Επισκέπτης
μαστιγα τινει να εξελιχθει η ασθενια των αιμοροιδων .Αν ξερει καποιος πως φευγουν για παντα ας το πει
υπαρχει νεα μεθοδος αναιμακτης επεμβασης χωρισ πονους.με λειζερ γιατι η κανονικη επεμβαση πονα παρα πολυ.ειναι ο πιο σωστος τροποςεχω αιμοροιδες εδω και 15 χρονια περιπου,τρωω σωστα αλλα μετε απο καθε χεσιμο εμφανιζοντε για κανα μισαορο χωρς πονους.Υπαρχει κατι εκτος απο ενχειριση που να φευγουν τελειως?
παντως υπαρχει και το παραφινελαιο ενα ειδικο λαδι ,χρησιμοποιειται πριν το φαγητο ανακουφιζει προσωρινα,μονοΛοιπόν είχα και εγώ πρόβλημα.
Πως ξεπερνιέται: βασικά τρώγοντας ή πίνοντας λαχανικά. Αν βαριέσαι να κάθεσαι και να τα τρως, πίνε κάθε μέρα πέντε καρότα με ένα μήλο, αρκεί βέβαια να έχεις αποχυμωτή.
Είναι καθαρά θέμα διατροφής και μπορεί να υπάρχει κάτι που σε πειράζει, αν προσθέσεις τα λαχανικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης η περιοχή απαιτεί καθαριότητα, κοινώς αρκετό νεράκι.
Στις περιόδους κρίσης: αλοιφή sheriproct και ξυλοκαϊνη.
Είναι αυτονόητο πως οι πολύ άσχημες περιπτώσεις, που δεν υποχωρούν, θέλουν χειρουργική επέμβαση. Αλλά ξεκίνα τα λαχανικά...
οι αιμορροιδες οταν ερεθιζονται πονουν πολυ .δημιουργουνται κυριως απο δυσκοιλιοτητα-κακη διατροφη καθιστικη εργασια.μαστιγα τινει να εξελιχθει η ασθενια των αιμοροιδων .Αν ξερει καποιος πως φευγουν για παντα ας το πει
όχι πάντα...πότε πότε τρέχει λίγο αίμα στην τουαλέτα,βάζω μια αλοιφή που τις ηρεμει και δεν ματώνουν.δυστυχώς ο ντόκτορ μου είπε ότι δεν χρειάζεται επέμβαση γιατί είναι μικρό το πράβλημα,αν χειροτερέψει τότε.πάντως είναι σπαστικό να τρέχει έστω και λίγο όταν σε πιάνει...ενοεις οτι οταν σκουπιζεσαι εχεις αιμα?
τι αλοιφη βαζεις?
θα φυγουν ποτε η θα βαζεις για μια ζωη αλοιφη?
όχι πάντα...πότε πότε τρέχει λίγο αίμα στην τουαλέτα,βάζω μια αλοιφή που τις ηρεμει και δεν ματώνουν.δυστυχώς ο ντόκτορ μου είπε ότι δεν χρειάζεται επέμβαση γιατί είναι μικρό το πράβλημα,αν χειροτερέψει τότε.πάντως είναι σπαστικό να τρέχει έστω και λίγο όταν σε πιάνει...