Νέα

αγριο σεξ με κωφαλαλη πορνη..σιχαθηκα τον εαυτο μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
<<ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  Huh? λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. Banging Head Against a Wall τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!   με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..>>
καταχρηση σε ασελγεια ειναι αυτο τυπε;
χωρις ιχνος ειρωνειας, αν εισαι δικηγορος μπορεις να τον αναλαβεις.

Eπειδή βλέπω έχετε νομικές ανησυχίες...διαβάστε μόνοι σας τις αντικειμενικές υποστάσεις των αδικημάτων και μετά κάντε όπως λέμε υπαγωγή στα περιστατικά που περιγράφει ο φιδέμπορας.
Δικηγορία δεν ασκώ εδώ και 15 χρόνια, είμαι σε άλλο επαγγελματικό χώρο, καμμία σχέση. Αλλά τα γαμημένα τα νομικά είναι πρέζα...εδώ είμαι για απορίες, το συζητάμε.

Άρθρο 336. Βιασμός. 1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία εξώγαμη ή σε ανοχή ή επιχείρηση ασελγούς πράξης τιμωρείται με κάθειρξη. 2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 338. Κατάχρηση σε ασέλγεια. 1. Όποιος καταχράται την παραφροσύνη γυναίκας ή την από οποιαδήποτε αιτία προερχόμενη ανικανότητά της να αντισταθεί για να έλθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. 2. Όποιος καταχράται τις παραπάνω καταστάσεις και ενεργεί άλλη ασελγή πράξη σε γυναίκα ή άντρα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
πώς μιλάς έτσι ρε φίλε, σε σάιτ για μπουρδέλα νομίζεις οτι βρίσκεσαι;

πρώτον ο τύπος τρολλάρει αν κρίνουμε από τα θέματα που βάζει αλλά και το πώς αντιδρά όταν τον δουλεύουμε. αλλά εσένα ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να απειλείς και να κάνεις τον Terminator της δικαοσύνης;

ακόμη και αν πήγε με κωφάλαλη πόρνη (5% πιθανότητα) το περιστατικό δεν αλλάζει επειδή είναι κωφάλαλη, το trafficking είναι trafficking ανεξαρτήτως του αν η άλλη είναι κωφάλαλη ή κουτσή ή οτιδήποτε. Να είσαι βέβαιος οτι αν είναι να γίνει κάτι ήδη οι αστυνομικοί που παρακολουθούν αυτό το σάιτ θα έχουν ήδη κινηθεί. και αυτόν ο μέγας νομικός άλεξ 71 του πρότεινε να κάνει καταγγελία.

Άλλο οτι δεν θα κάνει γιατί οι ιστορίες του είναι μάλλον μούφα... :grin:

αλλά σε κάθε περίπτωση εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να απειλείς τα αρχίδια συμπολίτη μας. :sunglasses:
τυπε μου, αναλαμβανω τις ευθυνες σε αυτα που λεω και σε αυτα που κανω. η ευαισθυσια μου για τα Α.ΜΕ.Α δεν θα πω σε ολους απο που πηγαζει. θα το πω ομως σε αυτον που πιανει στο βρωμοστομα του τα ατομα αυτα.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Λυκουρέζο, κατάχρηση σε ασέλγεια έχει κάνει, αν έχει κάνει, όχι βιασμό.
<<ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη!  Huh? λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. Banging Head Against a Wall τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!!   με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..>>
καταχρηση σε ασελγεια ειναι αυτο τυπε;
χωρις ιχνος ειρωνειας, αν εισαι δικηγορος μπορεις να τον αναλαβεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αυτός που την εξέδιδε εφ' όσον λέει καθαρά οτι χρησιμοποιούσε βία για να την πηδήξει και ο ίδιος, ναι έχει κάνει βιασμό. Στον βιασμό πρέπει να έχεις βία ή απειλή βίας, κάτσε γιατί θα σε μαχαιρώσω με το μαχαίρι που κρατάω.

Ο παππούς όμως που πάει μαζί της, αν δεν χρησιμοποιεί βία, αλλά απλώς του κάθεται γιατί είναι χαζή και δεν καταλαβαίνει, κάνει κατάχρηση σε ασέλγεια. Βέβαια για να αντιστέκεται αυτή στα Γρεβενά στον προαγωγό μάλλον θα αντιστεκόταν και στον πελάτη. Είναι θέμα περιστατικών, πόση δύναμη θα χρησιμοποιήσει για να καταβάλλει την δύναμη της για να πεις οτι πας από κατάχρηση σε ασέλγεια σε βιασμό.

Εδώ όμως η κωφάλαλη του δικού μας δεν φαίνεται οτι αντιστεκόταν, άλλο αν φώναζε επειδή ήταν κωφάλαλη και δεν γούσταρε τι γίνεται.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μιλάμε πήγα 20 χρόνια πίσω σε βραδινά φροντιστήρια ειδικού ποινικού τώρα.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Mύστη +1 από μένα  :rockon: :rockon: :hi:.Πιστεύω αρκετοί έχουν βρεθεί κάποια στιγμή στην θέση σου να γουστάρουν κάτι πολύ ακραίο,ο καθένας για τον δικό του λόγο,αλλά δεν τόλμησαν να το γράψουν  :S :S.Εσύ είχες την μαγκιά να το πεις και με λεπτομέρειες οπότε ρισπεκτ από μένα  :rockon: :rockon: :kneel:
για εσενα, κριμα ρε φιλε. σου αξιζε η πρωτη θεση. λυπαμαι που την εχασες. κανε υπομονη, του χρονου να 'σαι καλα...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Νομικός δεν είμαι, δεν θα αντιδικήσω στο είδος της κατηγορίας, δεν με ενδιαφέρει αυτό.

Ο συγκεκριμένος μου είναι αδιάφορο αν κάνει πλάκα ή όχι, αν είναι ψυχάκιας ή όχι, καταγράφει ένα περιστατικό ως αληθές και ζητάει περαιτέρω πληροφορίες.  Σε ένα κράτος δικαίου θα ελεγχόταν για τα γραφόμενά του και ας είναι για κατάχρηση σε ασέλγεια.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και η κατάχρηση σε ασέλγεια δεν είναι λίγο, πας μέχρι 10 χρόνια μέσα μάξιμουμ.

Απλά για βιασμό πας μέχρι 20. :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν έχουν σημασία τα χρόνια. Ας μπει και για λίγα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eπειδή βλέπω έχετε νομικές ανησυχίες...διαβάστε μόνοι σας τις αντικειμενικές υποστάσεις των αδικημάτων και μετά κάντε όπως λέμε υπαγωγή στα περιστατικά που περιγράφει ο φιδέμπορας.
Δικηγορία δεν ασκώ εδώ και 15 χρόνια, είμαι σε άλλο επαγγελματικό χώρο, καμμία σχέση. Αλλά τα γαμημένα τα νομικά είναι πρέζα...εδώ είμαι για απορίες, το συζητάμε.

Άρθρο 336. Βιασμός. 1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία εξώγαμη ή σε ανοχή ή επιχείρηση ασελγούς πράξης τιμωρείται με κάθειρξη. 2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 338. Κατάχρηση σε ασέλγεια. 1. Όποιος καταχράται την παραφροσύνη γυναίκας ή την από οποιαδήποτε αιτία προερχόμενη ανικανότητά της να αντισταθεί για να έλθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. 2. Όποιος καταχράται τις παραπάνω καταστάσεις και ενεργεί άλλη ασελγή πράξη σε γυναίκα ή άντρα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

Τι σχεση εχει η παραφροσυνη με την κωφαλαλία?
Καλα εκανες και παρατησες τη δικηγορια.
Καλα ΔΕΝ κάνεις που μιλας νομικα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πληροφοριακα να σου αναφερω τυπε οτι η δοση της μετα απο διακανονισμο ειναι 350/μηνα..ετσι μου ειπε τουλαχιστον..
Ρε τύπε εχεις διπολική διαταραχή?
Οχι μονο πιστευεις τα ψεματα σου αλλά τα εμπλουτιζεις και με λεπτομερειες?
Μηπως πρεπει να κοιταχτείς?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τι σχεση εχει η παραφροσυνη με την κωφαλαλία?
Καλα εκανες και παρατησες τη δικηγορια.
Καλα ΔΕΝ κάνεις που μιλας νομικα.

Mπαλτάκο, διάβαζε καλά τα άρθρα αλλά και νομολογία, και σχολιασμούς κωδίκων, η δικηγορία θέλει διάβασμα, όχι κωλοβάρεμα στο μπου.

Πάμε γερά με Κυριάκο; Αλλά χλωμό το κόβω. Πάμε για Grosse Koalition.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Mπαλτάκο, διάβαζε καλά τα άρθρα αλλά και νομολογία, και σχολιασμούς κωδίκων, η δικηγορία θέλει διάβασμα, όχι κωλοβάρεμα στο μπου.
Κλασικος μυρωδιάς.
Δεν απανταει τιποτα επι της ουσιας και με ειρωνιες νομιζει οτι θα ψαρωσει τον αλλο.
Αυτα τα καναμε στο γυμνασιο.
Μεγάλωσε καποτε.
Και ξαναρωτω.
Η κωφαλαλία ειναι παραφροσυνη?

Υ.Γ. Καλά σου τα ειπε και ο Ραπτης..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κλασικος μυρωδιάς.
Δεν απανταει τιποτα επι της ουσιας και με ειρωνιες νομιζει οτι θα ψαρωσει τον αλλο.
Αυτα τα καναμε στο γυμνασιο.
Μεγάλωσε καποτε.
Και ξαναρωτω.
Η κωφαλαλία ειναι παραφροσυνη?

Υ.Γ. Καλά σου τα ειπε και ο Ραπτης..

Kαι σου ξαναματαλέω, [size=30pt]ΔΙΑΒΑΖΕ[/size] προσεκτικά τα άρθρα και ψάξε και ερμηνεία.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ναι,καλησπέρα διάβασα το νήμα και θέλω να πεθάνω χριστουγεννιάτικα

ελπίζω να είναι ψέματα  :'(
τι ελπιζεις μωρε?
Ο τυπος βαζει μια αγγελια για σεξ και του εχει απαντησει ενας νταβας που εκπορνευε μια κωφαλαλη,μια συζυγος με στεγαστικο και μια 28χρονη παρθενα που του γνωρισε τους γονεις της.Επισης πηγε εξαρχεια και γαμησε ενα πρεζακι,στο κολωνακι του την επεσε η πρωην του και απεναντι απο το σπιτι του ζει μια μουναρα που ειναι παντρεμενη με εναν γερο σαπιοκοιλια που δεν την ικανοποιει.
:headbang: :headbang:
Οποτε η μονη ερωτηση που πρεπει να εχουμε ειναι τι σκατα γραφει στην αγγελια? :think: :think:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ναι,καλησπέρα διάβασα το νήμα και θέλω να πεθάνω χριστουγεννιάτικα

ελπίζω να είναι ψέματα  :'(

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Yπάρχει σε όλους μας μία σκοτεινή πλευρά δεσποινίς.

Δυστυχώς.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Πάντως,ή είναι ένας βαθιά διαταραγμένος "άνθρωπος" και βιαστής (είδε πως η κοπέλα δεν γδύθηκε αλλά συνέχισε,καθώς και η συμπεριφορά της μετά),
τίγκα σε ανασφάλειες και μικρό πέος,για να το χώσει με τη μία στον πρωκτό της.  :idiot:

Ή αν είναι φιδέμπορας και μόνο,συνεχίζει να είναι διαταραγμένος για να την βρίσκει με τόσο αρρωστημένα σενάρια, να εκβιάζει φοιτήτριες, να "βοηθάει"
απελπισμένες δανειολήπτριες και να βιάζει κωφάλαλα θύματα trafficking. (Δηλαδή να κάνει σεξ με πλήρη συναίνεση με μια απλή κοπέλα ή ιερόδουλη δεν παίζει; Πρέπει να υπάρχει κάτι τόσο αποκρουστικό για να του σηκωθεί;)

Μπορεί να τεστάρει τις αντιδράσεις όσων τα διαβάζουν και κάποια στιγμή να τα υλοποιήσει.
Που μπορούμε να το ξέρουμε; Είναι τέτοια η αρρώστια του που μπορεί να τον παίζει και με red rooms στο dark web.  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom