Νέα

αγριο σεξ με κωφαλαλη πορνη..σιχαθηκα τον εαυτο μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πριν καμία εικοσπενταριά χρόνια στην παρέα ξέραμε  έναν Παλαιστίνιο που δεν μπορούσε να βρει όχι γκόμενα αλλά ούτε θηλυκή γάτα. Κάποια στιγμή ήρθε  και μας είπε ότι βρήκε γκόμενα και μετά λίγο καιρό μας είπε ότι εκείνο  βράδυ θα την γαμούσε.
Τον πείσαμε να μας πάρει τηλέφωνο πριν την γαμήσει και να αφήσει το τηλέφωνο ανοιχτό γιατί και καλά δεν πιστευαμε ότι πραγματικά βρήκε γκόμενα. Μαζευτήκαμε στο σπίτι ενός φίλου ο όποιος πέρασε το τηλέφωνο στο στερεοφωνικό και έβαλε και κασέτα να γράφει μάλιστα, και καθίσαμε να απολαύσουμε το άκουσμα.
Εκτός από κάτι άναρθρες κραυγές στην αρχή δεν ακούσαμε τίποτα εκτός από ένα κρεβάτι να τρίζει, απογοήτευση ....
Την άλλη μέρα βρισκόμαστε και του λέμε ότι μας δουλεύει, ότι δεν υπήρξε γκόμενα και τέτοια και ο τύπος μας σκάει την ιστορία, η γκόμενα ήταν κωφάλαλη!
Έλεγε αλήθεια, την γνωρίσαμε κιόλας μετά, και λύθηκε και το μυστήριο με της κραυγές στην αρχή του γαμησιου. Αυτή γδύθηκε και όπως γυρίζει βλέπει ότι είχε γδυθεί και ο Παλαιστίνιος , αλλά στο πάτωμα δεν είδε ένα βρακί αλλά δύο! Αυτή άρχισε να φωνάζει γιατί νόμιζε  ότι υπήρχε και κάποιος άλλος στο δωμάτιο και θα την γαμήσει και αυτός, αλλά ο δικός μας την καθησύχασε με νοήματα ότι είναι και τα δύο βρακιά δικά του.
Όταν τον ρώτησα από που ως που μου είπε ότι φορούσε δύο βρακιά γιατί κρύωνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
Θυμάμαι την κωφάλαλη να προσπαθεί να μας πει ανέκδοτο  :S  Ανεκτίμητο  :2funny:
kales εποχες.....τοτε που τα αστικα τηλεφωνηματα ηταν μια μοναδα φιλε :thumbsup:

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Ρε παιδιά επειδή εδώ μου φαίνεται όλο το θέμα μούφα, καλύτερα να φτίαξουμε ένα θρεντ με φανταστικές ιστορίες, οπότε θα είμαστε σιγουροι οτι αυτά που διαβαζουμε ειἰναι μυθοπλασίες..... και να γράφει οτι θέλει η έχει έμπνευση ο κάθε ένας ....  : :wanker: :wanker: erection: :erection: :erection:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  και γιατι μια κωφή να μην γινει πόρνη ??? Μηπως θα πρεπει να δινει διαλέξεις?? απλα δεν θα μπορει να λέει βρωμόλογα .

Ασε που μια κοπελα με γνωσεις νοηματικης θα χρειαζοταν σε ενα σπίτι αφου οι κωφοι θα θελουν και αυτοι να πάνε σε ενα μπουρδελακι αφου η ζωη στην κλειστη κοινωνια των κωφων δεν δινει πολλες ευκαιριες για ξενοπήδηματα .

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Θα μου φαινόταν πολύ περίεργο να μπω σε αυτή τη διαδικασία, πάντα πριν προχωρήσω υπάρχει μια κάποια επικοινωνία ρε γαμώτο, ανταλλάσουμε μερικές κουβέντες, δημιουργείται ένα κάποιο κλίμα και μετά βουρ, αλλιώς δεν μου βγαίνει.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε που το ανοιξες....απλα εισαι μαλακας....
τιποτα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καταρχήν το θέμα είναι κατά πάσα πιθανότητα προϊόν φαντασίωσης.
Πάντως και κωφάλαλη να είναι κάποια,αν εκπορνεύεται ή πηδιέται με τη θέλησή της τι έγινε;Κωφάλαλη δε σημαίνει διανοητικά καθυστερημένη.Πριν αρκετά χρόνια στην περιοχη μου έμενε μια οικογένεια η κόρη της οποίας ήταν κωφάλαλη.Με άριστα το 10 έπαιρνε 15.ΘΕΑ με κεφαλαία.Πήγαινε φυσικά σε ειδικό σχολείο,αλλά ήταν τόσο έξυπνη,που ένας κοινός γνωστός μας της έδινε τις ασκήσεις μαθηματικών και του τις έλυνε.Ολοκληρώματα κλπ.Η κοπέλα είχε γκόμενο έναν επίσης κωφάλαλο και μιλούσαν στη νοηματική.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..
μολις πηγες στο ραντεβου και ειδες οτι ητανε κωφαλαλη επρεπε να φυγεις  ανοητε. αλλα επειδη εισαι ζωων και μαλακας και φτωχομπινες πεταμενος, εκατσες να γαμησεις με 50 ευρω για ενα 2ωρο τζαμπατζη. ειμαι σιγουρος οτι η κοπελα αναθεμα αν ηξερε τι τις γινοτανε και ποιος ξερει τι ταλαιπωρια τραβαει απο το πουστρονταβατζη που εχει για να γαμανε κατι ζωα σαν και εσενα.ειμαι σιγουρος παλιομαλακα οτι αν η κοπελα ητανε με ενα ποδι, και σου ελεγε ο νταβας οτι τη γαμας με 20 ευρω 3ωρες παλι το ιδιο θα εκανες. ανωμαλε του κερατα. θα γουσταρα πολυ η αναπηρια τις κοπελας να ητανε κολλητική και την ωρα που εσπασε η καποτα να εμενες και εσυ κωφαλαλος, γιατι μονο ετσι θα καταλαβενες τι ζωο εισαι. το οτι δεν ευχομε να κολησες καμια συφιλη η aids, το κανω γιατι λυπαμε την κοπελα και οχι εσενα παλιομαλακα. το μονο ποθ σε ξεπλενει ειναι να πας και να δωσεις τον πουστρονταβα τις κοπελας στην αστυνομια, για να σωθει η κοπελα απο την ταλαιπωρια, και να χωσουν τον πουστρονταβα και την πουστογρια που την βασανιζουν στην φυλακη.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
μολις πηγες στο ραντεβου και ειδες οτι ητανε κωφαλαλη επρεπε να φυγεις  ανοητε. αλλα επειδη εισαι ζωων και μαλακας και φτωχομπινες πεταμενος, εκατσες να γαμησεις με 50 ευρω για ενα 2ωρο τζαμπατζη. ειμαι σιγουρος οτι η κοπελα αναθεμα αν ηξερε τι τις γινοτανε και ποιος ξερει τι ταλαιπωρια τραβαει απο το πουστρονταβατζη που εχει για να γαμανε κατι ζωα σαν και εσενα.ειμαι σιγουρος παλιομαλακα οτι αν η κοπελα ητανε με ενα ποδι, και σου ελεγε ο νταβας οτι τη γαμας με 20 ευρω 3ωρες παλι το ιδιο θα εκανες. ανωμαλε του κερατα. θα γουσταρα πολυ η αναπηρια τις κοπελας να ητανε κολλητική και την ωρα που εσπασε η καποτα να εμενες και εσυ κωφαλαλος, γιατι μονο ετσι θα καταλαβενες τι ζωο εισαι. το οτι δεν ευχομε να κολησες καμια συφιλη η aids, το κανω γιατι λυπαμε την κοπελα και οχι εσενα παλιομαλακα. το μονο ποθ σε ξεπλενει ειναι να πας και να δωσεις τον πουστρονταβα τις κοπελας στην αστυνομια, για να σωθει η κοπελα απο την ταλαιπωρια, και να χωσουν τον πουστρονταβα και την πουστογρια που την βασανιζουν στην φυλακη.
Με καλυψες

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Βούλγαρος νταβάς ..... :ak:  :badair:

Συνημμένα

• ΑΚ.jpg
    ΑΚ.jpg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 44

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..
Tελικά είσαι μεγάλος μαλάκας!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:orchestra:

Ο Σπαλιάρας εκτός από τρίο με δίδυμες, να έχει πάει και με κωφάλαλη άραγε;

:think:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Εγω θα σου έλεγα κατι άλλο...
Εχεις ενοχες, αλλα έκανες σεξ. Πιστεύω σε εξίταρε κατα βάθος το γεγονος ότι ήταν κωφάλαλη, οτι θα είχες μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ.
Απλα όταν είδες τις αντιδράσεις της κώλωσες και το μετάνιωσες.
Τωρα φοβάσαι μην μπλέξεις με μαφία και δεν πας στην αστυνομια.

Ηταν άνανδρο αυτο που έκανες, άνανδρο και οτι δεν πας στην αστυνομία.
Πολλοι όμως φοβουνται, δε θα είσαι ο πρωτος ουτε ο τελευταίος.
Και μοιράζεσαι την πράξη σου εδω μεσα για να αποενοχοποιηθείς κάπως.

Εγω θα σου έλεγα αυτο...
Πρόσφερε εθελοντική εργασία κάπου όπου υπάρχουν αυτα τα άτομα και χρειαζονται βοηθεια.
Ετσι θα ηρεμήσουν κάπου οι τύψεις σου.
Κανε μια καλη πράξη αντ'αυτου που έκανες.
Και μη μοιράζεσαι (αν είναι αληθινες φυσικά) τις ενοχες και τις αγωνίες σου εδω μεσα.
Δε θα σε βοηθήσει κάποιος, ίσως σε ειρωνευτουν πιθανότατα...

Κύριέ μου...  :hi: :hi: :hi:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..

Κριμα που δεν σε ειχα βρει τυπε, με τετοιο ποστ περναγες στα προκριματικα για MR MALAKAS 2015  :headbang: :headbang: :headbang:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

ΕΛΕΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom