rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
Εισαι ενας απο τους 38 που του στειλανε πμ συμπαραστασης?
Μη μου τον Star86 τάραττε!
Μη μου τον Star86 τάραττε!
τι ελπιζεις μωρε?
Ο τυπος βαζει μια αγγελια για σεξ και του εχει απαντησει ενας νταβας που εκπορνευε μια κωφαλαλη,μια συζυγος με στεγαστικο και μια 28χρονη παρθενα που του γνωρισε τους γονεις της.Επισης πηγε εξαρχεια και γαμησε ενα πρεζακι,στο κολωνακι του την επεσε η πρωην του και απεναντι απο το σπιτι του ζει μια μουναρα που ειναι παντρεμενη με εναν γερο σαπιοκοιλια που δεν την ικανοποιει.
τι ελπιζεις μωρε?
Ο τυπος βαζει μια αγγελια για σεξ και του εχει απαντησει ενας νταβας που εκπορνευε μια κωφαλαλη,μια συζυγος με στεγαστικο και μια 28χρονη παρθενα που του γνωρισε τους γονεις της.Επισης πηγε εξαρχεια και γαμησε ενα πρεζακι,στο κολωνακι του την επεσε η πρωην του και απεναντι απο το σπιτι του ζει μια μουναρα που ειναι παντρεμενη με εναν γερο σαπιοκοιλια που δεν την ικανοποιει.
Οποτε η μονη ερωτηση που πρεπει να εχουμε ειναι τι σκατα γραφει στην αγγελια?
ντροπη σου ρε που πειραξες τη κοπελα ξεφτιλα!Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη! λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!! :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..
ο ανθρωπος θα πρεπε να ντρεπεται,το καημενο το κοριτσι..εχεις δικιο. πραγματικαΘελω να πιστεύω ότι είναι ψέμα όλο αυτό..Αν είναι αλήθεια είσαι ένας θρασύδειλος.¨ολοι γαμάμε πόρνες.Άλλοι το χουν σύστημα,άλλοι πιο αραια και άλλοι μια στις τόσες.Αλλά το να δεχτείς να πας με κωφάλαλη..Άνθρωποι με αναπηρίες ειδικά γυναίκες κάνουντ η δουλειά επειδή δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά και αν στην έφερε νταβας δεν σου πέρασε ότι εκμεταλλεύτηκαν την αναπηρία της και την πουλούσαν σαν ζώο;;
Πήγες λοιπόν σε τέτοιο κορίτσι να κάνεις τα πιο σκληρά.Όχι να τη γαμήσεις αλλά να τη σκίσεις,να την πονέσεις.Και βλέποντας εξαρχής ότι δυσφορούσε εσύ τι το συνέχισες;
Μάλλον χαλάστηκες επειδή λόγω ότι σε έχεσε σου κοψε το πρωκτικό και τέλειωσε η συνεύρεση..
Για πολλές μπουνιές είσαι και για πολύ φτύσιμο
πρακτορισα...ο κωλος σε πείραξε εσένα???και δε φτανει που ηθελε σεξ ηθελε και απο πισω!ντροπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αισχος θα πρεπε να ντρεπεται να πειραξει με τετοιο τροπο μια κοπελα με αναπηρια!
οχι αλλα εδω μιλαμε για το βιασμο μιας κωφαλαλης κοπελας που την εκμεταλλευεται ενας νταβατζης ξενος και μαλιστα χωρις τη συναινεση τηςπρακτορισα...ο κωλος σε πείραξε εσένα???
θα συμφωνησω μαζι σου σε οτι λες Agent.sirina αλλα θα σου πω και κατι ποιο κατω για να γνωριζεις.το κοριτσι δεν ηθελε γι αυτο μετα ηταν μαζεμενο και στη γωνια φοβοταν και τρομοκρατηθηκε το καημενο.
ειναι αλλο αυτο το να ψαχνουν με τη συναινεση τους και αλλο το να τη πουλαει ενας νταβατζης και η κοπελα να τρεμει στη γωνια σαν το ψαρι..θα συμφωνησω μαζι σου σε οτι λες Agent.sirina αλλα θα σου πω και κατι ποιο κατω για να γνωριζεις.
Διατηρω εδω και καποιες εβδομαδες καποια σελιδα στο fb που αναφερω την λεξη ενεργητικος μιας και ειμαι bi ατομο και την εφτιαξα ωστε να βρω ζευγαρια και αντρες μονους ωστε να περναμε καλα.
λοιπον απο την αρχη ειχα 2 επαφες με ατομα ΑΜΕΑ που ζηταγαν ερωτα σε ξενοδοχειο η στον χωρο τους.ο ενας ηταν με την σχεση του οπου ηθελαν να τους και τους 2 ηταν και οι 2 σε αναπηρικο αμαξυδιο λογο τροχαιου .και η αλλη περιπτωση ηταν μονη κοπελα η οποια ηθελε λεει μονο τα προκαταρκτικα στο σεξ .δλδ ολα εκτος να της τον βαλω και μου εστελνε μεχρι και φωτο της .
τι εχεις να πεις?
εγω λεω οτι ολοι οι ανθρωποι ακομα και οι ΑΜΕΑ εχουν θεση σε αυτη την κοινωνια ακομα και στο σεξ .τωρα για το αν παει καποιος μαζι τους ειναι δικη του επιλογη.παντος εγω απο την μια καταλαβαινω την αναγκη ενος τετοιου ατομου για σεξ .δεν μπορει να περιοριστει μονο στον κυκλο του μπορει να βγει και ποιο εξω.
ΕΓΩ παντος δεν θα εκανα κατι μαζι τους .τωρα αλλοι ισως μπορουν .
πραγματικα οταν μου ειπαν τι ειναι και τι ψαχνουν τρελλαθηκα.
και οταν ειπα οτι εγω δεν μπορω να τους βοηθησω μου την ειπαν κιολας ''οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειστε ''. >
ντροπη σου ρε που πειραξες τη κοπελα ξεφτιλα!
προσπαθω να σου στειλω πμ αλλα δε μπορω . μπορεις μηπως εσυ ;θα συμφωνησω μαζι σου σε οτι λες Agent.sirina αλλα θα σου πω και κατι ποιο κατω για να γνωριζεις.
Διατηρω εδω και καποιες εβδομαδες καποια σελιδα στο fb που αναφερω την λεξη ενεργητικος μιας και ειμαι bi ατομο και την εφτιαξα ωστε να βρω ζευγαρια και αντρες μονους ωστε να περναμε καλα.
λοιπον απο την αρχη ειχα 2 επαφες με ατομα ΑΜΕΑ που ζηταγαν ερωτα σε ξενοδοχειο η στον χωρο τους.ο ενας ηταν με την σχεση του οπου ηθελαν να τους και τους 2 ηταν και οι 2 σε αναπηρικο αμαξυδιο λογο τροχαιου .και η αλλη περιπτωση ηταν μονη κοπελα η οποια ηθελε λεει μονο τα προκαταρκτικα στο σεξ .δλδ ολα εκτος να της τον βαλω και μου εστελνε μεχρι και φωτο της .
τι εχεις να πεις?
εγω λεω οτι ολοι οι ανθρωποι ακομα και οι ΑΜΕΑ εχουν θεση σε αυτη την κοινωνια ακομα και στο σεξ .τωρα για το αν παει καποιος μαζι τους ειναι δικη του επιλογη.παντος εγω απο την μια καταλαβαινω την αναγκη ενος τετοιου ατομου για σεξ .δεν μπορει να περιοριστει μονο στον κυκλο του μπορει να βγει και ποιο εξω.
ΕΓΩ παντος δεν θα εκανα κατι μαζι τους .τωρα αλλοι ισως μπορουν .
πραγματικα οταν μου ειπαν τι ειναι και τι ψαχνουν τρελλαθηκα.
και οταν ειπα οτι εγω δεν μπορω να τους βοηθησω μου την ειπαν κιολας ''οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειστε ''. >
οριστε τυποι! η απαντηση για οσους πιστευον οτι τα ατομα αυτα δεν μπορουν να κανουν οτι και οι αλλοι..προσωπικα θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στα κοριτσια!Η κοπελα που ηθελε μονο προκαταρκτικα τι αναπηρια ειχε;
Ειχα βαλει μια αγγελια οπου ζηταγα ερασιτεχνη πορνη...μετα απο καιρο ειδα ενα μαιλ στο pc μου που ελεγε οτι μια ομορφη κοπελα εκανε αυτην την δουλεια..μου αφησε και τηλ και πηρα και το σηκωσε ενας αντρας..λεω φαρσα εκανες? μου λεει οχι μπεσα απλα η κοπελα ειναι καινουργια και φοβαται.λεω ομορφη? μου λεει ναι..συναντηση στην πλ/Βικτωριας..ερχεται αυτος με 2 γυναικες η μια νεα η αλλη μεσηλικη..μου λεει η μικρη ειναι αλλα δεν μιλαει ουτε ακουει!! :o λεω κατα τα αλλα καλα? μου λεει ναι..50 για 2 ωρες θα την ξαναφερεις εδω..παμε λοιπον σε ενα οτελ καπου στην Πατησιων..ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη! λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!! :S με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..την αφησα εκει που την πηρα και εφυγα νιωθωντας αηδια για το εαυτο μου..ειχα γινει ενα κτηνος αθελα μου αφου η κοπελα φαινοτανε ναχει και ψυχολογικα..την εχει παρει κανεις απο σας? ξερετε τον τυπο που την εκδιδει? μουπε οτι ηταν βουλγαρος..
ταχουμε πει αυτα μην λεμε τα ιδια..εγω αλλο εννοω οτι αυτα τα ατομα μπορουν και εχουν δικαιωμα να κανουν οτι επαγγελμα θελουν..Απο αυτα που λες ειμαι σιγουρη οτι η κοπελα ειναι θυμα τραφικινγκ, και σιγουρα ηταν εκει χωρις τη θεληση της.
Αυτο φανηκε απο την αρχη που αναγκαστικες εσυ να τη γδυσεις.
Προφανως την πηρες αγρια απο πισω κ ισως ησουν κ ο πρωτος γιαυτο η κοπελα ειχε αυτη την αντιδραση μετα, απο το πονο κ την αηδια που της προκαλεσες. Δεν εχει ψυχολογικα αυτο ειναι το μονο σιγουρο, η μαλλον δεν ειχε..γτ σιγουρα οσο ειναι θυμα εκμεταλλευσης θα αποκτησει.
Απορω στο οτι δεν καταλαβες την απροθυμια κ την αγνοια-αρνηση της κοπελας. Δεν ειδες τις αντιδρασεις της απο τη πρωτη στιγμη? Επρεπε να πεσεις πανω της με λυσσα μεχρι να ξελαμπικαρεις? Μπορει οπως λεει ο Αλεξ να μην εχεις ποινικη ευθυνη εχεις ομως ηθικη. Προσπαθησε να βοηθησεις τη κοπελα να ξεφυγει, νομιζω αυτο θα ηταν το μεγαλυτερο δωρο π θα μπορουσες να της κανεις. Και ευχομαι αυτο να σ γινει μαθημα, κ να εισαι πιο προσεκτικος την αλλη φορα. Παντα να αφουγκραζεσαι..
ταχουμε πει αυτα μην λεμε τα ιδια..εγω αλλο εννοω οτι αυτα τα ατομα μπορουν και εχουν δικαιωμα να κανουν οτι επαγγελμα θελουν..