Επισκέπτης
καλησπέρα Μαριάνα
την πέμπτη ποιες ωρες δουλεύεις
Καλησπερα :-*απο 5 εως 12
καλησπέρα Μαριάνα
την πέμπτη ποιες ωρες δουλεύεις
Καλημέρα γλυκιά Μαριάννα!!!
Tά σέβη μου πριγκιπισσα!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πιστεύω και θέλω να είσαι καλά μιας και μετά το ξεμάλλιασμα που ρίξαμε η μια στην άλλη μου μηνάνε μερικές τούφες στα χέρια , το μάτι μου το ένα έχει γίνει Μπλε της θάλασσας αλλά κατά τα άλλα είμαι καλά ……..
Εσύ πως είσαι ???
Υ,Σ Ατιμε Μαρουλια
Εγώ τι έκανα πάλι; Επειδή τυγχάνει να είμαι ακαταμάχητος , βρίσκω πολλές φορές το μπελά μου!!!
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πιστεύω και θέλω να είσαι καλά μιας και μετά το ξεμάλλιασμα που ρίξαμε η μια στην άλλη μου μηνάνε μερικές τούφες στα χέρια , το μάτι μου το ένα έχει γίνει Μπλε της θάλασσας αλλά κατά τα άλλα είμαι καλά ……..
Εσύ πως είσαι ???
Υ,Σ Ατιμε Μαρουλια
Εσύ φταις για όλα η μια το έριξε στα χάπια , η άλλη το έριξε στα ποτά η τρίτη βρε αφιλότιμε άντρα που θα την ρίξεις ???? στα Ναρκωτικά ???? Έλεος ………….
Υ.Σ ο δικηγόρος είναι είδη στον δρόμο για το Κουτσοποδι Και για το Κτήμα με τα αμπέλια ……. Αυτό με την γεώτρηση εννοώ και μην κάνεις τον χαζό
Όχι που θα το αφήσω εγώ έτσι ……..
Καλησπέρα στη παρέα.
Ευάκι καλησπέρα ;)
Φίλτατε Μαούλια με φώναξες ? ...ή δεν άκουσα καλά ?
Έλη ...???
Μήπως πληθυντικός του έλους
Καλησπερα κουκλαρα μου.. μμμ οτι απεμεινε απο την κουκλα που ησουν μετα το ξυλο που εφαγες και εγω καλα, με λιγα καταγματα και ενα αυχενικο που μου αφησε η λαβη σου
τ.π Καλα ειμαι ευακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα φίλτατε Φαρκέλι. Δεν σε φώναξα. Απλούστατα αναφέρθηκα στο Φακέλη που δεν έχει καμία σχέση με τον Φαρκέλι!!!
Όπως και η Έλη δεν έχει ουδεμία σχέση με τα έλη ...