Παιδες ο καλύτερος έμπορος ever
Αυτοκίνητα - Car.gr
Μου το σύστησε φίλος που αγόρασε πρόσφατα ένα Hyundai i20 Active, φοβερή εξυπηρέτηση δέχονται έλεγχο όπου θέλει ο πελάτης, μας κανανε μεταβίβαση πρώτα και μετα πληρωμή με εντυπωσίασε αυτό !!! αγοράζουν μόνο από αντιπροσωπίες καθαρά αυτοκίνητα με 1 ιδιοκτήτη έχω πάρει 2 yaris για την εταιρεία τα οποία ήταν σε αρίστη κατάσταση.
Τα αυτοκίνητα τα έχουν σαν hobby πολύ βασικό αυτό, είναι μεγάλη εταιρεία από πίσω στον κατασκευαστικό κλάδο και στην ναυτιλία από ότι μου είπε ο πωλητής οπότε δεν βασίζοντε στις πωλήσεις αυτοκίνητων για να ζήσουν οποίος κατάλαβε κατάλαβε, μπορείς να παραγγείλεις ότι θες από το εξωτερικό, τέλος μας παραδώσανε τα αυτοκίνητα στον χώρο μας δεν κουνηθήκαμε ρούπι ούτε για να τα δούμε αρχικά και ούτε για να τα παραλάβουμε και ούτε για να τα ελέγξουμε, υπεραριστοι !!!
Όσο αφορά τα αυτοκίνητα εισαγωγής δεν υπάρχει φόβος πλέον για γυρισμένα χιλιόμετρα είναι πολύ εύκολο να το ελέγξεις και να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο άσε που έχουν βάλει στους εμπόρους το μεμο και για να εισάγεις πλέον πρέπει να φέρεις αναλυτικό ιστορικό κτεο εξωτερικού , μας το έλεγε το παιδί.
Μακριά από Μπιτρο παιδιά και automarin αλλα και Αλεβιζατο μακράν οι χειρότεροι στον κλάδο !!!
Την έχω πατήσει στο παρελθόν και από τους 3 και θεωρούνται και παλιοί εμπόροι ανάθεμα την ώρα και την στιγμή ο Μπιτρος μου έδωσε αμάξι τρακαρισμένο ( τρεχω ακομα γιαυτο το θεμα ), η automarin εδωσε στον αδερφο μου αμαξι με γυρισμένα χιλιόμετρα και ο Αλεβιζατος αμαξι από ενοικιάσεις το οποίο διαφημίζετε ως ιδιώτη ο γελοιος ο χοντρος !!!!!
Μακριά λέμε !
Τέλος για έλεγχο πάμε η σε αντιπροσωπία η σε συνεργείο που γνωρίζουμε καλά και εμπιστευόμαστε.