Νέα

αγριο σεξ με κωφαλαλη πορνη..σιχαθηκα τον εαυτο μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ακόμη ένα ευφάνταστο μυθιστόρημα!!  :cheesy: :cheesy:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πάντως κακώς τον καθησυχάζεις Άλεξ, μια χαρά θα έβγαινε ένας βιασμός, ειδικά στα χέρια έμπειρου δικηγόρου (Κούρτοβικ). Αυτό θεωρητικά και μόνο, γιατί βρωμάει από μακριά η φιδιά.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δε ξέρω αν τελικά αποδείχθηκε φίδης ο τύπος, δε διάβασα όλο το θρέντ, αλλά από την ιστορία του πραγματικά σιχάθηκα !

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Παιδί για υιοθέτηση ειναι ο τύπος,ΑΛΛΑ έχει τύψεις...

Μπάαα, δε πρέπει να εχει τυψεις...φαντασιώσεις εχει οτι τα έκανε ολα αυτα. Θα του άρεσε να τα είχε κάνει και να είχε ετοια ιδιοσυγκρασία. Εγω εχω να του πω να τα κάνει. ν α ξεκινήσει με ενα και να τα κάνει. Αφου νοιώθει οτι τα θέλει και κατι του λένε να τα κάνει να γουστάρει.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Πριν 7-8 χρονια ειχε τυχει να δουλεψω μια σεζον νυχτα. Στο μαγαζι που δουλευα εμφανιστηκε μια κοπελια η οποια ηταν κωφαλαλη, δεν ηταν καμμια κουκλα μαλλον για girl next door θα την χαρακτηριζα. Για να μην τα πολυλογω, η τυπισα καθε φορα που παταγε το ποδι της στο μαγαζι περικυκλωνοταν απο επιδοξους γαμιαδες και μοιραζε τηλεφωνα αβερτα, ειχε ξεσκιστει στον πουτσο.

Ηταν τοσοι πολοι οι μνηστηρες, που οσες φορες προσπαθησα να κανω κονε να πηδηξω και εγω, δεν μπορουσα να πλησιασω πιο κοντα απο τα δυο μετρα :cheesy:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δε ξέρω αν τελικά αποδείχθηκε φίδης ο τύπος, δε διάβασα όλο το θρέντ, αλλά από την ιστορία του πραγματικά σιχάθηκα !

Δες κι αυτό για να ξεράσεις:

ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η επομενη ¨"ιστορια" του θα ειναι πως αφησε εγκυο την θεια του και τι συνεπειες θα εχει γι αυτο.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δες κι αυτό για να ξεράσεις:

Τύπε αυτό το σενάριο παίζει συχνά είναι πολύ κλισέ ιστορία πλέον. Μία επίσης πολύ καλή ιστοριούλα είναι γαμήσι συμφοιτήτριας για να δώσεις σημειώσεις ή για να την βοηθήσεις να περάσει το μάθημα! Όλο και κάποιος θα ανοίξει και αυτό το θέμα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656

τυπε αμα οντως ειναι κωφαλαλη η κοπελα ποτε δεν θα μαθουμε,δεν θα μπορει να μας μιλησει  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Τύπε αυτό το σενάριο παίζει συχνά είναι πολύ κλισέ ιστορία πλέον. Μία επίσης πολύ καλή ιστοριούλα είναι γαμήσι συμφοιτήτριας για να δώσεις σημειώσεις ή για να την βοηθήσεις να περάσει το μάθημα! Όλο και κάποιος θα ανοίξει και αυτό το θέμα.

τυπε σε λιγα χρονια θα παιζει το σεναριο να γαμας υποψηφιους για δουλεια,για να τους προσλαβεις  :S

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Δεν το ήξερα μαν  :hi:

τυπε σε λιγα χρονια θα παιζει το σεναριο να γαμας υποψηφιους για δουλεια,για να τους προσλαβεις  :S

Υπήρξε στο παρελθόν εδώ μέσα αναφορά σε τέτοιο περιστατικό.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι υποδηλώνει το σεξ με κωφάλαλη? Οτι εχεις απόλυτη εξουσία/ελεγχο απάνω της. Δε μιλάει, δε λαλάει. Αρα η διαφορά ειναι τεράστια απο το γαμιά της, αυτό επιζητούν μερικοί αντρες. αλλα εκει πλέον πας σε επίπεδο ΙΣΙΣ τζιχαντιστών: ο απόλυτος βαρβαρισμός και βιασμός της φύσης .

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
...κάποιοι εδώ μέσα έχουν μπερδέψει τα όποια αντικειμενικά όρια της ελεύθερης επι ανταπόδοσης σχέσης με τον βιασμό...και καλό είναι να πάνε να δούνε κανα γιατρό πριν βρεθούν πίσω από τα κάγκελα... :uglystupid: με κάνα βρώμικο παλούκι στο κώλο τους....εκεί μέσα τους βιαστές τους χαρίζουν ειδική διαχείρηση... :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
...κάποιοι εδώ μέσα έχουν μπερδέψει τα όποια αντικειμενικά όρια της ελεύθερης επι ανταπόδοσης σχέσης με τον βιασμό...και καλό είναι να πάνε να δούνε κανα γιατρό πριν βρεθούν πίσω από τα κάγκελα... :uglystupid: με κάνα βρώμικο παλούκι στο κώλο τους....εκεί μέσα τους βιαστές τους χαρίζουν ειδική διαχείρηση... :grin:

Δεν ισχύει αυτό, εδώ και πολλά χρόνια. Τους μαζεύουν όλους στην Τρίπολη και επικρατεί η παροιμία για τους κόρακες και το μάτι τους.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αν και νομίζω ότι είναι τελείως μούφα αυτό εδώ, ακόμα και που το σκέφτεσαι ,είναι αρρωστημένο. Και αρρωστημένο όχι γιατί είναι γούστο σου και γουστάρεις να κάνεις ιδιαίτερα πράγματα στον εαυτό σου, αλλά γιατί κάνεις θύμα ένα άτομο με λειτουργικά προβλήματα, με βασικές αδυναμίες.Ίσα ίσα που αν σου τύχει τέτοιο περιστατικό και μιλάμε και για ένα όμορφο πλάσμα, θα έπρεπε να του φερθείς με τον καλύτερο τρόπο και να το απογειώσεις από ευχαρίστηση και αισθήσεις...Κι εδώ ο άλλος λέει ότι το γάμησε με το καλημέρα,ξερά απ τον κώλο...νταξ..πόσο μπαρούφα μπορεί να είναι αυτό?..Την άλλη την έβαλες μπρούμυτα και αυτή έκατσε ? Εκτός κι αν μιλάμε και για διανοητικά καθυστεριμένη...Τι ήσουνα ρε μεγάλε, κατακτητής και βιαστής σε εμπόλεμη ζώνη ?..Αλλά τι κάθομαι κι απαντάω και απαντάμε....Σε δουλειά να βρισκόμαστε μάλλον, με την μαλακία του καθενός ! Σαν να πρέπει να το λήξουμε μου φαίνεται..αρκετά το ζαλίσαμε....

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Αν και νομίζω ότι είναι τελείως μούφα αυτό εδώ, ακόμα και που το σκέφτεσαι ,είναι αρρωστημένο. Και αρρωστημένο όχι γιατί είναι γούστο σου και γουστάρεις να κάνεις ιδιαίτερα πράγματα στον εαυτό σου, αλλά γιατί κάνεις θύμα ένα άτομο με λειτουργικά προβλήματα, με βασικές αδυναμίες.Ίσα ίσα που αν σου τύχει τέτοιο περιστατικό και μιλάμε και για ένα όμορφο πλάσμα, θα έπρεπε να του φερθείς με τον καλύτερο τρόπο και να το απογειώσεις από ευχαρίστηση και αισθήσεις...Κι εδώ ο άλλος λέει ότι το γάμησε με το καλημέρα,ξερά απ τον κώλο...νταξ..πόσο μπαρούφα μπορεί να είναι αυτό?..Την άλλη την έβαλες μπρούμυτα και αυτή έκατσε ? Εκτός κι αν μιλάμε και για διανοητικά καθυστεριμένη...Τι ήσουνα ρε μεγάλε, κατακτητής και βιαστής σε εμπόλεμη ζώνη ?..Αλλά τι κάθομαι κι απαντάω και απαντάμε....Σε δουλειά να βρισκόμαστε μάλλον, με την μαλακία του καθενός ! Σαν να πρέπει να το λήξουμε μου φαίνεται..αρκετά το ζαλίσαμε....
Έτσι.....

ashtray

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
0
κατα 99% τρολαρεις ΑΛΛΑ αν λες αληθεια εισαι μεγαλος μαλακας σου αξιζει να περασεις μια βολτα απο τα δικαστηρια!!! και ο βουλγαρος που στην εφερε να ψοφησει

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Παράθεση από: star86 στις 30/11/14, 09:09
ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...

=====
Great… Συνεχίστε  την   ωραία συζήτηση ,,,
Εσύ δεν χρειάζεσαι ψυχίατρο αλλά συμβούλιο ψυχιάτρων.Μετά σε ηλεκτρικό κρεββάτι με ροοστάτη στα 200 Watt.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εσύ δεν χρειάζεσαι ψυχίατρο αλλά συμβούλιο ψυχιάτρων.Μετά σε ηλεκτρικό κρεββάτι με ροοστάτη στα 200 Watt.
τυπε μην τσιμπας....τετοιες ιστοριες αρλεκιν σου γραφω εγω δεκα στην καθησια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom