Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
1
Ποιά κορίτσια δουλεύετε εκεί ??? Έχω καιρό να ακούσω το Ευάκι !!! Δεν έίναι εκεί ???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
Tά σέβη μου πριγκιπισσα!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Tά σέβη μου πριγκιπισσα!!!!!!!!!!!!

kαι τα δικα μου τρελομωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πιστεύω και θέλω να είσαι καλά μιας και μετά το ξεμάλλιασμα που ρίξαμε η μια στην άλλη μου μηνάνε μερικές τούφες στα χέρια , το μάτι μου το ένα έχει γίνει Μπλε της θάλασσας αλλά κατά τα άλλα είμαι καλά ……..
Εσύ πως είσαι ???

Υ,Σ Ατιμε Μαρουλια  :s&m_2:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πιστεύω και θέλω να είσαι καλά μιας και μετά το ξεμάλλιασμα που ρίξαμε η μια στην άλλη μου μηνάνε μερικές τούφες στα χέρια , το μάτι μου το ένα έχει γίνει Μπλε της θάλασσας αλλά κατά τα άλλα είμαι καλά ……..
Εσύ πως είσαι ???

Εγώ τι έκανα πάλι; Επειδή τυγχάνει να είμαι ακαταμάχητος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, βρίσκω πολλές φορές το μπελά μου!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εγώ τι έκανα πάλι; Επειδή τυγχάνει να είμαι ακαταμάχητος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, βρίσκω πολλές φορές το μπελά μου!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Εσύ φταις για όλα η μια το έριξε στα χάπια , η άλλη το έριξε στα ποτά η τρίτη βρε αφιλότιμε άντρα που θα την ρίξεις ???? στα Ναρκωτικά ???? Έλεος ………….

Υ.Σ ο δικηγόρος είναι είδη στον δρόμο για το Κουτσοποδι Και για το Κτήμα  με τα αμπέλια ……. Αυτό με την γεώτρηση εννοώ και μην κάνεις τον χαζό
Όχι που θα το αφήσω εγώ έτσι ……..
  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
evaki πως μπορουμε να σε συναντησουμε???

Επισκέπτης
Εσύ πως είσαι ???

Καλησπερα κουκλαρα μου.. μμμ οτι απεμεινε απο την κουκλα που ησουν μετα το ξυλο που εφαγες :2funny:και εγω καλα, με λιγα καταγματα :2funny:και ενα αυχενικο που μου αφησε η λαβη σου
τ.π       Καλα ειμαι ευακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*      

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εσύ φταις για όλα η μια το έριξε στα χάπια , η άλλη το έριξε στα ποτά η τρίτη βρε αφιλότιμε άντρα που θα την ρίξεις ???? στα Ναρκωτικά ???? Έλεος ………….

Υ.Σ ο δικηγόρος είναι είδη στον δρόμο για το Κουτσοποδι Και για το Κτήμα  με τα αμπέλια ……. Αυτό με την γεώτρηση εννοώ και μην κάνεις τον χαζό
Όχι που θα το αφήσω εγώ έτσι ……..
  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Αν το βρει ο δικηγόρος σου, να με πεις Φακέλη (ποιά Έλη; :think: :think: :think:) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα στη παρέα.

Ευάκι καλησπέρα  ;)

Φίλτατε Μαούλια με φώναξες ? ...ή δεν άκουσα καλά ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Έλη ...??? :think: :think: :think:

Μήπως πληθυντικός του έλους  :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γλυκειά Μαριάννα ...  :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα
Καλησπερα Ευα και απο εδω και στην υπολοιπη παρεα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα στη παρέα.

Ευάκι καλησπέρα  ;)

Φίλτατε Μαούλια με φώναξες ? ...ή δεν άκουσα καλά ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Έλη ...??? :think: :think: :think:

Μήπως πληθυντικός του έλους  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπέρα φίλτατε Φαρκέλι. Δεν σε φώναξα. Απλούστατα αναφέρθηκα στο Φακέλη που δεν έχει καμία σχέση με τον Φαρκέλι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                       Καλησπερα κουκλαρα μου.. μμμ οτι απεμεινε απο την κουκλα που ησουν μετα το ξυλο που εφαγες :2funny:και εγω καλα, με λιγα καταγματα :2funny:και ενα αυχενικο που μου αφησε η λαβη σου
τ.π       Καλα ειμαι ευακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*      

Είσαι πρωταθλήτρια του καράτε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έλη, αχ Έλη θα τον αφήσεις χωρίς μέλη...

με το μπόλικο το μέλι ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom