Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα
ετοιμαζεσε για  δουλεια;

Επισκέπτης

Καλο σαββατοκυριακο σε ολους. Ελπιζω καρκινακι να μην εχουμε ακραια καιρικα φαινομενα κατω. Μην μας παρασυρει κανενα ρεμα :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
                Καλο σαββατοκυριακο σε ολους. Ελπιζω καρκινακι να μην εχουμε ακραια καιρικα φαινομενα κατω. Μην μας παρασυρει κανενα ρεμα :2funny: :2funny:
          Απλα με το καρκινακι μενουμε καπου κοντα.
Ας πω οτι καταλαβα,παντως απο χθες το βραδυ αποτομες βροχες πολλη νερο κατεβενε,και με μπουμπουνητα

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρε παιδες απογευμα ποια δουλευει???

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ευακι που μπορουμε να σε βρουμε τωρα?? :knockinb:

Επισκέπτης

Ναι βρε σε ρεματια και καθε τοσο που βρεχει οπως και σημερα με παρασυρει το ρεμα και με πεταει στη θαλασσα :2funny: Αλλα εσυ εισαι ο φταιχτης που μου υποσχεθηκες παλατι και μαθαινω οτι ετοιμαζεσαι να το χαρισεις στο ευακι ...... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
                   Ναι βρε σε ρεματια και καθε τοσο που βρεχει οπως και σημερα με παρασυρει το ρεμα και με πεταει στη θαλασσα :2funny: Αλλα εσυ εισαι ο φταιχτης που μου υποσχεθηκες παλατι και μαθαινω οτι ετοιμαζεσαι να το χαρισεις στο ευακι ...... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Ψεύδεται ασύστολα Μαριάννα μου ο Μαρουλοτεκναρος … Άσε που τώρα τελευταία με έχει Βάλη στο μάτι να με ξεκάνει πιστεύει ότι του έστειλα με Ντελιβερη τα αγαπημένα μου εδέσματα για να τον ξεκάνω και με κυνηγαει , Εδώ δεν ειδές που Χαιρέτησε τον Κουγια με το Μικρό του όνομα και πιάστηκαν τα παλικάρια μας στα χέρια ???? Φαντάσου εμένα που με έχει και στην Μπούκα τι έχει να μου κάνη μέχρι και στο cnn  θα μα δείξουν ,,,,,,,,,,

Υ/Σ κράτα βρε το σπίτι στο Κουτσοποδι  
Υ/Σ Έτσι κι αλλιώς θα στο φάει η εφορεία  νιάου

Καλησπερααααααααααααααα

Επισκέπτης
Ψεύδεται ασύστολα Μαριάννα μου ο Μαρουλοτεκναρος … Άσε που τώρα τελευταία με έχει Βάλη στο μάτι να με ξεκάνει πιστεύει ότι του έστειλα με Ντελιβερη τα αγαπημένα μου εδέσματα για να τον ξεκάνω και με κυνηγαει , Εδώ δεν ειδές που Χαιρέτησε τον Κουγια με το Μικρό του όνομα και πιάστηκαν τα παλικάρια μας στα χέρια ???? Φαντάσου εμένα που με έχει και στην Μπούκα τι έχει να μου κάνη μέχρι και στο cnn  θα μα δείξουν ,,,,,,,,,,

Υ/Σ κράτα βρε το σπίτι στο Κουτσοποδι  
Υ/Σ Έτσι κι αλλιώς θα στο φάει η εφορεία  νιάου

Καλησπερααααααααααααααα

Αγαπητο ευακι 79. Η αληθεια ειναι οτι τα γλυκακια σου ειχαν το κατι τι τους. :2funny: Δεν καταφερες ομως να του τα πασαρεις γιατι το μυριστκε. Ομως αν και σενα δεν στο εδωσε το σπιτι και εμενα με εχει να μενω στα ρουμανια και στα ρεματα πεσμου τι παιχνιδι μας παιζει ο ατιμος παλικαρας που πλακωνεται δημοσια σε καυγαδες κ.λ.π

Τελος καλα θα κανει η εφορια γιατι δεν παει αλλο.....................
  Πολλα φιλακια ευακι :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα καλα εισαι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom