Μπορει να μην ανοιξαν επειδη ειμασταν παρεα.Αλλα δε πειραζει.Αν την λενε Ευα την κοπελα μπορει καποιος να μου πει ποτε θα τη βρω?Θα ηθελα καποια στιγμη να παω μαζι της.
σου απάντησα στο προηγούμενο πόστ μου..
Μπορει να μην ανοιξαν επειδη ειμασταν παρεα.Αλλα δε πειραζει.Αν την λενε Ευα την κοπελα μπορει καποιος να μου πει ποτε θα τη βρω?Θα ηθελα καποια στιγμη να παω μαζι της.
Δεν το καταλαβα σορι.σου απάντησα στο προηγούμενο πόστ μου..
Ευάκι καλησπέρα και από μένα.
Αυριο το απόγευμα γατούλα μου θα δουλεύεις?
Προσφέρωμε να φτιάξω τα χαλασμένα κρεβάτια ΔΩΡΕΑΝ
Σε ευχαριστω πολυ Μαριαννα. Δουλευεις κι εσυ εκει?ΕΥΑ Δευτερα τριτη τεταρτη πεμπτη απο 5 εως 1 :-* :-* :-* :-* :-*
Μωράκι μου αύριο όχι …Αν θες από Δευτέρα φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δενθυμαμαι ονομα αλλα ηταν γκομεναρα με τα ολα της.Λαθος εκανα που τοτε δεν πηγα μαζι της.Τωρα δουλευει ακομα εκει?
Ναι,απο Δευτερα.Γαμ....ε :S,σορρυ ηθελα να πω κουραστικε ολη την βδομαδα στην δουλεια ,και θελει να ξεκουραστει
ναι εσυ εισαι!αυτο το σωμα το θυμαμαι.Τωρα τα μαλλια τα θυμομουν λιγο πιο σκουρα.Την αλλη βδομαδα θα με κανεις να αμαρτησωΜωρό μου Μελαχρινή δεν είμαι …. Ξανθιά είμαι ,,,,, Αλλά με μεγάλο στήθος εδώ είμαι μόνο εγώ ,,,Ξέρω κι εγώ τι να πω ????
Για δες εδώ στην Φώτο που βάζω και πες μου αν εννοείς εμένα ….Νιάου Νιάου
Σε ευχαριστω πολυ Μαριαννα. Δουλευεις κι εσυ εκει?
ναι εσυ εισαι!αυτο το σωμα το θυμαμαι.Τωρα τα μαλλια τα θυμομουν λιγο πιο σκουρα.Την αλλη βδομαδα θα με κανεις να αμαρτησω
Χα χα χα χα χα χα χα εσύ μωρό μου όλη την εβδομάδα είπαμε ………
ρε φίλε θα μας τρελάνεις!!! άλλο το ΣΚΟΥΡΑ και άλλο το ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ!!!
Ρε συ άμα έβλεπες την Εύα με στολή εργασίας εσύ στο χρώμα των μαλλιών θα κόλλαγες
Καλησπέρα Ευάκι! Και σε σένα Μαριάννα!
Αν δεν πετυχω την μια θα εχωτην αλλη.Φυσικα μωρο μου :-* :-*
Ρε συ άμα έβλεπες την Εύα με στολή εργασίας εσύ στο χρώμα των μαλλιών θα κόλλαγες
Δεν καταλαβα???Τι εγω ολη την βδομαδα?
Αστα να πανε,τωρα βαζω λιγο πουρε με σαλτσα Philadelfia και κατι μπιφτεκακια που εφτιαξα,λιγο γαλλικο κρασακι και για γλυκακι κατι σοκολατινες
Καλησπέρα φίλτατε, φυσικά και θα την κοίταγα παντου...αν με χαλάει έστω και μία ανταύγεια θα φάει Χ η γκόμενα... σόρι αλλά έχω κόλλημα...ψάχνω την τέλεια και να που την βρήκα..Ευάκι μου..νιαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Πάλι καλά που θα φάω Χ και όχι καμία πόρτα …απαπαπαπαπαπα να έχω μετά και καρούμπαλο Λυκακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :S :S :S
Νιάου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου