Νέα

Αγορά αυτοκινήτου-αξιόπιστοι έμποροι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αγορα μεταχειρισμενου απο μαντρα

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
γιατι δε μας λες τι αμαξι σε ενδιαφερει? θα γλυτωσεις πολλες αχρηστες συμβουλες. αν θες seat πχ εχω αδερφο το καλυτερο μηχανικο της χωρας κ εναν απο τους καλυτερους στην ευρωπη (αποδεδειγμενα υστερα απο διαγωνισμο της seat)
Τζιουλετα θελει

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
see season 1 GIF by Manifest

Μάλιστα. Βλέπω μερικές στο car οι οποίες είναι σε επίσημες αντιπροσωπείες το οποίο σημαίνει στο δικό μου μυαλό ότι σίγουρα το αμάξι έχει ελεγχθεί γιατί λογικά θα είναι από καμιά ανταλλαγή. @manaconda13 δες ειδικά αυτο που ειναι στη spicar στη Γλυφάδα

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
see season 1 GIF by Manifest

Μάλιστα. Βλέπω μερικές στο car οι οποίες είναι σε επίσημες αντιπροσωπείες το οποίο σημαίνει στο δικό μου μυαλό ότι σίγουρα το αμάξι έχει ελεγχθεί γιατί λογικά θα είναι από καμιά ανταλλαγή. @manaconda13 δες ειδικά αυτο που ειναι στη spicar στη Γλυφάδα
Όντως για τη μικρή Ιταλίδα πάω. Έχει 2 η Spicar και τα έχω τσεκάρει. Αλλά το 1 είναι βενζίνη, οπότε δε με ενδιαφέρει κ το άλλο είναι κόκκινο, οπότε πάλι δε με ενδιαφέρει. Ψάχνω diesel γύρω στα 100000χλμ, περίπου στα 15Κ +-1Κ. Αλλά μόνο από έμπορο γτ δεν έχω όλο το ποσό.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Όντως για τη μικρή Ιταλίδα πάω. Έχει 2 η Spicar και τα έχω τσεκάρει. Αλλά το 1 είναι βενζίνη, οπότε δε με ενδιαφέρει κ το άλλο είναι κόκκινο, οπότε πάλι δε με ενδιαφέρει. Ψάχνω diesel γύρω στα 100000χλμ, περίπου στα 15Κ +-1Κ. Αλλά μόνο από έμπορο γτ δεν έχω όλο το ποσό.
Αυτα τα δυο ξεχωρισα με βαση αυτα που ειπες.Οπως και να χει το αμαξι θα ελεγχθει λεπτομερως! Αν μπορουσες να βρεις και κανα μηχανικο alfa θα ηταν ακομα καλυτερα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.244
Πόντοι
12.756
15Κ για τζουλιέτα .. που φτάσαμε ρε μαλακες

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Από την Γερμανία πάντως δεν βρίσκεις αυτοκίνητο με λιγότερα από 20.000 χλμ τον χρόνο... συνήθως τα τρακαρισμένα στην Γερμανία δεν τα επισκευάζουν αν κάποιος στο λέει ότι είναι μεν τρακαρισμένο αλλά το έφτιαξε το έχει κάνει στην Πολωνία που είναι τζάμπα με αμφίβολα όμως ανταλλακτικά...η πιο ασφαλής χώρα να φέρεις είναι το Βέλγιο και η Ολλανδία
απο βελγιο είναι η τζουλια μου, βρήκα βέλγικη καπότα κρυμένη στο πίσω καθισμα

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Αυτα τα δυο ξεχωρισα με βαση αυτα που ειπες.Οπως και να χει το αμαξι θα ελεγχθει λεπτομερως! Αν μπορουσες να βρεις και κανα μηχανικο alfa θα ηταν ακομα καλυτερα.
Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω μόνο euro 6. Οπότε πάμε σε χρονολογίες από το '16 κ μετά. Άρα πάμε και στο θέμα του νήματος. Είναι αξιόπιστη η auto value;;Γτ μου φαίνονται λίγα τα χλμ για 7 ετών αυτοκίνητο

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Ξέχασα να αναφέρω ότι θέλω μόνο euro 6. Οπότε πάμε σε χρονολογίες από το '16 κ μετά. Άρα πάμε και στο θέμα του νήματος. Είναι αξιόπιστη η auto value;;Γτ μου φαίνονται λίγα τα χλμ για 7 ετών αυτοκίνητο
Έχω πάρει αμάξι απ’ αυτούς και είναι τυπική μάντρα που δε θα σου πει ψέματα απλά δε θα σου πει όλη την αλήθεια. Ξαναλέω το αμαξι θα ελεγχθεί λεπτομερώς!
Η δικιά μου εμπειρία με αυτούς ήταν η εξής,είδα ένα αμάξι μου άρεσε το έλεγξα και είδα ότι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα!ο πολιτής ξαφνιασμένος ή δήθεν ξαφνιασμένος μου λέει θα μου επιτρέψετε να το ελέγξω και εγώ σε δικό μου συνεργείο και όντως είδαν ότι ήτανε τα χιλιόμετρα γυρισμένα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το καλό ήταν ότι απαίτησα μείωση τιμής και την πέτυχα.

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Έχω πάρει αμάξι απ’ αυτούς και είναι τυπική μάντρα που δε θα σου πει ψέματα απλά δε θα σου πει όλη την αλήθεια. Ξαναλέω το αμαξι θα ελεγχθεί λεπτομερώς!
Η δικιά μου εμπειρία με αυτούς ήταν η εξής,είδα ένα αμάξι μου άρεσε το έλεγξα και είδα ότι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα!ο πολίτης ξαφνιασμένος ή δήθεν ξαφνιασμένος μου λέει θα μου επιτρέψετε να το ελέγξω και εγώ σε δικό μου συνεργείο και όντως είδαν ότι ήτανε τα χιλιόμετρα γυρισμένα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το καλό ήταν ότι απαίτησα μείωση τιμής και την πέτυχα.
Πώς κατάλαβες ότι είναι γυρισμένα; Πήγες αντιπροσωπεία; Έβαλες εγκέφαλο;; Δήθεν ότι τα γύρισε ο προηγούμενος..

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Δύο τρία πραγματάκια που έχω δει έχοντας αγοράσει μεταχειρισμένα και από έμπορο και από ιδιώτη.
- Αν πας σε έμπορο, να προτιμήσεις κάποιον που είναι εξουσιοδοτημένος από κάποια μάρκα. Αυτοί συνήθως φοβούνται περισσότερο να κάνουν μαλακία.
- Απόφυγε εισαγόμενα μεταχειρισμένα. 99% έχουν σοβαρές βλάβες και / ή γυρισμένα χιλιόμετρα.
- Πλέον δεν ισχύει ότι οι ιδιώτες πουλάνε φθηνότερα. Με την καθυστέρηση που υπάρχει στην παράδοση καινούριων, έχουν ξεφύγει οι τιμές γενικά στα μεταχειρισμένα.
- Αν καταλήξεις σε ιδιώτη, προτίμησε φιλικό / γνωστό πρόσωπο, ακόμα και αν το αμάξι που πουλάει δεν καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές σου.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Ένας φίλος που ήθελε να αλλάξει το παλιό αμάξι που είχε με 300.000χλμ επειδή ότι έβρισκε της τελευταίας 5ετίας ήταν πάνω από 15000€,ήθελε μικρό αλλά όχι πολύ μικρό.Κατέληξε σε καινούριο Peugeot 208 μια έκδοση Like,με 75 μόνο άλογα,αλλά καινούριο.Και ας έχει στα πίσω παράθυρα μανιβέλες και όχι ηλεκτρικά.Ας μην έχει οθόνη κλπ.Πήρε ένα τελείως καινούριο αμάξι..
Οι ιδιοκτήτες βασίζονται στο γεγονός ότι καθυστερούν οι παραδόσεις,ένας μου έλεγε ότι έχει παραγγείλει το corola cross με 11 μήνες παράδοση,και κοπανάνε τις τιμές.Όποιος έχει αμάξι και δε χρειάζεται επειγόντος ένα,ας πάρει το πιο φθηνό καινούριο.
Γι' αυτο μοσχοπουλάνε τα Dacia.
Και επειδή δεν κοστίζουν τίποτα σε RnD, αλλά κυρίως γι' αυτο που ειπες.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Γι' αυτο μοσχοπουλάνε τα Dacia.
Και επειδή δεν κοστίζουν τίποτα σε RnD, αλλά κυρίως γι' αυτο που ειπες.
Με όλο το σεβασμό προς τους ιδιοκτήτες των Dacia δε θα έπαιρνα!!!Πήρε ένας συγκάτοικος στην πολυκατοικία μου το Sandero stepway.Με LPG από το εργοστάσιο.Πιο φθηνιάρικο εσωτερικό δεν έχω δει από τα Lada Samara πριν πολλά χρόνια!!!Κάπου 16000€ είχε δώσει αν δεν κάνω λάθος,όχι δε θα το έπαιρνα...Και απ΄οτι ξέρω χρησιμοποιούν παλιά μοτέρ της Renault

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Πώς κατάλαβες ότι είναι γυρισμένα; Πήγες αντιπροσωπεία; Έβαλες εγκέφαλο;; Δήθεν ότι τα γύρισε ο προηγούμενος..
Αντιπροσωπεία βέβαια με μηχανικό τσακάλι φιλο μου. Μιλαμε για Renault
Το ζουμί ειναι οτι και απο αδερφό να παρεις μεταχειρισμένο θα το ελέγξεις !

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Με όλο το σεβασμό προς τους ιδιοκτήτες των Dacia δε θα έπαιρνα!!!Πήρε ένας συγκάτοικος στην πολυκατοικία μου το Sandero stepway.Με LPG από το εργοστάσιο.Πιο φθηνιάρικο εσωτερικό δεν έχω δει από τα Lada Samara πριν πολλά χρόνια!!!Κάπου 16000€ είχε δώσει αν δεν κάνω λάθος,όχι δε θα το έπαιρνα...Και απ΄οτι ξέρω χρησιμοποιούν παλιά μοτέρ της Renault
Νομιζω στο προηγουμενο sandero υπηρχε αυτο που λες με τα παλια μοτερ. Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
Ψευτοκατάσταση είναι μεσα, αλλα εκει που εχουν πάει οι τιμες και οι χρονοι παραδοσης, δεν τους παρεξηγώ που παιρνουν dacia.

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Νομιζω στο προηγουμενο sandero υπηρχε αυτο που λες με τα παλια μοτερ. Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.
Ψευτοκατάσταση είναι μεσα, αλλα εκει που εχουν πάει οι τιμες και οι χρονοι παραδοσης, δεν τους παρεξηγώ που παιρνουν dacia.
Πλέον και τα sundero έχουν πάει 20Κ..για γέλια

OP
OP
manaconda13

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Αντιπροσωπεία βέβαια με μηχανικό τσακάλι φιλο μου. Μιλαμε για Renault
Το ζουμί ειναι οτι και απο αδερφό να παρεις μεταχειρισμένο θα το ελέγξεις !
Καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ελέγξω. Απλά για τα χλμ έχω την εντύπωση ότι δε φαίνονται στον εγκέφαλο. Μόνο από το book service μπορείς να είσαι σίγουρος, αρκεί βέβαια τα σέρβις να είναι στην αντιπροσωπεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom