Επισκέπτης
τρικορφε πολυ τσιφορο διαβαζεις..
Υ.Γ λες να βγειτε συγγενεις με τον βοθρουλη???
Υ.Γ λες να βγειτε συγγενεις με τον βοθρουλη???
ωραιος ο τσιφορος & διδακτικος..Ακου πλεζουρα, εγω αμορφωτος ανθρωπος είμαι και τσιφόρο διάβαζα.
Και ο Βοθρος ειναι ξάδελφος μακρινός της μανταμ μου, οπότε λίγα τα λόγια.
Σοβαρεψουυυυυυ
Αλλη μέρα θα ποστάρο τις ζεστές σε φωτο με την μάπα μου.
Όταν θέλω να καβλώσω πολύ με την μανταμ την βάζω να με λουζει με τις 750. Κάβλαααααα
και μετά της εξηγώ το όνειροοοοο
μεσα επεσες παλι..δεν κοιμαμαι τα βραδυα απο την ζηλια μου..Πλέζουρα σε κόβω κομάτι ζουλίαρη.
Ο Σκρουντζ δεν με γουστάριζε ποτέ. Καπιτάλα κα αμερικα ντριμ
ήταν και ανέραστος, εγώ δεν.
Μάλλον θα πρέπει να ποστάρω φωτο και την μανταμ να με λούζει, ειναι ντροπαλη όμως
ρωτα σε μια τραπεζα ρε φιλε..εδω περιμενεις να βρεις σοβαρη απαντηση???πολυ κουβέντα γίνεται για τις λίρες. μια ερώτηση για κάτι παραπλήσιο
χρυσό νόμισμα 50 ρουβλίων (σαν investment coin αναφέρεται)
παραθέτω:
τρέχουσα τιμή πώλησης €160-€170
θα έχει κάποια αξία σαν νόμισμα στην Ελλάδα, ή μετράει μόνο σαν μια ποσότητα χρυσού?
θα είχε κάποιο ενδιαφέρον να εχουμε ενα νόμισμα ανερχόμενης δύναμης! (η μορφή του αγ. γεωργιου στην πίσω του πλευρά κρίνεται εντελώς "τυχαία", και μάλλον δεν έχει κανένα σκοπό να ανταγωνιστεί την γνωστή λιρίτσα ) εμπαινε σύντροφε πούτιν!
μπααααααααααα ????Εκτος αν τις θέλει κανενα καλό παιδί εργολάβος και δώσω κάποιες.
χρυση λιρα=ανοδος 93% στην 5ετια..
ετος τιμη χρυσου(σε ευρω ανα ουγγια) τιμη χρυσης λιρας(σε ευρω)
2004 328 87
2005 395 106
2006 478 116
2007 531 125
2008 669 168
ενω την προηγουμενη εβδομαδα ειχε φτασει τα 188 ευρω..
πηγη ελευθεροτυπια 12/11/08
τρικαρδε μην δωσεις τις λιρες στα λαμογια..
πηγη ελευθεροτυπια 12/11/08
εσυ αγορασε χρυσο..ο φιλος τρικαρδος εχει λιρες..Απο τον πινακα που παρεθεσες συμφερει ο χρυσος και οχι οι λιρες σαν επενδυση.
καλα ρε φιλε..γραψε λαθος..12/10/08 ειναι το σωστο..οκ τωρα???Πλακιτσα για την ημερομηνια σου εκανα ,pleasura.Διορθωσε την αμα θελεις ;)