brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.023
- Πόντοι
- 2.606
τυπε σκεφτεσαι να φωναξεις τοτε και τους φιλους σου?πληροφοριακα να σου αναφερω τυπε οτι η δοση της μετα απο διακανονισμο ειναι 350/μηνα..ετσι μου ειπε τουλαχιστον..
τυπε σκεφτεσαι να φωναξεις τοτε και τους φιλους σου?πληροφοριακα να σου αναφερω τυπε οτι η δοση της μετα απο διακανονισμο ειναι 350/μηνα..ετσι μου ειπε τουλαχιστον..
πρεπει να πρυτανευσει η λογικη τυπε μπορει η κοπελα απ το αλλο θρεντ να χρειαστει να πληρωσει κι αλλη δοση ειναι κριμα να της παρουν το σπιτι για εναν εγωισμο για δυο κουβεντες που αλλαχτηκαν εδω πανω στα νευρα
και να μπει εγγυητης στο δανειο μην σου πω τυπεοποιος κερδισει στο ξυλο να δεσμευτει οτι θα πληρωσει 2 δοσεις.
αυτο τυπε δεν συμφερει με τπτ τυπε, γιατι τοτε η γκομενα θα κοψει τις βιζιτες!και να μπει εγγυητης στο δανειο μην σου πω τυπε
αυτο τυπε δεν συμφερει με τπτ τυπε, γιατι τοτε η γκομενα θα κοψει τις βιζιτες!
και θα πατωσει και το θρεντ τυπε αυτο που το βαζειςαυτο τυπε δεν συμφερει με τπτ τυπε, γιατι τοτε η γκομενα θα κοψει τις βιζιτες!
εχω υπομονη κι επιμονη. στο ξεκαθαριζω. θα σε παω γαμιωντας μεχρι να σε διαγραψουν απο το σαιτ σαπιο κρεας. πουστρακι ειμαι λοιπον. ελα να με γαμησεις <<αντρακλα>>.ελα μην εξαπτεσαι..τωρα που ψηφιστηκε το συμφωνο συμβιωσης θα βρεις καποιον να σε αποκαταστησει ζηλοφθονο πουστρακι μου!
τυπε εσυ ντε και καλα τωρα θελεις να την πεταξεις την κοπελα στο δρομο ? ποιος θα πληρωνει το δανειο?Περιμενω...
Νέλη, σε μενα μιλας. μη κανεις τη χαζη. Το ''ελα να με γαμησεις'' καταλαβες πως το λεω. Περιμενω να μου πεις μερος, ωρα και μερα. και τωρα αν θες. Εχεις τα αρχιδια; Ιδου η Ροδος, ιδου και το ...πηδημα κι οποιος το φαει θα το απολαυσει.σορρυ φιλε μην το θεωρησεις ρατσιστικο αλλα γαμαω μονο γυναικειους κωλους..σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις μπας και ηρεμησεις λιγο γιατι απο τις αντιδρασεις σου μαλλον εσυ φαινεται νασαι ψυχακιας!
οχι θανατου τυπε. ραντεβου αγριουραντεβου θανατου
Οχι τυπε. Δεν κωλωνει. Οι <<αντρες>> δεν κωλωνουν. Ψαχνει να βρει κενο, φανταζομαι.κωλωνει τυπε
Περιμενω...αυτο τυπε δεν συμφερει με τπτ τυπε, γιατι τοτε η γκομενα θα κοψει τις βιζιτες!
κοιτα τυπε... το νημα με τη δανειολυπτρια το αφησα. του τα εχωσα και το ξεχασα, αν και δεν επρεπε. σε αυτο το νημα ομως εχει πιασει στο στομα του μια ευαισθητη κατηγορια ατομων Α.ΜΕ.Α. αυτο θα το πληρωσει. η διαγραφει μονος του το νημα, η ερχεται οπου ορισει αυτος να του βαλω τα σαπιαρχιδια του στο στομα, η τον τρεχω με αλλους τροπους. ετσι δεν θα τον αφησω.τυπε εσυ ντε και καλα τωρα θελεις να την πεταξεις την κοπελα στο δρομο ? ποιος θα πληρωνει το δανειο?
Ενημερωση: Αδικα περιμενω π.μ. απο τη νέλη. τιποτα ακομα. κοτα λυρατη η <<κυρια>>. ειπα δεν θα το αφησω ετσι. συνεχιζω να περιμενωκοιτα τυπε... το νημα με τη δανειολυπτρια το αφησα. του τα εχωσα και το ξεχασα, αν και δεν επρεπε. σε αυτο το νημα ομως εχει πιασει στο στομα του μια ευαισθητη κατηγορια ατομων Α.ΜΕ.Α. αυτο θα το πληρωσει. η διαγραφει μονος του το νημα, η ερχεται οπου ορισει αυτος να του βαλω τα σαπιαρχιδια του στο στομα, η τον τρεχω με αλλους τροπους. ετσι δεν θα τον αφησω.
ερχεται οπου ορισει αυτος να του βαλω τα σαπιαρχιδια του στο στομα, η τον τρεχω με αλλους τροπους.
Έτσι και γίνει μήνυση γαμιώντας θα τον πάνε. Γραπτή ομολογία βιασμού σε άτομο με ειδικές ανάγκες, ούτε ο κούγιας δεν τον αναλαμβάνει. Ο τύπος νομίζει ότι κάνει πλάκα, πλάκα να δεις να βρεθεί προφυλακισμένος μ' αυτήν την κατηγορία.
κουραστικα να περιμενω τη νελίτσα. το θεμα παει σε ολους αυτους τους συλλογους κι απο εκει στη Δ.Η.Ε. για να μαθει η καθε πικραμενη με τι πρεπει να ασχοληθει και με τι οχι.Ενημερωση: Αδικα περιμενω π.μ. απο τη νέλη. τιποτα ακομα. κοτα λυρατη η <<κυρια>>. ειπα δεν θα το αφησω ετσι. συνεχιζω να περιμενω
Λυκουρέζο, κατάχρηση σε ασέλγεια έχει κάνει, αν έχει κάνει, όχι βιασμό.
τα 38 πμ των φιλων συναγωνιστων που μου εκφραζουν την φιλια τους ειναι η καλυτερη απαντηση στους καθε στερημενους κακοηθεις που ευτυχως αποτελουν εδω την απειροελαχιστη μειοψηφια..