giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Δουλευης η οχιΚαλα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δουλευης η οχιΚαλα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δουλευης η οχι
Προσπαθουμε και περναμε οσο καλυτερα γινεται μεΤωρα ετοιμαζομαι να φυγω μωρο μου. Να παιρνατε καλα γαταρε και πολλα :-* :-* :-* :-* :-*
Ναι βρε σε ρεματια και καθε τοσο που βρεχει οπως και σημερα με παρασυρει το ρεμα και με πεταει στη θαλασσα Αλλα εσυ εισαι ο φταιχτης που μου υποσχεθηκες παλατι και μαθαινω οτι ετοιμαζεσαι να το χαρισεις στο ευακι ......
καλησπέρα. Μια ερώτηση? Το Ευάκι που μπορούμε να το βρούμε πλεόν? Γνωρίζει κανείς?
καλησπέρα. Μια ερώτηση? Το Ευάκι που μπορούμε να το βρούμε πλεόν? Γνωρίζει κανείς?
ποτε θα μας ερθεις σαλονικα???Η μεγαλη επιστροφη της γατας αγκυρας εγινε προς τερψιν ολων των φαν του ευακι και ετσι απο σημερα θα βρισκεται παλι στο φυσικο της χωρο .... νιαουου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ποτε θα μας ερθεις σαλονικα???
Προφανως απευθεινεσαι στο ευακι οχι σε μενα . Αυτο θα στο πει η ιδια :-* :-*
θυμαται κανεις ξανθια νταρντανα διμετρη που δουλευε εκει πολυ παλια με σκουλαρικι στο χειλος?
Η μεγαλη επιστροφη της γατας αγκυρας εγινε προς τερψιν ολων των φαν του ευακι και ετσι απο σημερα θα βρισκεται παλι στο φυσικο της χωρο .... νιαουου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι βλεπω και παλι στα παλια λημερια το ΕυακιΗ μεγαλη επιστροφη της γατας αγκυρας εγινε προς τερψιν ολων των φαν του ευακι και ετσι απο σημερα θα βρισκεται παλι στο φυσικο της χωρο .... νιαουου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αφου θα βρισκεσαι και παλι στο Αγκυρας 1 καποιο Σ/Κυριακο θα βρεθη για εδω πανωΣύντομα μωρό μου :-* ………….. βλέπεις η υποχρεώσεις εδώ στην Αθήνα με έχουν εγκλωβίσει Νιάου Νιάου Νιαου Νιαου
Η μεγαλη επιστροφη της γατας αγκυρας εγινε προς τερψιν ολων των φαν του ευακι και ετσι απο σημερα θα βρισκεται παλι στο φυσικο της χωρο .... νιαουου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι βλεπω και παλι στα παλια λημερια το Ευακι
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*Αφου θα βρισκεσαι και παλι στο Αγκυρας 1 καποιο Σ/Κυριακο θα βρεθη για εδω πανω
Καλησπερα Ευα :-* :-* :-*