Νέα

Αγορά αυτοκινήτου-αξιόπιστοι έμποροι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αγορα μεταχειρισμενου απο μαντρα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Πάμε πάλι. Σιγά σιγά. Να καταλάβεις.
1ον δε μιλάω για μεταχειρισμένο πάνω από 5-6 χρόνια.
2ον δε μιλάω για μεταχειρισμένο ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.
Ελληνικά μόνον!
3ον σε συνδυασμό των δύο ανωτέρω, δε μιλάω για αυτοκίνητο με πάνω από 100.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα.
4ον για να εξασφαλιστεί το νο 3 το αμάξι ελέγχεται λεπτομερώς, ελέγχεται η κατάσταση λαμαρίνας, η μηχανή, τα χιλιόμετρα, τα έγγραφα, η κυριότητα, τα σέρβις, γίνεται ΦΥΛΛΟ και ΦΤΕΡΟ.
5ον δε μας είπες πόσο περιμένει κάποιος σήμερα για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ όχημα, πληρωμένο τοις ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ή ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ, όχι LEASING.
6ον φυσικά, για αυτοκίνητο όπως το περιγράφω παραπάνω, θα τα σκάσεις χοντρά. Λίγο κάτω από τιμή καινούριου. Αλλά καινούρια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ετοιμοπαραδοτα.
Αυτά που είναι 5ετίας είναι ακριβά...δεν είναι τόσο μακρυά από το καινούριο.

Τι πάει να πει Ελληνικά? Έχει καμιά σημασία αν αυτός που του γαμούσε τα πέταλα στα παντιλίκια ήταν Έλληνας η Ιταλός?

Τα πραγματικά χιλιόμετρα (ιδιαίτερα πριν το αγοράσεις) δεν μπορεί να τα βρει ούτε η αντιπροσωπεία. Τώρα αν βρήκες ένα συνεργείο που σου υποσχέθηκε ότι θα στα πει...δεν ισχύει....

Για τρακάρισμα μπορείς να το ελέγξεις....και στην αντιπροσωπεία μπορείς να το πας να πληρώσεις 80 ευρώ και να πάρεις χαρτί ότι είναι εντάξει...το πολύ πολύ να βρεθεί κάτι μικρό....τον κινητήρα για να τον ελέγξεις πραγματικά δεν μπορείς....πρέπει να το κάνει φίλο και φτερό...σιγά σου δώσει ο άλλος το αμάξι που πουλάει να του λύσεις τον κινητήρα :2funny:

Περιμένεις πολύ....μπορεί 6 μήνες μπορεί και 9......δεν έχει σημασία...

αυτό που σου είπε ο άλλος και δεν το κατάλαβες είναι ότι με το καινούριο έχεις την εγγύηση....

την οποία δεν αξίζει να μην έχεις για 2-3Κ διαφορά προς τα κάτω.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Auris..........λιζινγ....... απο μεγαλη εταιρια.......... μου το δωσανε 1 χρονων με 110.000km, το εδωσα μετα 2 χρονια με 200.000km, το βρησκω σε νησι μετα απο 1 χρονο, σε ενοικιαζομενα με την ιδια πινακιδα παρακαλω, 90.000km στο καντραν.!!!!! Του λεω του τυπα, που το πηρες το auris.??? Ααααα μου λεει, ευκαιρια...πηρα απο την ταδε εταιρια, 5 auris στην πενα....!!!!! :confused: ....μαλιστα.!!
Απο εταιρεία λιζινγκ το πηρε ; ή η εταιρεία λιζινγκ το πουλησε σε μαντρα και το πηρε απο τον μαντρα ;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Αυτά που είναι 5ετίας είναι ακριβά...δεν είναι τόσο μακρυά από το καινούριο.

Τι πάει να πει Ελληνικά? Έχει καμιά σημασία αν αυτός που του γαμούσε τα πέταλα στα παντιλίκια ήταν Έλληνας η Ιταλός?

Τα πραγματικά χιλιόμετρα (ιδιαίτερα πριν το αγοράσεις) δεν μπορεί να τα βρει ούτε η αντιπροσωπεία. Τώρα αν βρήκες ένα συνεργείο που σου υποσχέθηκε ότι θα στα πει...δεν ισχύει....

Για τρακάρισμα μπορείς να το ελέγξεις....και στην αντιπροσωπεία μπορείς να το πας να πληρώσεις 80 ευρώ και να πάρεις χαρτί ότι είναι εντάξει...το πολύ πολύ να βρεθεί κάτι μικρό....τον κινητήρα για να τον ελέγξεις πραγματικά δεν μπορείς....πρέπει να το κάνει φίλο και φτερό...σιγά σου δώσει ο άλλος το αμάξι που πουλάει να του λύσεις τον κινητήρα :2funny:

Περιμένεις πολύ....μπορεί 6 μήνες μπορεί και 9......δεν έχει σημασία...

αυτό που σου είπε ο άλλος και δεν το κατάλαβες είναι ότι με το καινούριο έχεις την εγγύηση....

την οποία δεν αξίζει να μην έχεις για 2-3Κ διαφορά προς τα κάτω.
Κάτσε εσύ περιίμενε δώδεκα+ μήνες το καινούριο τότε.
Και ναι, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ αν ένα αμάξι είναι ελληνικό ή από το εξωτερικό. Γιατί ένα αμάξι πενταετίας στο εξωτερικό, μπορεί να έχει και 300.000. Και σύμφωνα με το σκεπτικό σου, ο αριθμός χιλιομέτρων δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ο ιδιωτης που εχει ενοικιαζομενα το πηρε απο την εταιρια λιζινγκ, η συγγεκριμενη εταιρια ξερω βγαζει τα μεταχειρησμενα της σε πληστιριασμους και αν εχεις γνωστο μπορεις να χτυπησεις αμαξι σε καλη τιμη, τα km τα γυρναει η ιδια η εταιρια πιστευω, μιας και δεν δινει ιστορικο σερβις αν ζητισεις, σχεδον 10 αυτοκινητα λιζινγκ εχουμε και αλλα τοσα δωσαμε πισω ανανεωση κανενα δεν γυρισαμε πισω κατω απο 200.000km, συνηθως 220-250.000km το καλο ειναι οτι, οτι χαλουσε το επισκευαζουνε χωρις 2η κουβεντα και μα μου, ολα τα σερβις στην ωρα τους και με το παραπανω δεν λεω.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Και ναι, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ αν ένα αμάξι είναι ελληνικό ή από το εξωτερικό. Γιατί ένα αμάξι πενταετίας στο εξωτερικό, μπορεί να έχει και 300.000. Και σύμφωνα με το σκεπτικό σου, ο αριθμός χιλιομέτρων δεν μπορεί να ελεγχθεί.
Αμαξι απο το εξωτερικο πας και το παιρνεις μονος σου
Συνηθως οι Γερμανοι δεν μπαινουν στον κοπο να γυρισουν χιλιομετρα
Το να αγορασεις σχετικα νεο μεταχειρισμενο αμαξι στην Ελλαδα ειναι ασυμφορο
Περαν αυτων το αμαξι απο βορεια θα ειναι και καλυτερα εξοπλισμενο, σχεδον ολα εχουν θερμαινομενα καθισματα και ειναι αυτοματα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Ο ιδιωτης που εχει ενοικιαζομενα το πηρε απο την εταιρια λιζινγκ, η συγγεκριμενη εταιρια ξερω βγαζει τα μεταχειρησμενα της σε πληστιριασμους και αν εχεις γνωστο μπορεις να χτυπησεις αμαξι σε καλη τιμη, τα km τα γυρναει η ιδια η εταιρια πιστευω, μιας και δεν δινει ιστορικο σερβις αν ζητισεις, σχεδον 10 αυτοκινητα λιζινγκ εχουμε και αλλα τοσα δωσαμε πισω ανανεωση κανενα δεν γυρισαμε πισω κατω απο 200.000km, συνηθως 220-250.000km το καλο ειναι οτι, οτι χαλουσε το επισκευαζουνε χωρις 2η κουβεντα και μα μου, ολα τα σερβις στην ωρα τους και με το παραπανω δεν λεω.
περίεργο λιζινγκ να γυρνάει χιλιομετρα
Φανταζομαι δεν θα ειναι απο τις 3 μεγάλες.
Τωρα και μόνο που δεν σου δίνει ιστορικό σερβις ειναι ήδη φαουλ , βεβαια ο αλλος για νοικιαρικα τα πηρε , οποτε δεν ξερω και πόσο τον ενοιαζε
Παντως ιστορικό σερβις πια μπορεις να δεις και σε εξουσιοδοτημένο , αν εχεις κανά γνωστό , δινεις πλαίσιο και κοιταει ηλεκτρονικά , τερμα τα βιβλιαρακια
Εμενα τουλαχιστον σε 2 που εχω , δεν υπαρχει βιβλιαρακι , ολα ειναι online στην βάση τους.

ΥΓ .Στους πλειστηριασμους όντως βαράνε και μαντραδες και οπως λες και εσυ αν εχεις γνωστο έμπορο μπορει να σου δωσει την λιστα να χτυπησεις και εσυ ή αυτος για εσενα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Εγώ προσωπικά δεν αγοράζω μεταχειρισμένο. Δεν είμαι σνομπ απλά έπαθα και έμαθα.

Ο κλάδος αυτός στην Ελλάδα είναι πολύ βρόμικος, καταναλωτές συνήθως δεν έχουν ιδέα όποτε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Το leasing κοστίζει αλλά αν βγει σκάρτο το βάζουν στον κώλο τους.

Ε αν δεν μπορείς να περιμένεις επειδή δεν εχεις άλλο μέσο τι να πω παρε μτχ. Είναι τι θα σου τύχει.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
Τωρα και μόνο που δεν σου δίνει ιστορικό σερβις ειναι ήδη φαουλ , βεβαια ο αλλος για νοικιαρικα τα πηρε , οποτε δεν ξερω και πόσο τον ενοιαζε
Παντως ιστορικό σερβις πια μπορεις να δεις και σε εξουσιοδοτημένο , αν εχεις κανά γνωστό , δινεις πλαίσιο και κοιταει ηλεκτρονικά , τερμα τα βιβλιαρακια
Εμενα τουλαχιστον σε 2 που εχω , δεν υπαρχει βιβλιαρακι , ολα ειναι online στην βάση τους.

ΥΓ .Στους πλειστηριασμους όντως βαράνε και μαντραδες και οπως λες και εσυ αν εχεις γνωστο έμπορο μπορει να σου δωσει την λιστα να χτυπησεις και εσυ ή αυτος για εσενα
παντως αν ειναι να παρεις αυτιοκινητο απο την herz παρε καλυτερα απο την αυτο μαριν καλυτερο σαπακι θα ειναι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
παντως αν ειναι να παρεις αυτιοκινητο απο την herz παρε καλυτερα απο την αυτο μαριν καλυτερο σαπακι θα ειναι
Ναι η Hertz οντως
Ειχα παλιά αρκετα Hertz
Παναγιά μου , στην αρχη μόνο σε εστελναν αντιπροσωπεία , μετά τα έκαναν ολα μονοι τους εκει στην Κατω Κηφισιά
Πηγαινες εκει , αφηνες το αυτοκινητο , στο τσιμπαγε ενας μαυρος , σου εδιναν αντικαταστασης , και μετα πηγαινες την άλλη μερα και σου ελεγαν ετοιμο , καναμε σερβις εμεις
και ακουγες τα ματσακόνια με΄σα να βαράνε :tooth::tooth::tooth:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656

Σιγά μη δε γυρνάνε…..

Ειδικά στα επαγγελματικά σου λένε δεν έχω διαθέσιμο έχω ένα με 2Κ χλμ…και εντελώς τυχαία κανείς 1.000 -1500χλμ και θέλει adblue :2funny:

Εμένα σε κανένα από τα leasing δεν μου έχουν δώσει βιβλίο service και στα service δεν έχουν γράψει τίποτα λένε θα ειδοποιήσουμε εμείς την εταιρεία. Service πραγματικό δεν γίνεται πριν τα 20κ

Όμως πραγματικά ότι και να γίνει το φτιάχνουν αυτοί δωρεάν.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
Ναι η Hertz οντως
Ειχα παλιά αρκετα Hertz
Παναγιά μου , στην αρχη μόνο σε εστελναν αντιπροσωπεία , μετά τα έκαναν ολα μονοι τους εκει στην Κατω Κηφισιά
Πηγαινες εκει , αφηνες το αυτοκινητο , στο τσιμπαγε ενας μαυρος , σου εδιναν αντικαταστασης , και μετα πηγαινες την άλλη μερα και σου ελεγαν ετοιμο , καναμε σερβις εμεις
και ακουγες τα ματσακόνια με΄σα να βαράνε :tooth::tooth::tooth:
αναθεμα τι κανανε ειχα παρει ενα a4 quatro και μου λενε εμεις θα κανουμε το σερβις και τους εκανα πουτανα οχι πως στην καρεντα που το πηγα ξερανε τι εκαναν βεβαια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Σιγά μη δε γυρνάνε…..

Ειδικά στα επαγγελματικά σου λένε δεν έχω διαθέσιμο έχω ένα με 2Κ χλμ…και εντελώς τυχαία κανείς 1.000 -1500χλμ και θέλει adblue :2funny:

Εμένα σε κανένα από τα leasing δεν μου έχουν δώσει βιβλίο service και στα service δεν έχουν γράψει τίποτα λένε θα ειδοποιήσουμε εμείς την εταιρεία. Service πραγματικό δεν γίνεται πριν τα 20κ

Όμως πραγματικά ότι και να γίνει το φτιάχνουν αυτοί δωρεάν.

Επαγγελματικά δεν ξέρω
Παντως επιβατικά κτλ , οντως βιβλιαράκι δεν δινουν , και οποτε πας δεν σου δινουν τιποτα
αλλά εχω κοιταξει μαζι με τον διευθυντή συνεργείου το κομπιουτερ στην καρτελα μου με τον αριθμο πλαισιου και ειχε τα παντα που εχουν κάνει αναλυτικα , με χλμ , ημερομηνιες , και σε ολα τα συνεργεία , οχι μονο σε αυτον , εδω ειχε και επισκευη που εκανα στο εξωτερικο , ηταν στην καρτελα του οχηματος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Μπορείς να βρεις ταξί του 98 με 1,5 εκατομμύριο χλμ που έχει πάει μόνο με πρώτη και Δευτέρα

Και πάλι θα είναι καλύτερο από της automarin

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
Μπορείς να βρεις ταξί του 98 με 1,5 εκατομμύριο χλμ που έχει πάει μόνο με πρώτη και Δευτέρα

Και πάλι θα είναι καλύτερο από της automarin
αφου το λεξικο πια στην λεξη απατεωνας γραφει μαρινατος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Επαγγελματικά δεν ξέρω
Παντως επιβατικά κτλ , οντως βιβλιαράκι δεν δινουν , και οποτε πας δεν σου δινουν τιποτα
αλλά εχω κοιταξει μαζι με τον διευθυντή συνεργείου το κομπιουτερ στην καρτελα μου με τον αριθμο πλαισιου και ειχε τα παντα που εχουν κάνει αναλυτικα , με χλμ , ημερομηνιες , και σε ολα τα συνεργεία , οχι μονο σε αυτον , εδω ειχε και επισκευη που εκανα στο εξωτερικο , ηταν στην καρτελα του οχηματος
Τα γράφουν εννοείται…και σένα σου δίνουν χαρτί για τον έλεγχο.

Άλλο τι γράφουν αλλο τι ελέγχουν.

Αν εχει κάτι θα το ελέγξουν αλλά σε γενικές γραμμές και μέχρι κάποια χλμ σχεδόν το κοιτάνε μόνο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
αναθεμα τι κανανε ειχα παρει ενα a4 quatro και μου λενε εμεις θα κανουμε το σερβις και τους εκανα πουτανα οχι πως στην καρεντα που το πηγα ξερανε τι εκαναν βεβαια
και μένα τα ίδια , μονο στα 2 ή τρια πρωτα προφανως που ηταν τσαμπα με την συμφωνία με εστελναν σε εξουσ , ολα τα άλλα εκει στο ναυπηγείο της Κηφισιας

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Αμαξι απο το εξωτερικο πας και το παιρνεις μονος σου
Συνηθως οι Γερμανοι δεν μπαινουν στον κοπο να γυρισουν χιλιομετρα
Το να αγορασεις σχετικα νεο μεταχειρισμενο αμαξι στην Ελλαδα ειναι ασυμφορο
Περαν αυτων το αμαξι απο βορεια θα ειναι και καλυτερα εξοπλισμενο, σχεδον ολα εχουν θερμαινομενα καθισματα και ειναι αυτοματα
Πρώτον χέστηκα για τα αυτόματα. Θέλω να βάζω εγώ τις ταχύτητες.
Δεύτερον, δεν θα τον πάρεις τσάμπα τον έξτρα εξοπλισμό. Κοστίζει. Επίσης δεν είμαι κάτοικος Νευροκοπίου ή Μετσόβου να χρειάζομαι θερμαινόμενα καθίσματα.
Τρίτον, πας το παίρνεις μόνος σου, γυρίζεις Ελλάδα μόνος σου και περνάς τελωνείο ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και βοήθειά σου!
Τέταρτον, συμφωνώ απολύτως ότι οι Γερμανοί δεν θα μπουν στον κόπο να γυρίσουν τα χιλιόμετρα. Επίσης οι Γερμανοί δε θα κάτσουν να φτιάξουν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα του αυτοκινήτου για να το πάρει ο Έλληνας. Θα το πιάσει κανένας Τούρκος, Κούρδος Πολωνός, Έλληνας, θα κουκουλώσει όποια αβαρία υπάρχει και θα στο πουλήσει για ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
5ον, μπορεί να είναι και μύθος, τα αυτοκίνητα από βόρεια Ευρώπη έρχονται σε επαφή με μπόλικο αλάτι, στους αποχιονισμένους δρόμους των χωρών αυτών.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.720
Πόντοι
12.056
και μένα τα ίδια , μονο στα 2 ή τρια πρωτα προφανως που ηταν τσαμπα με την συμφωνία με εστελναν σε εξουσ , ολα τα άλλα εκει στο ναυπηγείο της Κηφισιας
εκει φιλε το περνει ενας για να το βαλει στο αμορτισερομετρο κ και παραλιγο να βαλω να τον περασω απο επανω με το αμαξι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
αφου το λεξικο πια στην λεξη απατεωνας γραφει μαρινατος
Βρίσκουν στην ανάγκη αυτούς που δεν έχουν ιδέα και τους κοροϊδεύουν

Γιαυτο επιβιώνουν τόσα χρόνια

Από τις χειρότερες εταιρείες που μπορείς να συναντήσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.248
Πόντοι
12.756
Τα γράφουν εννοείται…και σένα σου δίνουν χαρτί για τον έλεγχο.

Άλλο τι γράφουν αλλο τι ελέγχουν.

Αν εχει κάτι θα το ελέγξουν αλλά σε γενικές γραμμές και μέχρι κάποια χλμ σχεδόν το κοιτάνε μόνο.
ε παντου γινεται αυτο
πρακτικα αν δεν εχεις εσυ καποια παρατηρηση να τους πεις για να δουν εξτρα , κανουν πολυ τυπικο ελεγχο
επισης μην ξεχνας οτι ηδη ξερουν τα καινουργια που τους εχουν παει τι προβλημα θα βγαλουν γιατι εχουν δει απο αλλους πελάτες
Εμενα 3-4 μαλακιες μου τις αλλαξαν γιατι ηξεραν οτι θα γινει μαλακία γιατι το πάθανε ολα τα αλλα ιδια μοντελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom