Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Μπορει να μην ανοιξαν επειδη ειμασταν παρεα.Αλλα δε πειραζει.Αν την λενε Ευα την κοπελα μπορει καποιος να μου πει ποτε θα τη βρω?Θα ηθελα καποια στιγμη να παω μαζι της.

σου απάντησα στο προηγούμενο πόστ μου..

Επισκέπτης
Μπορει να μην ανοιξαν επειδη ειμασταν παρεα.Αλλα δε πειραζει.Αν την λενε Ευα την κοπελα μπορει καποιος να μου πει ποτε θα τη βρω?Θα ηθελα καποια στιγμη να παω μαζι της.

ΕΥΑ  Δευτερα τριτη τεταρτη πεμπτη απο 5 εως 1 :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι καλησπέρα και από μένα.
Αυριο το απόγευμα γατούλα μου θα δουλεύεις?
Προσφέρωμε να φτιάξω τα χαλασμένα κρεβάτια ΔΩΡΕΑΝ

Μωράκι μου αύριο όχι :( …Αν θες από Δευτέρα :grin: :grin:    φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Μωράκι μου αύριο όχι :( …Αν θες από Δευτέρα :grin: :grin:    φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ναι,απο Δευτερα.Γαμ....ε :S,σορρυ ηθελα να πω κουραστικε ολη την βδομαδα στην δουλεια :fuck2: :fuck2:  :fuck2: :fuck2:,και θελει να ξεκουραστει :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δενθυμαμαι ονομα αλλα ηταν γκομεναρα με τα ολα της.Λαθος εκανα που τοτε δεν πηγα μαζι της.Τωρα δουλευει ακομα εκει?

Μωρό μου Μελαχρινή δεν είμαι :sunglasses: …. Ξανθιά είμαι :rockon: ,,,,, Αλλά με μεγάλο στήθος εδώ είμαι μόνο εγώ  :dancing:,,,Ξέρω κι εγώ τι να πω  :rockon:????

Για δες εδώ στην Φώτο που βάζω  και πες μου αν εννοείς εμένα ….Νιάου Νιάου

Συνημμένα

• eva-niaou-niaou.JPG
    eva-niaou-niaou.JPG
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 96

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Μωρό μου Μελαχρινή δεν είμαι :sunglasses: …. Ξανθιά είμαι :rockon: ,,,,, Αλλά με μεγάλο στήθος εδώ είμαι μόνο εγώ  :dancing:,,,Ξέρω κι εγώ τι να πω  :rockon:????

Για δες εδώ στην Φώτο που βάζω  και πες μου αν εννοείς εμένα ….Νιάου Νιάου
ναι εσυ εισαι!αυτο το σωμα το θυμαμαι.Τωρα τα μαλλια τα θυμομουν λιγο πιο σκουρα.Την αλλη βδομαδα θα με κανεις να αμαρτησω  :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ναι εσυ εισαι!αυτο το σωμα το θυμαμαι.Τωρα τα μαλλια τα θυμομουν λιγο πιο σκουρα.Την αλλη βδομαδα θα με κανεις να αμαρτησω  :2funny:

ρε φίλε θα μας τρελάνεις!!! άλλο το ΣΚΟΥΡΑ και άλλο το ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Χα χα χα χα χα χα χα εσύ μωρό μου όλη την εβδομάδα είπαμε ………  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Δεν καταλαβα???Τι εγω ολη την βδομαδα? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αστα να πανε,τωρα βαζω λιγο πουρε με σαλτσα Philadelfia και κατι μπιφτεκακια που εφτιαξα,λιγο γαλλικο κρασακι και για γλυκακι κατι σοκολατινες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
ρε φίλε θα μας τρελάνεις!!! άλλο το ΣΚΟΥΡΑ και άλλο το ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ άμα έβλεπες την Εύα με στολή εργασίας εσύ στο χρώμα των μαλλιών θα κόλλαγες  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλησπέρα Ευάκι! Και σε σένα Μαριάννα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ρε συ άμα έβλεπες την Εύα με στολή εργασίας εσύ στο χρώμα των μαλλιών θα κόλλαγες  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλησπέρα φίλτατε, φυσικά και θα την κοίταγα παντου...αν με χαλάει έστω και μία ανταύγεια θα φάει Χ η γκόμενα... σόρι αλλά έχω κόλλημα...ψάχνω την τέλεια και να που την βρήκα..Ευάκι μου..νιαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν καταλαβα???Τι εγω ολη την βδομαδα? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αστα να πανε,τωρα βαζω λιγο πουρε με σαλτσα Philadelfia και κατι μπιφτεκακια που εφτιαξα,λιγο γαλλικο κρασακι και για γλυκακι κατι σοκολατινες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χα χα χα χα  χα :2funny: :2funny: θες να αμαρτήσω για μια μερίδα πουρέ και μπιφτέκια  :2funny: :2funny:??????
μιαμ μιαμ μιαμ    για της πάστες δεν θα έλεγα όχι αν και είμαι σε πρόγραμμα διατροφής λόγο του γυμναστήριου  :headbang:…..αλλά τι ψυχή έχει μια παστούλα και αν είναι και σοκολατίνα αααααααααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Μωρό μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σορυ που αργώ  αλλά ξέρεις :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα φίλτατε, φυσικά και θα την κοίταγα παντου...αν με χαλάει έστω και μία ανταύγεια θα φάει Χ η γκόμενα... σόρι αλλά έχω κόλλημα...ψάχνω την τέλεια και να που την βρήκα..Ευάκι μου..νιαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Πάλι καλά που θα φάω Χ και όχι καμία πόρτα :2funny: :2funny: …απαπαπαπαπαπα  να έχω μετά και καρούμπαλο Λυκακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :S :S :S
Νιάου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Πάλι καλά που θα φάω Χ και όχι καμία πόρτα :2funny: :2funny: …απαπαπαπαπαπα  να έχω μετά και καρούμπαλο Λυκακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :S :S :S
Νιάου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

μωρο εσυ Χ με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom