Νέα

Αγορά αυτοκινήτου-αξιόπιστοι έμποροι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αγορα μεταχειρισμενου απο μαντρα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Για το αμαξι δε ξέρω αλλα απο τον Αρμυρά έχω πάρει αμαξι και ειμαι ευχαριστημένος. Αλλα όπως έχω πει και πιο πίσω δε νοείται αγορά μεταχειρισμένου χωρις να προηγηθεί έλεγχος!
Volvo= έρωτας

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Παιδες ο καλύτερος έμπορος ever Αυτοκίνητα - Car.gr

Μου το σύστησε φίλος που αγόρασε πρόσφατα ένα Hyundai i20 Active, φοβερή εξυπηρέτηση δέχονται έλεγχο όπου θέλει ο πελάτης, μας κανανε μεταβίβαση πρώτα και μετα πληρωμή με εντυπωσίασε αυτό !!! αγοράζουν μόνο από αντιπροσωπίες καθαρά αυτοκίνητα με 1 ιδιοκτήτη έχω πάρει 2 yaris για την εταιρεία τα οποία ήταν σε αρίστη κατάσταση.

Τα αυτοκίνητα τα έχουν σαν hobby πολύ βασικό αυτό, είναι μεγάλη εταιρεία από πίσω στον κατασκευαστικό κλάδο και στην ναυτιλία από ότι μου είπε ο πωλητής οπότε δεν βασίζοντε στις πωλήσεις αυτοκίνητων για να ζήσουν οποίος κατάλαβε κατάλαβε, μπορείς να παραγγείλεις ότι θες από το εξωτερικό, τέλος μας παραδώσανε τα αυτοκίνητα στον χώρο μας δεν κουνηθήκαμε ρούπι ούτε για να τα δούμε αρχικά και ούτε για να τα παραλάβουμε και ούτε για να τα ελέγξουμε, υπεραριστοι !!!

Όσο αφορά τα αυτοκίνητα εισαγωγής δεν υπάρχει φόβος πλέον για γυρισμένα χιλιόμετρα είναι πολύ εύκολο να το ελέγξεις και να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο άσε που έχουν βάλει στους εμπόρους το μεμο και για να εισάγεις πλέον πρέπει να φέρεις αναλυτικό ιστορικό κτεο εξωτερικού , μας το έλεγε το παιδί.

Μακριά από Μπιτρο παιδιά και automarin αλλα και Αλεβιζατο μακράν οι χειρότεροι στον κλάδο !!!

Την έχω πατήσει στο παρελθόν και από τους 3 και θεωρούνται και παλιοί εμπόροι ανάθεμα την ώρα και την στιγμή ο Μπιτρος μου έδωσε αμάξι τρακαρισμένο ( τρεχω ακομα γιαυτο το θεμα ), η automarin εδωσε στον αδερφο μου αμαξι με γυρισμένα χιλιόμετρα και ο Αλεβιζατος αμαξι από ενοικιάσεις το οποίο διαφημίζετε ως ιδιώτη ο γελοιος ο χοντρος !!!!!

Μακριά λέμε !

Τέλος για έλεγχο πάμε η σε αντιπροσωπία η σε συνεργείο που γνωρίζουμε καλά και εμπιστευόμαστε.
Μάλλον φταίει που είναι Κεφαλονίτες!:cheesy::cheesy::cheesy:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Έχεις δίκιο,ξέχασα ότι το μέσο μέλος του bourdela.com έχει ετήσιο εισόδημα 5εκ ευρώ,οδηγεί Lamborghini,και έχει μια Panigale να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο,για διασκέδαση έχει μία από το HRC special edition...
Και προσπαθείς να βγεις από πάνω επειδή δεν έδωσα αναλυτικές τιμές.Δε με απασχόλησε..Μόλις πήγαμε και είδα ότι θέλει λάστιχα και η τιμή ήταν υψηλή του είπα του αδερφού μου πάρε μια καινούρια να τελειώνεις.
Α,και παπάκι δεν είχα ποτέ...Το πρώτο "μηχανάκι" που είχα πάρει στα 16 ήταν ένα Aprilia RS 50 ,και το επόμενο μόλις έκλεισα τα 18 ένα ZXR400 από τότε έχω πάρει και άλλες,αλλά παπί δεν είχα ποτέ....
Καλά ότι είσαι βλάκας φαίνεται από αυτά που γραφείς.

1ον με τις τιμές που έγραψες, και αφού ΔΕΝ έκανες έρευνα αγοράς
Είσαι ΒΛΑΚΑΣ x2 , και παραπληροφορείς με αυτά που γράφεις εδώ… και επιμένεις κιόλας

Κοινώς

Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ (εσυ στην προκριμένη…) επιμένει !

Θα μπορούσες να πεις, δεν θέλαμε μα δώσουμε 8Κ γιατί 10Κ έχει καινούργιο

Το τι καβαλάω εγώ από αυτά που κερδίζω από το το γραφείο τελετών ΜΟΥ !
ΕΣΥ δεν θα τα δεις στην επόμενη ζωή στο…

Άντε Μαλακακο που γράφεις κιόλας πίσω από το πληκτρολόγιο, με αυτά που σου αγόρασε ο μπαμπάς σου στα 16…

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Να ρωτησω κι εγω κατι...

Με τα εισαγωμενα των εμπορων που δεν εχουν πινακιδα ακομα, τι συμβαινει?

Λογικα δεν εχει ακομα εκτελωνιστει?

Ποιος πληρωνει τον εκτελωνισμο?

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει πληρωθει και να τον φεσωθεις εσυ μετα???

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλά ότι είσαι βλάκας φαίνεται από αυτά που γραφείς.

1ον με τις τιμές που έγραψες, και αφού ΔΕΝ έκανες έρευνα αγοράς
Είσαι ΒΛΑΚΑΣ x2 , και παραπληροφορείς με αυτά που γράφεις εδώ… και επιμένεις κιόλας

Κοινώς

Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ (εσυ στην προκριμένη…) επιμένει !

Θα μπορούσες να πεις, δεν θέλαμε μα δώσουμε 8Κ γιατί 10Κ έχει καινούργιο

Το τι καβαλάω εγώ από αυτά που κερδίζω από το το γραφείο τελετών ΜΟΥ !
ΕΣΥ δεν θα τα δεις στην επόμενη ζωή στο…

Άντε Μαλακακο που γράφεις κιόλας πίσω από το πληκτρολόγιο, με αυτά που σου αγόρασε ο μπαμπάς σου στα 16…
Περισσότερο βλάκας από εσένα αποκλείεται να είμαι...Έχεις κολλήσει,διότι δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό,στην τιμή των ελαστικών και της αλυσίδα που τη σκεφτήκαμε κατά προσέγγιση,και στην τελική ανάλυση δεν ήταν αυτό το θέμα,αλλά πρέπει να πεις κάτι

Όσον αφορά την πρώτη μηχανή ναι μου την πήρε ο μπαμπάς μου όταν είδε 19 απολυτήριο Γυμνασίου.Εσύ σαν νεκροθάφτης σίγουρα θα ήσουν σκράπας...Αν και δούλευα από Α΄Γυμνασίου τα καλοκαίρια τα λεφτά δεν έφταναν φυσικά να πάρω RS50...Εσύ τότε σε κόβω να πήγαινες με τα πόδια...

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.421
Πόντοι
5.646
Παιδες ο καλύτερος έμπορος ever Αυτοκίνητα - Car.gr

Μου το σύστησε φίλος που αγόρασε πρόσφατα ένα Hyundai i20 Active, φοβερή εξυπηρέτηση δέχονται έλεγχο όπου θέλει ο πελάτης, μας κανανε μεταβίβαση πρώτα και μετα πληρωμή με εντυπωσίασε αυτό !!! αγοράζουν μόνο από αντιπροσωπίες καθαρά αυτοκίνητα με 1 ιδιοκτήτη έχω πάρει 2 yaris για την εταιρεία τα οποία ήταν σε αρίστη κατάσταση.

Τα αυτοκίνητα τα έχουν σαν hobby πολύ βασικό αυτό, είναι μεγάλη εταιρεία από πίσω στον κατασκευαστικό κλάδο και στην ναυτιλία από ότι μου είπε ο πωλητής οπότε δεν βασίζοντε στις πωλήσεις αυτοκίνητων για να ζήσουν οποίος κατάλαβε κατάλαβε, μπορείς να παραγγείλεις ότι θες από το εξωτερικό, τέλος μας παραδώσανε τα αυτοκίνητα στον χώρο μας δεν κουνηθήκαμε ρούπι ούτε για να τα δούμε αρχικά και ούτε για να τα παραλάβουμε και ούτε για να τα ελέγξουμε, υπεραριστοι !!!

Όσο αφορά τα αυτοκίνητα εισαγωγής δεν υπάρχει φόβος πλέον για γυρισμένα χιλιόμετρα είναι πολύ εύκολο να το ελέγξεις και να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο άσε που έχουν βάλει στους εμπόρους το μεμο και για να εισάγεις πλέον πρέπει να φέρεις αναλυτικό ιστορικό κτεο εξωτερικού , μας το έλεγε το παιδί.

Μακριά από Μπιτρο παιδιά και automarin αλλα και Αλεβιζατο μακράν οι χειρότεροι στον κλάδο !!!

Την έχω πατήσει στο παρελθόν και από τους 3 και θεωρούνται και παλιοί εμπόροι ανάθεμα την ώρα και την στιγμή ο Μπιτρος μου έδωσε αμάξι τρακαρισμένο ( τρεχω ακομα γιαυτο το θεμα ), η automarin εδωσε στον αδερφο μου αμαξι με γυρισμένα χιλιόμετρα και ο Αλεβιζατος αμαξι από ενοικιάσεις το οποίο διαφημίζετε ως ιδιώτη ο γελοιος ο χοντρος !!!!!

Μακριά λέμε !

Τέλος για έλεγχο πάμε η σε αντιπροσωπία η σε συνεργείο που γνωρίζουμε καλά και εμπιστευόμαστε.
Automarin έχει ακουστεί για εισαγωμενα αυτοκινητα με γυρισμένα χιλιόμετρα...
Και αν κοιταξει κάποιος τις σελίδες τους όντως θα δει ότι οι τιμές είναι πιο οικονομικές κάτι που βρωμάει....

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Περισσότερο βλάκας από εσένα αποκλείεται να είμαι...Έχεις κολλήσει,διότι δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό,στην τιμή των ελαστικών και της αλυσίδα που τη σκεφτήκαμε κατά προσέγγιση,και στην τελική ανάλυση δεν ήταν αυτό το θέμα,αλλά πρέπει να πεις κάτι

Όσον αφορά την πρώτη μηχανή ναι μου την πήρε ο μπαμπάς μου όταν είδε 19 απολυτήριο Γυμνασίου.Εσύ σαν νεκροθάφτης σίγουρα θα ήσουν σκράπας...Αν και δούλευα από Α΄Γυμνασίου τα καλοκαίρια τα λεφτά δεν έφταναν φυσικά να πάρω RS50...Εσύ τότε σε κόβω να πήγαινες με τα πόδια...
Μάλλον εννοείς έβγαζα 2.000.000δρχ το μήνα… 10 φορές όσα έβγαζε ο μπαμπάς σου στην καλύτερη στα 16-17 μου, άμα είσαι μισθωτός… μια ζωή φιστικας θα είσαι…

Και όπως είπα ο μαλακας επιμένει

Θα σε βάλω στην λίστα με τους λοιπούς μαλακες εδώ μέσα… εσυ συνέχισε την καραμελιτσα σου, και όταν είδες ότι γράφεις μαλάκιουλες πίσω από το πληκτρολόγιο σου, πετάς και 100€ να κάνανε… δεν

Στον πουτσακο μου, τι καρούλι οδηγάει ο αδερφός σου

10.000€ πληρώνω 4μηνο ΙΚΑ τους υπαλλήλους μου

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μάλλον εννοείς έβγαζα 2.000.000δρχ το μήνα… 10 φορές όσα έβγαζε ο μπαμπάς σου στην καλύτερη στα 16-17 μου, άμα είσαι μισθωτός… μια ζωή φιστικας θα είσαι…

Και όπως είπα ο μαλακας επιμένει

Θα σε βάλω στην λίστα με τους λοιπούς μαλακες εδώ μέσα… εσυ συνέχισε την καραμελιτσα σου, και όταν είδες ότι γράφεις μαλάκιουλες πίσω από το πληκτρολόγιο σου, πετάς και 100€ να κάνανε… δεν

Στον πουτσακο μου, τι καρούλι οδηγάει ο αδερφός σου

10.000€ πληρώνω 4μηνο ΙΚΑ τους υπαλλήλους μου
Νεκροθάφτη παπάρια έβγαζες...
Επαναλαμβάνεις "πίσω από το πληκτρολόγιο" λες κι εσύ υπογράφεις επώνυμα τις μαλακίες που λες...

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Νεκροθάφτη παπάρια έβγαζες...
Επαναλαμβάνεις "πίσω από το πληκτρολόγιο" λες κι εσύ υπογράφεις επώνυμα τις μαλακίες που λες...
Ναι ναι έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι….
Ρουφα το αυγό σου τώρα, και ποιος γράφει μαλακιες φαίνεται από τις αερολογίες που έγραφες με σιγουριά, και όταν σε ρουπωσα…ξεκίνησες τα 100€ να μου τα δίνανε…
Σάλτα γαμησου τώρα…

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Άντε γαμήσου ρε φαντασμένε...Το πρόβλημά σου ειναι ότι κάνουν 300-350 και όχι 500€ που έγραψα,και όχι ότι η μηχανή πωλούνταν κοντά στην τιμή νέας;
Μπαίνεις εδώ και γράφεις τις μαλακίες σου για να ικανοποιείς την ανυπαρξία σου στην κοινωνία.Το παίζεις κάποιος ενώ είσαι σίγουρα ένα μηδενικό,ένας καρπαζοεισπράκτορας που δε λέει να σηκώσει κεφάλι.
Θα σε μπλοκάρω να μη σε βλέπω ξανά,είσαι ο τέταρτος που μπλοκάρω εδώ,σκέψου πόσο μαλάκας είσαι....

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
όποιος δίνει 20.000 για μεταχειρισμένο (έστω και ενός μήνα με 500χλμ) όταν το καινούργιο έχει 23.000, είναι άξιος της τύχης του...
Τι λες μωρή??
3χιλιαρικα γλιτώνει ισως και παραπανω με ενα καλο παζάρι,ειλικρινά κάνεις τον χαζό ή είσαι?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Εγω ρε μαγκες μια φορα που αγορασα μεταχειρισμενο το πηρα απο Ιδιωτη. Το πηγε ο ανθρωπος σε δικο μου αξιοπιστο μηχανικο και πηγα με τον φαναρτζη μου. μου ειπαν αναλυτικα ολα τα υπερ και τα κατα, το πηρα και το εχω ακομα για να παιζω το συγκεκριμενο. Μετα απο τρια χρονια χρησης αλλαξα ψυγειο και αναρτησεις 2000,00€περιπου αλλα προβληματα δεν μου δημιουργησε, εκτος απ9 τα seRvice που τα κανω σε εξουσιοδοτημενο. Γυρισμενα χιλιομετρα δεν ειχε γιατι οι ανθρωποι το πηγαινανε στην αντιπροσωπεια οπου ειδα ολα αναλυτικα τα sERvICe Απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας.
Απο το Μαρινατο θα ηθελα να ξερα ποιος αγοραζει? Ολοι λενε τα χειροτερα αλλα εχετε δει στολο?
Ειχα παει καποια στιγμη να παρω επαγγελματικο αλλα εφυγα τρεχοντας

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.264
Πόντοι
441
Πήρα αμάξι από μεγάλη εταιρία leasing & βρήκα γυρισμένα χιλιόμετρα…τα είχε γυρίσει ο προηγούμενος κάτοχος για να μη πληρώσει παραπάνω λόγο συμβολαίου βάση χρόνου/χιλιομέτρων..,δεν μπορείς πουθενά να έχεις εμπιστοσύνη

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
όποιος δίνει 20.000 για μεταχειρισμένο (έστω και ενός μήνα με 500χλμ) όταν το καινούργιο έχει 23.000, είναι άξιος της τύχης του...
Αν βρεις ιδιοκτήτη να κόβει 3000€ για 1 μήνα κυκλοφορίας το παίρνεις,αφού το ελέγξεις βεβαίως...3000€ δεν είναι για πέταμα.Αλλά να είσαι σίγουρος ότι δε θα κόψει ούτε 300€,ιδίως με τις καθυστερήσεις στις παραγγελίες...Αν δεν υπήρχαν οι καθυστερήσεις μπορεί να έκοβε κάτι,τώρα ούτε 300€ δε θα κόψει και θα το πουλήσει άμεσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
Πήρα αμάξι από μεγάλη εταιρία leasing & βρήκα γυρισμένα χιλιόμετρα…τα είχε γυρίσει ο προηγούμενος κάτοχος για να μη πληρώσει παραπάνω λόγο συμβολαίου βάση χρόνου/χιλιομέτρων..,δεν μπορείς πουθενά να έχεις εμπιστοσύνη
Τα leasing είναι πιο απίθανο να έχουν γυρισμένα χλμ...

αν το πάρεις από μάντρα μπορείς να είσαι 1000000% σίγουρος ότι έχει γυρισμένα χλμ...από αντιπροσωπεία μπορεί να είσαι πιο τυχερός.

αν κάνεις leasing δε πα να έχει και χλμ τι σε νοιάζει αυτοί θα το πληρώσουν...

το μτχ αμάξι είναι ο χειρότερος κουβάς για να πετάς τα λεφτά σου. Χίλιες φορές καλύτερα leasing

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Λοιπόν, κάποιοι σκέφτεστε με όρους 2010.
"Το μεταχειρισμένο είναι κουβάς, πετάς τα λεφτά σου".
Αλήθεια τύποι μου;
Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αντιπροσωπεία που παραδίδει καινούριο πριν τους 10-12 μήνες;;
Κι εγώ καινούριο ήθελα, αλλά με πήγαιναν από Άνοιξη Καλοκαίρι κι από Καλοκαίρι Φθινόπωρο. Αναγκαστικά πήρα μεταχειρισμένο. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.
Όχι από μαντρά. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως υπάρχουν ακόμα μάντρες τύπου Auto Marin...
Μάλλον ξέρω.
Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που παίρνουν αυτοκίνητα χωρίς να τα ελέγξουν...
Όσο για το leasing, συμφέρει τον επαγγελματία κι όχι τον ιδιώτη/ υπαλληλάκο/ νοικοκυρά.
Όποιος κάνει κάτω από 10-12.000 χλμ. τον χρόνο, δε θα πάρει leasing.
Ούτε πετρέλαιο φυσικά.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Auris..........λιζινγ....... απο μεγαλη εταιρια.......... μου το δωσανε 1 χρονων με 110.000km, το εδωσα μετα 2 χρονια με 200.000km, το βρησκω σε νησι μετα απο 1 χρονο, σε ενοικιαζομενα με την ιδια πινακιδα παρακαλω, 90.000km στο καντραν.!!!!! Του λεω του τυπα, που το πηρες το auris.??? Ααααα μου λεει, ευκαιρια...πηρα απο την ταδε εταιρια, 5 auris στην πενα....!!!!! :confused: ....μαλιστα.!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
Λοιπόν, κάποιοι σκέφτεστε με όρους 2010.
"Το μεταχειρισμένο είναι κουβάς, πετάς τα λεφτά σου".
Αλήθεια τύποι μου;
Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αντιπροσωπεία που παραδίδει καινούριο πριν τους 10-12 μήνες;;
Κι εγώ καινούριο ήθελα, αλλά με πήγαιναν από Άνοιξη Καλοκαίρι κι από Καλοκαίρι Φθινόπωρο. Αναγκαστικά πήρα μεταχειρισμένο. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.
Όχι από μαντρά. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως υπάρχουν ακόμα μάντρες τύπου Auto Marin...
Μάλλον ξέρω.
Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που παίρνουν αυτοκίνητα χωρίς να τα ελέγξουν...
Όσο για το leasing, συμφέρει τον επαγγελματία κι όχι τον ιδιώτη/ υπαλληλάκο/ νοικοκυρά.
Όποιος κάνει κάτω από 10-12.000 χλμ. τον χρόνο, δε θα πάρει leasing.
Ούτε πετρέλαιο φυσικά.
Ναι γιατί νομίζεις ότι ο αντιπρόσωπος πουλάει μόνο μεταχειρισμένα σε άψογη κατάσταση και πολύ λίγο ακριβότερα από τις μάντρες.

Άστο ειδικά η μάντρα που ανέφερες είναι ότι χειρότερο υπάρχει...καλύτερα να κάψεις τα λεφτά παρά να τα δώσεις σε αυτούς....εγγύηση σκατένιου αυτοκινήτου...αλλά και οι άλλες μάντρες τα ίδια είναι.

Το μεταχειρισμένο εξ ορισμού (πλέον) είναι κουβάς γιατί.....και καλή χρήση να είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (που δεν είχε κάνει μάλλον) μετά από κάποια χλμ...αρχίζουν να ζητάνε διάφορα. Τα οποία μπορεί να είναι από μικροποσά μέχρι χιλιάρικα. Ανάλογα με το τι θα πάρεις. Άντε να πάρεις κανένα alfa Romeo mito από τον αντιπρόσωπο και ένα μετά από 1 χρόνο να μας πεις πόσα έδωσες :confused:

Η διαθεσιμότητα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ποιότητα του αυτοκινήτου. Και εγώ ακόμα και στο leasing περίμενα 4 μήνες να μου φέρουν το αμάξι που ήθελα και όχι το πρώτο Toyota που είχαν.

Έτσι και αλλιώς ο υπαλληλάκος που βγάζει 15Κ το χρόνο δε θα πάρει καινούριο αμάξι ρε τύπε....αλλά αν έπαιρνε θα ήταν καλύτερη επένδυση από ένα βιασμένο που στο δίνουν με 120.000 χλμ και έχει κάνει 250.000 και σε 6 - 7 μήνες (μόλις τελειώσει η εγγύηση) θα αρχίσει να βγάζει σα κλανιές τα προβλήματα.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Ναι γιατί νομίζεις ότι ο αντιπρόσωπος πουλάει μόνο μεταχειρισμένα σε άψογη κατάσταση και πολύ λίγο ακριβότερα από τις μάντρες.

Άστο ειδικά η μάντρα που ανέφερες είναι ότι χειρότερο υπάρχει...καλύτερα να κάψεις τα λεφτά παρά να τα δώσεις σε αυτούς....εγγύηση σκατένιου αυτοκινήτου...αλλά και οι άλλες μάντρες τα ίδια είναι.

Το μεταχειρισμένο εξ ορισμού (πλέον) είναι κουβάς γιατί.....και καλή χρήση να είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (που δεν είχε κάνει μάλλον) μετά από κάποια χλμ...αρχίζουν να ζητάνε διάφορα. Τα οποία μπορεί να είναι από μικροποσά μέχρι χιλιάρικα. Ανάλογα με το τι θα πάρεις. Άντε να πάρεις κανένα alfa Romeo mito από τον αντιπρόσωπο και ένα μετά από 1 χρόνο να μας πεις πόσα έδωσες :confused:

Η διαθεσιμότητα δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ποιότητα του αυτοκινήτου. Και εγώ ακόμα και στο leasing περίμενα 4 μήνες να μου φέρουν το αμάξι που ήθελα και όχι το πρώτο Toyota που είχαν.

Έτσι και αλλιώς ο υπαλληλάκος που βγάζει 15Κ το χρόνο δε θα πάρει καινούριο αμάξι ρε τύπε....αλλά αν έπαιρνε θα ήταν καλύτερη επένδυση από ένα βιασμένο που στο δίνουν με 120.000 χλμ και έχει κάνει 250.000 και σε 6 - 7 μήνες (μόλις τελειώσει η εγγύηση) θα αρχίσει να βγάζει σα κλανιές τα προβλήματα.
Πάμε πάλι. Σιγά σιγά. Να καταλάβεις.
1ον δε μιλάω για μεταχειρισμένο πάνω από 5-6 χρόνια.
2ον δε μιλάω για μεταχειρισμένο ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.
Ελληνικά μόνον!
3ον σε συνδυασμό των δύο ανωτέρω, δε μιλάω για αυτοκίνητο με πάνω από 100.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα.
4ον για να εξασφαλιστεί το νο 3 το αμάξι ελέγχεται λεπτομερώς, ελέγχεται η κατάσταση λαμαρίνας, η μηχανή, τα χιλιόμετρα, τα έγγραφα, η κυριότητα, τα σέρβις, γίνεται ΦΥΛΛΟ και ΦΤΕΡΟ.
5ον δε μας είπες πόσο περιμένει κάποιος σήμερα για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ όχημα, πληρωμένο τοις ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ή ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ, όχι LEASING.
6ον φυσικά, για αυτοκίνητο όπως το περιγράφω παραπάνω, θα τα σκάσεις χοντρά. Λίγο κάτω από τιμή καινούριου. Αλλά καινούρια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ετοιμοπαραδοτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom