Νέα

αγριο σεξ με κωφαλαλη πορνη..σιχαθηκα τον εαυτο μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..

Τυπε σε ειδα στη 10η εντολη, πρωτο επεισοδιο νεο κυκλου!
Μεγας μαλακας

ρε ετρεμε σαν το ψαρι και καθοτανε τρομαγμενη σε μια γωια..οταν πηγα ν τη πλησιασω τραβιοταν σαν να εβλεπε τον φρεντυ κρουγκερ στα παρασκευη και 13 μετα το σεξ εγινε αυτο
E ναι, κατα τη διαρκεια του SEX δεν μπορουσε να κανει τιποτα!

Το θεμα δεν ειναι το κωφαλαλη αλλα ο εξαναγκασμος

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
τυπε μην τσιμπας....τετοιες ιστοριες αρλεκιν σου γραφω εγω δεκα στην καθησια.....

τυπε μονο οταν ο ιπποτης εγραφε τα απομνημονευματα του που γαμουσε φανταρους ελεγε την αληθεια    :effemine:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..

Θελω να πιστεύω ότι είναι ψέμα όλο αυτό..Αν είναι αλήθεια είσαι ένας θρασύδειλος.¨ολοι γαμάμε πόρνες.Άλλοι το χουν σύστημα,άλλοι πιο αραια και άλλοι μια στις τόσες.Αλλά το να δεχτείς να πας με κωφάλαλη..Άνθρωποι με αναπηρίες ειδικά γυναίκες κάνουντ η δουλειά επειδή δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά και αν στην έφερε νταβας δεν σου πέρασε ότι εκμεταλλεύτηκαν την αναπηρία της και την πουλούσαν σαν ζώο;;

Πήγες λοιπόν σε τέτοιο κορίτσι να κάνεις τα πιο σκληρά.Όχι να τη γαμήσεις αλλά να τη σκίσεις,να την πονέσεις.Και βλέποντας εξαρχής ότι δυσφορούσε εσύ τι το συνέχισες;

Μάλλον χαλάστηκες επειδή λόγω ότι σε έχεσε σου κοψε το πρωκτικό και τέλειωσε η συνεύρεση..

Για πολλές μπουνιές είσαι και για πολύ φτύσιμο

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Οτι εγινε εγινε καλο ειναι να προσεχουμε ολοι μας.

Νομιζω πρεπει να σβηστει το θεμα γιατι υπαφαινεται χοντρο τραφικινγκ με μη ουσιαστικα συναινεση της κοπελας
Αλλο γαμαμε γιατι γουσταρουν τα φραγκα οι γκομενες ειναι ενηλικες και το κανουν συνειδητα κ αλλο με το αισθημα του φοβου

Επειδη μπορει αν εχει κ το φορουμ θεμα, πχ δωσε την ip να βρουμε τον τυπο, νομιζω πρεπει να σβηστει!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εχω το τηλ του! δεν ειπα οτι σοκαριστικα..αν τον παρω θα ξαναβγει.μπεσα μιλαω αληθεια τυποι.
και που εχεις το τηλ του τι εγινε?Θα ειναι σε κανενα ονομα πακιστανοαλβανομπαγκλαντεσιανου και τρεχα γυρευε...μηδεν εις το πηλικον...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε μονο οταν ο ιπποτης εγραφε τα απομνημονευματα του που γαμουσε φανταρους ελεγε την αληθεια    :effemine:
type ο ιπποτης ηταν μαγκας και καραμπουζουκλης......κατι τυποι σαν αυτους αυτου του νηματος ντροπιαζουν το αντρικο φυλο

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω 21 σελίδες, έχει απαντηθεί το ερώτημα πως στο διάολο η κωφάλαλη είπε ότι ο νταβατζής της είναι Βούλγαρος?  :think:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..

από τον τρόπο που το περιγράφεις φαίνετε να το απολαμβάνεις πάντως τύπε  :grin: :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Γαμώ το μουνί που σε ξέρναγε άρρωστε. Πως το έκανες?

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  :huh: λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. :headbang: τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!  :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..
Για μένα να ξέρεις δε διαφέρεις σε τίποτα από ένα πατημένο σκουλήκι που σέρνεται στις λάσπες!!! Καλά ρε ΖΩΟ όταν άκουσες ότι η κοπέλα είναι κωφάλαλη πώς μπόρεσες και συνέχισες και δεν την έκανες για το σπίτι σου;; Και αφού συνέχισες πώς μπόρεσες και της έκανες ότι της έκανες;; Και σαν να μη φτάνει αυτό μπαίνεις εδώ μέσα να μοιραστείς τη δήθεν εμπειρία σου μαζί μας και έχεις και το θράσσος να ρωτάς αν έχει πάει άλλος μαζί της;; Είσαι μεγάλος ξεφτίλας τύπε και για πολλές φάπες!!! Δεν το παίζω άγιος ούτε αναμάρτητος αλλά μάρτυς μου ο ΘΕΟΣ δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο!!!
ΥΓ: Δεν παίρνω πίσω κανέναν από τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που σου απηύθυνα ακόμα και αν με διαγράψουν παντελώς από δω μέσα!!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
εγω την ειχα πατησει πριν 25 και βαλε χρονια σε ενα μπουρδελο στη Λιοσιων,ηταν ενα τρομερο γκομενακι και η τσατσα μου ειπε δεν μιλαει γιατι ειναι ξενη.Δεν ξερω αν ηταν ξενη αλλα σιγουρα ηταν κωφαλαλη γιατι κατα τη διαρκεια μου εκανε νοηματα.Στην αρχη νομισα οτι ηταν γιατι δεν μιλουσε Ελληνικα, αλλα οταν βγηκα για να φυγω ειδα την τσατσα να της κανει νοηματα, που θυμιζαν την γλωσσα των κωφαλαλων.Βεβαια δεν υπηρχε καμια ενοχληση απο την πλευρα της,αλλα διαβαζοντας το θεμα του φιλου, αλλα και το επεισοδιο στις 10 εντολες,θυμηθηκα αυτο το περιστατικο. Αν μου το ειχε πει η κωλοτσατσα φυσικα θα την εκανα,οπως και καθε αλλος πιστευω. Ο φιλος δεν ξερω αν λεει αληθεια ή απλα μας τεσταρει για να δει αντιδρασεις,μπορει να ειναι και κανενας απλος "γκαλοπιστας",παιζει και αυτο αρκετα συχνα σε σαιτ ειδικου περιεχομενου.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πως κάνετε έτσι..
φανταστική ιστορία είναι :grin:

όχι ότι δεν υπάρχουν τέτοια, αλλά το συγκεκριμένο ήταν σενάριο του κοκκινόπουλου  :grin: από αληθινή ιστορία  :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πως κάνετε έτσι..
φανταστική ιστορία είναι :grin:

όχι ότι δεν υπάρχουν τέτοια, αλλά το συγκεκριμένο ήταν σενάριο του κοκκινόπουλου  :grin: από αληθινή ιστορία  :P
Μουσι  δηλαδη???

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
-Eίχα πάει για κυνήγι για αγριογούρουνο και ξαφνικά πετάχτηκε ένα ελάφι μπροστά μου, Μπαμ του δίνω μια πάρτο κάτω. Το θέμα είναι το κυνήγι του ελαφιού απογορεύεται...
-Και το σκότωσες ρε;
-Μετά όπως προχώραγα με το ελάφι στην πλάτη βλέπω έναν αγρότη , θα με καταδώσει σκέφτομαι σηκώνω το όπλο μπαμ!
-Και τον αγρότη ρε;
-Παρακάτω βλέπω μια γιαγιούλα να με κοιτάζει θα με καρφώσει σκέφτομαι άλλο ένα μπαμ....
-Και την γιαγιά ρε;
-Παρακάτω βλέπω ένα λεωφορείο σταματημένο με παιδάκια από εκδρομή, σηκώνω το όπλο....
-Και τα παιδάκια ρε και τα παιδάκια, πας καλά;
-Αν δεν αφήσεις την κωφόλαλη ήσυχη,.....  και τα παιδάκια ούτε ένα δεν θα αφήσω ζωντανό...!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πριν καμία εικοσπενταριά χρόνια στην παρέα ξέραμε  έναν Παλαιστίνιο που δεν μπορούσε να βρει όχι γκόμενα αλλά ούτε θηλυκή γάτα. Κάποια στιγμή ήρθε  και μας είπε ότι βρήκε γκόμενα και μετά λίγο καιρό μας είπε ότι εκείνο  βράδυ θα την γαμούσε.
Τον πείσαμε να μας πάρει τηλέφωνο πριν την γαμήσει και να αφήσει το τηλέφωνο ανοιχτό γιατί και καλά δεν πιστευαμε ότι πραγματικά βρήκε γκόμενα. Μαζευτήκαμε στο σπίτι ενός φίλου ο όποιος πέρασε το τηλέφωνο στο στερεοφωνικό και έβαλε και κασέτα να γράφει μάλιστα, και καθίσαμε να απολαύσουμε το άκουσμα.
Εκτός από κάτι άναρθρες κραυγές στην αρχή δεν ακούσαμε τίποτα εκτός από ένα κρεβάτι να τρίζει, απογοήτευση ....
Την άλλη μέρα βρισκόμαστε και του λέμε ότι μας δουλεύει, ότι δεν υπήρξε γκόμενα και τέτοια και ο τύπος μας σκάει την ιστορία, η γκόμενα ήταν κωφάλαλη!
Έλεγε αλήθεια, την γνωρίσαμε κιόλας μετά, και λύθηκε και το μυστήριο με της κραυγές στην αρχή του γαμησιου. Αυτή γδύθηκε και όπως γυρίζει βλέπει ότι είχε γδυθεί και ο Παλαιστίνιος , αλλά στο πάτωμα δεν είδε ένα βρακί αλλά δύο! Αυτή άρχισε να φωνάζει γιατί νόμιζε  ότι υπήρχε και κάποιος άλλος στο δωμάτιο και θα την γαμήσει και αυτός, αλλά ο δικός μας την καθησύχασε με νοήματα ότι είναι και τα δύο βρακιά δικά του.
Όταν τον ρώτησα από που ως που μου είπε ότι φορούσε δύο βρακιά γιατί κρύωνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
Θυμάμαι την κωφάλαλη να προσπαθεί να μας πει ανέκδοτο  :S  Ανεκτίμητο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom