GiveItToMe
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα ανεβάσουμε και καμμία φωτογραφία ή είναι θεωρητικό το θέμα;
Προσωπικά ασχολούμαι με την φωτογραφία από πολυυύ μικρός, αλλά απέκτησα την πρώτη δική μου μηχανή (μια Kodak instamatic, με φιλμ "κασσέτα" 24) σε ηλικία 13 ετών!
Θα ανεβάσουμε και καμμία φωτογραφία ή είναι θεωρητικό το θέμα;
Προτείνω να ΜΗΝ αρχίσουμε ν' ανεβάζουμε φώτος, για να μην γεμίσει κι αυτό το thread, άλλωστε έχουμε τόσες Συλλογές...
Χωρις πλακα γειτονα, θα αξιζε να ανεβουν μερικες... ωραιες ομως φωτο, οχι σε στυλ pleasura... κανονικες... ποιοτικες φωτο!
Ρε κάπου έχω μια Agfamatic που έπαιρνε το κυβάκι με το φλας (4 χρήσεων) από πάνω ...
Δεν διαφωνώ... αλλά υπάρχουν τόσα σέξυ threads-συλλογές... ακόμα και σχετικό με το "καλλιτεχνικό γυμνό"
Δεν μιλησα καν για γυμνο... εννοουσα καθαρα φωτο απο τοπια ή οτιδηποτε αλλο! Αλλα φωτο οχι που βγαλαμε τυχαια με το κινητο μας στο δρομο... φωτο καλες... "δουλεμενες" ή μη!
ανεβασα 5 φωτο στο imagebam για να μην φορτωνεται το site...Ειναι απο περσινες διακοπες στην ιταλια.Τραβηχτηκαν με μια απλη samsung digimax A40,αλλα το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικοΠροτείνω να ΜΗΝ αρχίσουμε ν' ανεβάζουμε φώτος, για να μην γεμίσει κι αυτό το thread, άλλωστε έχουμε τόσες Συλλογές...
ΑΛΛΟ αυτό... οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ ΓΥΜΝΟΥ δηλαδή! Νομίζω ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο παρόν thread θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε δημιουργικά σε αυτό! ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟΣ... όχι clopy+paste !!!
το κυβάκι με το φλας (4 χρήσεων)
ΑΛΛΟ αυτό... οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ ΓΥΜΝΟΥ δηλαδή! Νομίζω ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο παρόν thread θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε δημιουργικά σε αυτό! ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟΣ... όχι clopy+paste !!!
Και προσωπικα οταν φωτογραφιζω κατι που μου αρεσει,δεν μπορω να
ξεπερασω την διαδικασια που ακολουθω χρονια τωρα...του να κραταω
σημειωσεις για καθε καρε...
Νο 1 τοσο διαφραγμα,τοσο ταχυτητα..
Νο2 τοσο.......... .........
Κανατε εσεις το ιδιο με τις αναλογικες;
ΝΑΙ! Ευτυχώς τώρα είναι ΟΛΑ αυτά αυτόματα αποθηκευμένα στα exif files ;) Κι αν η dslr σου τραβάει και απευθείας RAW, οι δυνατότητες περαιτέρω επεξεργασίας είναι κυριολεκτικά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ (προσωπικά εκτός από το Photoshop χρησιμοποιώ και το Aperture 2... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) !!!
Είναι δημοσιευμένες, εσύ ειδικά ξέρεις που.Ευελπιστουμε,να μας κανετε την τιμη,να μοιραστειτε μαζι μας , μερικες απο τις δουλειες σας!Εναγωνιως αναμενουμε!
Duracell ανεβασε καμια φωτο να δουμε τι κανει η Pentax
Duracell βαλε και μια ψηφοφορια "τι φωτογραφικη μηχανη εχουμε"