Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                   Ναι βρε σε ρεματια και καθε τοσο που βρεχει οπως και σημερα με παρασυρει το ρεμα και με πεταει στη θαλασσα :2funny: Αλλα εσυ εισαι ο φταιχτης που μου υποσχεθηκες παλατι και μαθαινω οτι ετοιμαζεσαι να το χαρισεις στο ευακι ...... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Καλημέρα γλυκιά Μαριάννα!! Στο Ευάκι υποσχέθηκα το οικόπεδο στους Θρακομακαιδόνες, αλλά το πήρε το δημόσιο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
1
Μαριαννακι Καλημέρα !!! Τι κάνεις ??? Μπορείς να μας πείς τα ωράρια της κάθε κοπέλας που δουλεύετε στο μαγαζί ??? Κυρίως τα δικά σου !!!!

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
καλησπέρα. Μια ερώτηση? Το Ευάκι που μπορούμε να το βρούμε πλεόν? Γνωρίζει κανείς?

Επισκέπτης
Η μεγαλη επιστροφη της γατας αγκυρας εγινε προς τερψιν ολων των φαν του ευακι και ετσι απο σημερα θα βρισκεται παλι στο φυσικο της χωρο .... νιαουου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

drfp66

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η μεγαλη επιστροφη της γατας αγκυρας εγινε προς τερψιν ολων των φαν του ευακι και ετσι απο σημερα θα βρισκεται παλι στο φυσικο της χωρο .... νιαουου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ποτε θα μας ερθεις σαλονικα???

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
θυμαται κανεις ξανθια νταρντανα διμετρη  που δουλευε εκει πολυ παλια με σκουλαρικι στο χειλος?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
     Προφανως απευθεινεσαι στο ευακι οχι σε μενα  . Αυτο θα στο πει η ιδια :-* :-*

Σύντομα μωρό μου :-* ………….. βλέπεις η υποχρεώσεις εδώ στην Αθήνα με έχουν εγκλωβίσει  Νιάου Νιάου Νιαου Νιαου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου

Συνημμένα

• eva-20-11-2009.JPG
    eva-20-11-2009.JPG
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 19

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Τι βλεπω και παλι στα παλια λημερια το Ευακι
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*
Σύντομα μωρό μου :-* ………….. βλέπεις η υποχρεώσεις εδώ στην Αθήνα με έχουν εγκλωβίσει  Νιάου Νιάου Νιαου Νιαου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αφου θα βρισκεσαι και παλι στο Αγκυρας 1 καποιο Σ/Κυριακο θα βρεθη για εδω πανω
Καλησπερα Ευα  :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλησπέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Επαναπροσλάβατε την άτιμη γαλή μέσω των stages ή άλλου κοινοτικού προγράμματος; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι βλεπω και παλι στα παλια λημερια το Ευακι
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*Αφου θα βρισκεσαι και παλι στο Αγκυρας 1 καποιο Σ/Κυριακο θα βρεθη για εδω πανω
Καλησπερα Ευα  :-* :-* :-*

Καλησπέρα μωρό μου γλυκό :-* :-* :-* :-* ,,,, ναι μωρό μου γύρισα στη παλιά μου γατοφωλια (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι αλανιάρα ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ….

Συνημμένα

• eva-niaou-niaou.JPG
    eva-niaou-niaou.JPG
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 154
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom