Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!
λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου..
τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!! :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..