Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα μωρό μου γλυκό :-* :-* :-* :-* ,,,, ναι μωρό μου γύρισα στη παλιά μου γατοφωλια (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι αλανιάρα ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ….

Για τους συλλέκτες έργων τέχνης ο συγκεκριμένος πίνακας έχει φιλοτεχνηθεί από το Γιώργο 69 και 1/2 και φερει τον τίτλο "φίλα τα κάθετα"!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπέρα μωρό μου γλυκό :-* :-* :-* :-* ,,,, ναι μωρό μου γύρισα στη παλιά μου γατοφωλια (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι αλανιάρα ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ….
Δεν το αντεξες ξαναγυρισες αλανιαρα  ;) :grin: :grin: :grin:
Για τους συλλέκτες έργων τέχνης ο συγκεκριμένος πίνακας έχει φιλοτεχνηθεί από το Γιώργο 69 και 1/2 και φερει τον τίτλο "φίλα τα κάθετα"!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολλοι τα φυλανε αλλα λιγοι γνωριζουν να τα περιποιουνται σωστα  :think: :think:

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Επαναπροσλάβατε την άτιμη γαλή μέσω των stages ή άλλου κοινοτικού προγράμματος; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα μαρουλομανουλο. Επαναπροσλαβαμε την γαλη μεσω κοινοτικου πλαισιου το οποιο αναφερει οτι αν επαναπροσλαβουμε προσωπικο που εμεινε αστεγο θα μας δοθει πριμ αρκετων χιλιαδων ευρω . Ετσι σκεφτομαι και εγω να απολυσω τους παντες για να επωφεληθω :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Τι βλεπω και παλι στα παλια λημερια το Ευακι
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*Αφου θα βρισκεσαι και παλι στο Αγκυρας 1 καποιο Σ/Κυριακο θα βρεθη για εδω πανω
Καλησπερα Ευα  :-* :-* :-*

Καλησπερα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-*

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
113
Πόντοι
1
Ποιό είναι το πρόγραμμα για το Ευάκι; Μπορούμε από κάπου να το πληροφορούμεθα;

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Η ευα θα ειναι απο σημερα παλι αγκυρας ; απογευμα ;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
               Καλησπερα μαρουλομανουλο. Επαναπροσλαβαμε την γαλη μεσω κοινοτικου πλαισιου το οποιο αναφερει οτι αν επαναπροσλαβουμε προσωπικο που εμεινε αστεγο θα μας δοθει πριμ αρκετων χιλιαδων ευρω . Ετσι σκεφτομαι και εγω να απολυσω τους παντες για να επωφεληθω :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εννοείς κοινοτικού πλασίου στήριξης απόρων γαλών!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Το ποσο αλανιαρα εισαι θα το εξακριβωσο οταν θα επισκεφτης τα μερη μου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• niarrrrrr.JPG
    niarrrrrr.JPG
    46 KB · Εμφανίσεις: 22

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μωρακι οταν ανεβεισ σαλονικα κλεισε ενα ολοκληρο βραδυ για παρτυ σπιτι μου...

Μωρό μου όταν ανέβω Θεσσαλονίκη έχω ήδη ένα Βράδυ ολόκληρο για τον Γαταρο μου 58 ….. τα υπόλοιπα θα τα μοιραστώ με όλους τους άλλους  νιάου νιαου νιαου :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom