Νέα

Αγορά αυτοκινήτου-αξιόπιστοι έμποροι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

αγορα μεταχειρισμενου απο μαντρα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.735
Πόντοι
12.056
Βρίσκουν στην ανάγκη αυτούς που δεν έχουν ιδέα και τους κοροϊδεύουν

Γιαυτο επιβιώνουν τόσα χρόνια

Από τις χειρότερες εταιρείες που μπορείς να συναντήσεις.
τα 600000 χιλιαρικα προστιμο για γυρισμενα χλμ ακομη τα πληρωνει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
ε παντου γινεται αυτο
πρακτικα αν δεν εχεις εσυ καποια παρατηρηση να τους πεις για να δουν εξτρα , κανουν πολυ τυπικο ελεγχο
επισης μην ξεχνας οτι ηδη ξερουν τα καινουργια που τους εχουν παει τι προβλημα θα βγαλουν γιατι εχουν δει απο αλλους πελάτες
Εμενα 3-4 μαλακιες μου τις αλλαξαν γιατι ηξεραν οτι θα γινει μαλακία γιατι το πάθανε ολα τα αλλα ιδια μοντελα
Μα αυτό λέω...αν δεν τους πει εσύ αυτοί το γράφουν στα @@ τους.

Τους έστειλα φορτηγάκι με τσίριγμα στα μπροστινά τακάκια για σέρβις και λέω δε μπορεί θα το δουν...και το γύρισαν πίσω. Είχα βάλει και αυτόν που παρέλαβε να ρωτήσει όλα καλά είχαμε κανένα θέμα? Ναι ναι όλα καλά είπαν.

Εγώ στα τρία χρόνια τα ιχ τα αλλάζω έτσι και αλλιώς. Δηλαδή πριν μια φορά έχω αλλάξει μέχρι στιγμής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
τα 600000 χιλιαρικα προστιμο για γυρισμενα χλμ ακομη τα πληρωνει
Τους δίνουν και γραπτή εγγύηση και καλά για τα χιλιόμετρα.....

και εν το μεταξύ η εγγύηση είναι μόνο για τον κινητήρα για τους πρώτους 3 μήνες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.735
Πόντοι
12.056
Τους δίνουν και γραπτή εγγύηση και καλά για τα χιλιόμετρα.....

και εν το μεταξύ η εγγύηση είναι μόνο για τον κινητήρα για τους πρώτους 3 μήνες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
βρε μιλαμε ο ανθρωπος επρεπε να ειναι φυλακη ...και ομως μεγαλωνει συννεχως

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
θα ήθελα γνώμες (από όποιον ξέρει όμως,όχι επειδή κάπου έτσι άκουσε) για maserati ghibli και mustung μεταχειρισμένα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
περίεργο λιζινγκ να γυρνάει χιλιομετρα
Φανταζομαι δεν θα ειναι απο τις 3 μεγάλες.
Τωρα και μόνο που δεν σου δίνει ιστορικό σερβις ειναι ήδη φαουλ , βεβαια ο αλλος για νοικιαρικα τα πηρε , οποτε δεν ξερω και πόσο τον ενοιαζε
Παντως ιστορικό σερβις πια μπορεις να δεις και σε εξουσιοδοτημένο , αν εχεις κανά γνωστό , δινεις πλαίσιο και κοιταει ηλεκτρονικά , τερμα τα βιβλιαρακια
Εμενα τουλαχιστον σε 2 που εχω , δεν υπαρχει βιβλιαρακι , ολα ειναι online στην βάση τους.

ΥΓ .Στους πλειστηριασμους όντως βαράνε και μαντραδες και οπως λες και εσυ αν εχεις γνωστο έμπορο μπορει να σου δωσει την λιστα να χτυπησεις και εσυ ή αυτος για εσενα
Μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες λιζινγκ στην ελλαδα αυτη την στιγμη ειναι...ονοματα δεν λεμε, γιατι δεν ξες απο που θα την φας....
Απλα απο φιλο που πηρε απο εκει σε πληστηριασμο μεσολαβησε μαντρας, και μου εδειχνε τα αμαξια με λιγα km στο κοντερ, εγω απορουσα που ειναι τα δικα μας αμαξια και αλλων που ξερω, που εχουν λιζιννγ απο την ιδια εταιρια, και που τα λιωνουν στα km, μιλαμε για 4ετιας αμαξια καινουρια να γραφουν 50.000km το χρονο.

Επισης ολα τα εισαγωμενα μεταχειρησμενα, ητε ερχονται απο Γερμανια, ητε απο Ιταλια κτλ, ερχονται κατα 90% μαγειρεμενα και ετοιμα ολα απο εξω.... κατεβασμενα km, παραποιημενα κτεο, σερβις, κτλ Αλλιως ο Ελληνας μαντρας δεν μπορει να τα εισαγει και να τα μαγειρεψει εντως.
Βουλγαρια 9,8/10 αμαξια εχουν κατεβασμενα km, πας στον βουλγαρο και δεν σε αφηνει να δεις την obd, σε διωχνει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.844
Πόντοι
3.656
βρε μιλαμε ο ανθρωπος επρεπε να ειναι φυλακη ...και ομως μεγαλωνει συννεχως
όλοι έτσι είναι λίγο πολυ

για αυτό τα μτχ είναι άδικος κόπος αν μπορείς να τα αποφύγεις.

εγώ το προηγούμενο που είχα πάρει με το λιζινγκ του ήπια το αίμα του γάμησα κανονικά...το έδωσα πίσω με 35Κ χλμ και αυτοί προφανώς θα το πούλησαν σε καμιά μάντρα για να φύγει.

ο επόμενος θα νομίζει ότι βρήκε αμάξι 3 ετίας κουτί.....που αν είχε δει τι του είχα κάνει δε θα το αγόραζε ποτέ :confused:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Και λέει μετά ο ξερόλας ο Έλληνας, "ααα, θα πάω να το πάρω μόνος μου από τη Γερμανία, εκεί δεν είναι απατεώνες".
Κούνια που σας κούναγε...

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.251
Πόντοι
12.756
Μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες λιζινγκ στην ελλαδα αυτη την στιγμη ειναι...ονοματα δεν λεμε, γιατι δεν ξες απο που θα την φας....
Απλα απο φιλο που πηρε απο εκει σε πληστηριασμο μεσολαβησε μαντρας, και μου εδειχνε τα αμαξια με λιγα km στο κοντερ, εγω απορουσα που ειναι τα δικα μας αμαξια και αλλων που ξερω, που εχουν λιζιννγ απο την ιδια εταιρια, και που τα λιωνουν στα km, μιλαμε για 4ετιας αμαξια καινουρια να γραφουν 50.000km το χρονο.

Επισης ολα τα εισαγωμενα μεταχειρησμενα, ητε ερχονται απο Γερμανια, ητε απο Ιταλια κτλ, ερχονται κατα 90% μαγειρεμενα και ετοιμα ολα απο εξω.... κατεβασμενα km, παραποιημενα κτεο, σερβις, κτλ Αλλιως ο Ελληνας μαντρας δεν μπορει να τα εισαγει και να τα μαγειρεψει εντως.
Βουλγαρια 9,8/10 αμαξια εχουν κατεβασμενα km, πας στον βουλγαρο και δεν σε αφηνει να δεις την obd, σε διωχνει.
τι να σου πω ...
Δεν εχω στοιχεια να γραψω το αντιθετο , για να το λες και αφου σου ετυχε κιολας δεν μπορει να κανεις λαθος
Απλα ειχα μέχρι τώρα την ιδέα οτι λιζινγκ δυσκολα ως απιθανο να γυρίσει χλμ , εγω τουλαχιστον τα δικά μου που τα βλεπω στις λιστες για αγορά με τα χλμ που τα αφησα τα βρισκω , βεβαια δεν κανω και πολλα εγω

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Τα leasing τα ελληνικά δεν έχουν όλα γυρισμένα χιλιόμετρα, πλέον είναι κομμάτι πιο δύσκολο να τα παραποιήσουν αυτά.
Στα εισαγωγής γίνεται της καμομοίρας.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Πρώτον χέστηκα για τα αυτόματα. Θέλω να βάζω εγώ τις ταχύτητες.
Δεύτερον, δεν θα τον πάρεις τσάμπα τον έξτρα εξοπλισμό. Κοστίζει. Επίσης δεν είμαι κάτοικος Νευροκοπίου ή Μετσόβου να χρειάζομαι θερμαινόμενα καθίσματα.
Τρίτον, πας το παίρνεις μόνος σου, γυρίζεις Ελλάδα μόνος σου και περνάς τελωνείο ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και βοήθειά σου!
Τέταρτον, συμφωνώ απολύτως ότι οι Γερμανοί δεν θα μπουν στον κόπο να γυρίσουν τα χιλιόμετρα. Επίσης οι Γερμανοί δε θα κάτσουν να φτιάξουν οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα του αυτοκινήτου για να το πάρει ο Έλληνας. Θα το πιάσει κανένας Τούρκος, Κούρδος Πολωνός, Έλληνας, θα κουκουλώσει όποια αβαρία υπάρχει και θα στο πουλήσει για ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
5ον, μπορεί να είναι και μύθος, τα αυτοκίνητα από βόρεια Ευρώπη έρχονται σε επαφή με μπόλικο αλάτι, στους αποχιονισμένους δρόμους των χωρών αυτών.
Για αυτο παιρνεις αμαξι απο Γερμανο-Γερμανο
Μιλαμε για αυτοκινητο 2-3 ετων, οποτε δεν υπαρχει προβλημα διαβρωσης
Το μεγαλυτερο προβλημα με το αλατι το εχουν αυτοκινητα που εχουν κανει νησι, πολλα νοικιαρικα σε αυτη την κατηγορια

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Τι λες μωρή κύριε γιάννη??
3χιλιαρικα γλιτώνει ισως και παραπανω με ενα καλο παζάρι,ειλικρινά κάνεις τον χαζό ή είσαι?
ρε χαζούλη σκέψου το...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην παρεις οποιοδηποτε maserati με αυτοματο κιβωτιο
με μηχανικο ειναι οκ
χμμ...
και τα πιο καινούργια?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21