alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Τύπε δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλά θα συνεχισεις να ψαχνεις. Το κοριτσι ειναι αγκαζέ.
Δεν ανυσηχώ...
Τύπε δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλά θα συνεχισεις να ψαχνεις. Το κοριτσι ειναι αγκαζέ.
αλεξ η κοινωνικη θεση ειναι αφροδισιακο..θαχεις πολλες γκομενες να υποθεσω.Τύπε δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλά θα συνεχισεις να ψαχνεις. Το κοριτσι ειναι αγκαζέ.
Ναι.Ναι το βρηκες!!!
Εχουμε κλεισει απεναντι βραχακια ...
Που το βρηκες το κανταιφι ρε συ?Εσύ είσαι που το έχεις γλόμπο και ψάχνω την εξαίρεση τόσα χρόνια που έχω πήξει στο κανταίφι;
Πού κατατείνει η ερωτηση?αλεξ η κοινωνικη θεση ειναι αφροδισιακο..θαχεις πολλες γκομενες να υποθεσω.
ε για να ξερεις οτι ειναι γουλι εκει κατω....Πού κατατείνει η ερωτηση?
Αφου μου λεει βλακειες, πως θες να απαντησω κεφτεδακι μου??Ναι.
Και θα εχει πυρωσει ο βραχος απο τον ηλιο και θα μου γινουν τα μπαλακια κεφτεδες.
Θες και τα λες??????????
Τη σημερον ημερα δεν ειναι και τοσο σπανιο τύπε.ε για να ξερεις οτι ειναι γουλι εκει κατω....
Καλα λες μπισκοτακι μου :-*Αφου μου λεει βλακειες, πως θες να απαντησω κεφτεδακι μου??
Που το βρηκες το κανταιφι ρε συ?
Οι περισσοτερες πλεον τον περιποιουνται τον θαμνο!! ;)
παλια μονο οι μουσουλμανες το ξυριζανεΤη σημερον ημερα δεν ειναι και τοσο σπανιο τύπε.
Εγω εχω ενα σερι αρκετων ετων που μονο σε γουλιά πεφτω.
Τριχα βρισκω πλεον μονο σε ανω των 40.
Με εψησες λογω κοινωνικης θεσης, δεν επαιξαν ρολο τα μπιφτεκια σου!!!Πού κατατείνει η ερωτηση?
Ουτε το λουκανικο να υποθεσωΜε εψησες λογω κοινωνικης θεσης, δεν επαιξαν ρολο τα μπιφτεκια σου!!!
Με εψησες λογω κοινωνικης θεσης, δεν επαιξαν ρολο τα μπιφτεκια σου!!!
Βαφτιζει το κρεας ψάρι τύπεΚρεοφαγία τη Σαρακκοστη;;Αμαρτωλή!!!!!!!!!!!!!!!
Τιποτα, μονο η σως λεει κατι ;)Ουτε το λουκανικο να υποθεσω
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΤιποτα, μονο η σως λεει κατι ;)
Παιζει ρολο αν ειναι φρανκφουρτης η χωριατικο τυπε.Ουτε το λουκανικο να υποθεσω
Βαφτιζει το κρεας ψάρι τύπε