sorry) πεθανα.
Γενικα εχει περιοδους με μεγαλη εξαρση και περιοδους που δεν σε ενοχλου καθολου

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Aιμοροιδες παθαινεις οταν καθεσαι πολλες ωρες καθημερινα καθισμενος σε καρεκλα.
Ναι ναι πιανεται και οταν την παιζεις στο ιντερνετ με τις ωρες  :jerking:.
Προσφατα ενημερωθηκα απο φιλο που εργαζεται σε ιατρικο κεντρο οτι το λειζερ για τις αιμοροιδες ειναι στο
800αρι και πανω.
Αν και το ποσο δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο καλο ειναι να γινεται η επεμβαση asap γιατι μετα χειροτερευει.
Τωρα αν θες να κανεις "διατροφη" και να περιμενεις να δεις αποτελεσματα its up to you.
Oπως και ναχει ειναι μεγαλο λουκι,πιο μεγαλο θαλεγα και απο την ελεφαντιαση στα αρχιδια! :uglystupid:
Καλη τυχη στους πασχοντες και καλη λευτερια! :2funny:

w00t

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επισης χρειαζεται να πινετε αρκετο νερο (10 ποτηρια την μερα)

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
απ΄ οτι ξερω υπαρχουν και καποιες πρακτικες αλοιφες με καλή αντιμετωπιση της καταστασης.
Μια σωστη κινηση ειναι παντως η επισκεψη σε γαστρεντολογο, και δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να τα αποδιδουμε μονο σε αιμοραιδες αλλα να αποφεφθει  η περιπτωση κακοειθους ογκου κτλ.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επειδή έχω και εγώ και ευτυχώς δεν με πονάνε κα΄θε φορά που με πιάνουν αλλά φεύγει το αιματάκι μου  και βάζω και τις αλοιφές μου προτείνω την τέλεια λύση που θα εφαρμόσω πρώτος...ΤΟΝ ΑΡΑΠΗΗΗΗ.... :2funny:

Επισκέπτης
ενοεις οτι οταν σκουπιζεσαι εχεις αιμα?
τι αλοιφη βαζεις?
θα φυγουν ποτε η θα βαζεις για μια ζωη αλοιφη?

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Παιδια κι εγώ και πάσχων και παθών είμαι. Πριν από δεκα χρόνια είχα κάνει εγχείριση για θρομβωμένες αιμορρόιδες (πρησμένες αιμορρόιδες σα σταφύλια, χωρίς αίμα). Φρικτός πόνος. Τώρα έχω διαπιστώσει μια ψιλο-υποτροπή με σποραδική αιμορραγία, αλλά χωρίς πόνο, κάτι που οφείλεται σε απλή εκδορά (σα γδάρσιμο).
Σε όλα αυτά τα χρόνια αυτό που πρόσεχα περισσότερα ήταν η αποφυγή της δυσκοιλιότητας και να πηγαίνω καθημερινά στο ...μέρος. Γενικά καλά με έχει παέι αλλά χρειάζεται προσοχή (με τον καιρό έχω αποκτήσει εμπειρία στι ανατάξεις) και ο σκοπός είναι να μην πρήζονται και μένουν έξω μετά την τουαλέτα.
Δεν τόχω ψάξει αλλά από ότι λένε και οι συναγωνιστές, το λέιζερ είναι καλή λύση, αλλά προσωπικά δεν θέλω ξανά επέμβαση, αν δεν ειναι απόλυτα απαραίτητο. Οι αιμορρόιδες είναι γενικά ένα πρόβλημα που θέλει προσοχή αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Καλή δύναμη στους συναγωνιστές που το αντιμπετωπίζουν.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενοεις οτι οταν σκουπιζεσαι εχεις αιμα?
τι αλοιφη βαζεις?
θα φυγουν ποτε η θα βαζεις για μια ζωη αλοιφη?
όχι πάντα...πότε πότε τρέχει λίγο αίμα στην τουαλέτα,βάζω μια αλοιφή που τις ηρεμει και δεν ματώνουν.δυστυχώς ο ντόκτορ μου είπε ότι δεν χρειάζεται επέμβαση γιατί είναι μικρό το πράβλημα,αν χειροτερέψει τότε.πάντως είναι σπαστικό να τρέχει έστω και λίγο όταν σε πιάνει...

Επισκέπτης
όχι πάντα...πότε πότε τρέχει λίγο αίμα στην τουαλέτα,βάζω μια αλοιφή που τις ηρεμει και δεν ματώνουν.δυστυχώς ο ντόκτορ μου είπε ότι δεν χρειάζεται επέμβαση γιατί είναι μικρό το πράβλημα,αν χειροτερέψει τότε.πάντως είναι σπαστικό να τρέχει έστω και λίγο όταν σε πιάνει...

το ονομα της αλοιφης παρακαλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom