μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 2.646
Τύπε,αν το αποφασίσει τελικά,να πάρει φοραδα.
Μάλλον είναι φθηνότερο να έχεις ένα κανονικό αμάξι άπο το να συντηρείς άλογο
οχι, κοστιζουν 20 εκατομμυρια η καθεμια και ολοι οι αραβες εχουν επενδυσει στις καμηλες.Οι καμηλες στοιχιζουν κανα δυο εκατομμυρια μαγκες μου στην Αραβία,επισης δαγκωνουν,φτυνουν και βρωμανε φοβερα.
οχι, κοστιζουν 20 εκατομμυρια η καθεμια και ολοι οι αραβες εχουν επενδυσει στις καμηλες.
ο αραβας που εχει αγορασει τη Μαντσεστερ Σιτυ τι νομιζεις οτι εχει ; λεφτα ; 100 καμηλες εχει..
Εγώ προσωπικά πάντα είχα μια συμπάθεια με τις καμηλες.. Πουλάς και μουρη στης γκομενες..
Πάντως, τα παλιά τα χρόνια, όταν κάποιος πήγε μια καμήλα στη Ζάκυνθο, μαζεύτηκε κόσμος στο λιμάνι να τη δει, και την κοίταζαν με θαυμασμό και απορία, μέχρις ότου κάποιος είπε:
"Σιγά ρε, πως κάνετε έτσι? Χιλίων ετών λαγός είναι!"
Ζακυνθινος εισαι τυπε???
ολοι ενα.. αλογο ψαχνουμε σ αυτη τη ζωη...
χρειαζονται παναθεμα τα......
Οχι ακριβως το αλογο, μαλλον το 5ο ποδι του....
μπα εγω το θελω με ολη του την ...προικα...δηλ κανα εργοστασιακι 2-3 εξοχικα..το ενα στη χαλκιδικη το αλλο στο Ιονιο..και το τριτο στην κρητη....
αν μου παρει κι ενα καμπινατο σκαφος ...θα το εχω στην πενα
δε θα ζηλευω(λεμε τωρα) δε θα γκρινιαζω ...στομα θαχω και μιλια δε θαχω
υγ....(αφου ολοι τρολαρουν εδω γτ οχι κι εγω)
Αμα σου γνωρισω τον μπαρμπα μου που εχει ολο το πακετο...θα με βολευεις κι εμενα που και που?μπα εγω το θελω με ολη του την ...προικα...δηλ κανα εργοστασιακι 2-3 εξοχικα..το ενα στη χαλκιδικη το αλλο στο Ιονιο..και το τριτο στην κρητη....
αν μου παρει κι ενα καμπινατο σκαφος ...θα το εχω στην πενα
δε θα ζηλευω(λεμε τωρα) δε θα γκρινιαζω ...στομα θαχω και μιλια δε θαχω
υγ....(αφου ολοι τρολαρουν εδω γτ οχι κι εγω)
Αμα σου γνωρισω τον μπαρμπα μου που εχει ολο το πακετο...θα με βολευεις κι εμενα που και που?
ολοι ενα.. αλογο ψαχνουμε σ αυτη τη ζωη...
χρειαζονται παναθεμα τα......
εγω θα το βαζω μεσα στη θαλασσα και θα ψαρευω...πειραζει?
χααχαχαχαχα Σωστή
ωραια φωτο τυπισα