Νέα

Αγορά αλόγου για την πόλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Αμα σου γνωρισω τον μπαρμπα μου που εχει ολο το πακετο...θα με βολευεις κι εμενα που και που? :pipa2:

ααα ξεχασα να πω οτι τον θελω και κατα 15 χρονια νεωτερο...(ειμαι τεκνατζου )μπαρμπαδες δε θελω ευχαριστω...

για ολα τα πλουτη του κοσμου δε θα μπορουσα να ειμαι με μεγαλυτερο αντρα απο μενα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ααα ξεχασα να πω οτι τον θελω και κατα 15 χρονια νεωτερο...(ειμαι τεκνατζου )μπαρμπαδες δε θελω ευχαριστω...

για ολα τα πλουτη του κοσμου δε θα μπορουσα να ειμαι με μεγαλυτερο αντρα απο μενα

Εγώ είμαι μικρότερος, γόης και σεξουλιάρης αλλά δεν έχω μια!!! Με παίρνεις;;;!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Καμια δεν μπορει  :S :S :S

URL]]

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.629
Πόντοι
2.646

Είσαι όμως σαραντάρα που πλησιάζει στα αντα η στα ή ηντα?Για να δούμε αν μας παιρνει κ εμας...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Είσαι όμως σαραντάρα που πλησιάζει στα αντα η στα ή ηντα?Για να δούμε αν μας παιρνει κ εμας...

δε σας παιρνει γτ  δε ψαχνω ουτε για γαμπρο ουτε για χορηγο ουτε καποιον για να καθισω στο σβερκο του...λατρευω την ελευθερια μου..

καληνυχτα καβαλαρηδες...με αλογο η ανευ αλογου

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
495
Πόντοι
21
Μαρέσει που είμαστε εντός θέματος χαχαχα πάντα καταλήγουμε σε γαμήσι,απο καβάλα σε άλογο θα καβαλήσουμε τη καυτή σαραντάρα!!δε βαριέσαι και οι γυναίκες για καβαλαρία είναι!!τα καλά άλογα θέλουν άξιους καβαλάρηδες  :fuck1: :rockon: :rockon:

το γνωστο κουρεμενο γιδι ...
ασε φιλαρακι δεν μετρας ...
τραβα  :gay:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
το γνωστο κουρεμενο γιδι ...
ασε φιλαρακι δεν μετρας ...
τραβα  :gay:

εσυ από άλογα δε ξέρεις,παλιο μπαμπουίνε !!εσυ μόνο γαιδούρες καβάλαγες και στο σαμάρι έτρωγες πρωινό,με τη γκλίτσα ξυνόσουνα και χαριεντιζόσουνα με τις κατσίκες του γείτονα γτ οι δικές σου ήταν γριές και οι μίλφ σε χαλάνε!!!πιπινοκατσίκες λοιπον ζαχάρωνες!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λοιπόν τύπε άλαξα βρακιά από τα γέλεια ωραία περάσαμε και σήμερα,πάω να σενιαριστώ γιατι έχω συνάντηση κορυφής με πιπίνα ετών 23 έστειλα και τη γυναίκα στο εξοχικό και όλα καλα  :s&m_3:  :hi: :hi:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
495
Πόντοι
21
εσυ από άλογα δε ξέρεις,παλιο μπαμπουίνε !!εσυ μόνο γαιδούρες καβάλαγες και στο σαμάρι έτρωγες πρωινό,με τη γκλίτσα ξυνόσουνα και χαριεντιζόσουνα με τις κατσίκες του γείτονα γτ οι δικές σου ήταν γριές και οι μίλφ σε χαλάνε!!!πιπινοκατσίκες λοιπον ζαχάρωνες!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λοιπόν τύπε άλαξα βρακιά από τα γέλεια ωραία περάσαμε και σήμερα,πάω να σενιαριστώ γιατι έχω συνάντηση κορυφής με πιπίνα ετών 23 έστειλα και τη γυναίκα στο εξοχικό και όλα καλα  :s&m_3:  :hi: :hi:

και εγω τα ιδια ...
συνεχιζουμε από δευτερα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom