jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
<<ανεβαινομε επανω και ενω εκανα μπανιο βγηκα κα ηταν ακομα ντυμενη! Huh? λεω γιατι δεν γδυνεσαι με νοηματα γιατι ουτε μιλαγε ουτε ακουγε. δεν απαντησε οποτε της εβγαλα εγω το μπουφαν και μετα το ολοσωμο φορεμα που φορουσε...αφου την εγδυσα τελειως την εριξα μπρουυτα στο κρεββατι και επεσα επανω της..κεντραρα τον παπαρο στην?κωλοχωριστρα της και με 2-3 κινησεις μπηκα στον πρωκτο της..τι τοθελα/ αρχισε κατι αναρθρες κραυγες ανατριχιαστικες..μπγχχχχχ////ντκιχχχχχχχχχ και κατι τετοια..οταν τελειωσα ειδα οτι ειχε σπασει η καποτα ενω ειχε μπολικη μερεντα με αιμα πανω στο πεος μου.. Banging Head Against a Wall τρελαθηκα εκανα μπανιο και οταν βγηκα ειδα την κοπελα να καθεται σε μια γωνια τρομαγμενη και να τρεμει!! με νοημτα της λεω τι τρεχει..μπγκχχχχ αγκχχχχ εβγαλε κατι αναρθρες κραυγες και τραβοταν πισω.μαλλον νομιζε οτι θαχαμε και αλλον γυρο! την καθησυχασα και φυγαμε απο το οτελ..>>
καταχρηση σε ασελγεια ειναι αυτο τυπε;
χωρις ιχνος ειρωνειας, αν εισαι δικηγορος μπορεις να τον αναλαβεις.
Eπειδή βλέπω έχετε νομικές ανησυχίες...διαβάστε μόνοι σας τις αντικειμενικές υποστάσεις των αδικημάτων και μετά κάντε όπως λέμε υπαγωγή στα περιστατικά που περιγράφει ο φιδέμπορας.
Δικηγορία δεν ασκώ εδώ και 15 χρόνια, είμαι σε άλλο επαγγελματικό χώρο, καμμία σχέση. Αλλά τα γαμημένα τα νομικά είναι πρέζα...εδώ είμαι για απορίες, το συζητάμε.
Άρθρο 336. Βιασμός. 1. Όποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία εξώγαμη ή σε ανοχή ή επιχείρηση ασελγούς πράξης τιμωρείται με κάθειρξη. 2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
Άρθρο 338. Κατάχρηση σε ασέλγεια. 1. Όποιος καταχράται την παραφροσύνη γυναίκας ή την από οποιαδήποτε αιτία προερχόμενη ανικανότητά της να αντισταθεί για να έλθει σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. 2. Όποιος καταχράται τις παραπάνω καταστάσεις και ενεργεί άλλη ασελγή πράξη σε γυναίκα ή άντρα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.