Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πρωτιμο να μην παραγγειλω λεω να <<φαω>> εσενα

το πμ που σου εστειλα το πρωι το ειδες  :grin: :grin:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Άμα μαγειρεύει η γάτα όπως κάνει σεξ, ετοιμάζομαι για πρόταση γάμου!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Άμα μαγειρεύει η γάτα όπως κάνει σεξ, ετοιμάζομαι για πρόταση γάμου!

Τα καλύτερα πιάτα για σένα μωρό μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-*, Αν και πολλές λένε κακίες για την μαγειρική μου τέχνη  :tickedoff:, αλλά δεν βαριέσαι άμα σου κάνω το κρεββατι εγώ ε ας μου κάνεις εσύ το τραπέζι  :rockon: :rockon: :rockon: Νιάου Νιαου Νιαου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Έτσι φτιάξε με αγριόγατα μου, πάω τώρα στο γυμναστήριο να ξηλώσω τα σίδερα!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Καλά είμαι γατουλι μου εδώ σπίτι φτιάχνω τα εδέσματα μου :dancing: … είμαι μια παστρικιά γατούλα σήμερα Νιάου νιάου Νιάου :tits2: ….. ετοιμάζω μια σουπερ ντουπερ σπανακόπιτα που θα γλύφουν τα δάχτυλα τους όλοι :grin: , (αλλά για μια φορά μόνο ) :rockon: επόμενη φορά δεν θα τα γλύφουν γιατί δεν θα είναι σε αυτόν τον μάταιο κόσμο :rockon: :rockon: ……

Ποιος θελει κανενα κοματακι ??????????????????????????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Εγω θελω ενα κομματακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αλλά δεν βαριέσαι άμα σου κάνω το κρεββατι εγώ ε ας μου κάνεις εσύ το τραπέζι  :rockon: :rockon: :rockon: Νιάου Νιαου Νιαου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Δεν χρειαζεται το κρεβατι ολα τα <<φαγητα>> επανω στο τραπεζι  :grin: :grin: :grin:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Τι λες Μαριαννα μου???
Για ρωτα την Ευα ποσο ανθεκτικος ειμαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι λες Μαριαννα μου???
Για ρωτα την Ευα ποσο ανθεκτικος ειμαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το πιστευω καλε μου. Ομως οταν αποφασισει να σε στειλει πιστεψε με οσο ανθεκτικος και αν εισαι πας πας πας στο καλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Θυμασαι την δολοφονο με τα τηγανοψωμα? ε το ευακι της τα ειχε φτιαξει και ξεκανε ολη την οικογενεια :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
                Το πιστευω καλε μου. Ομως οταν αποφασισει να σε στειλει πιστεψε με οσο ανθεκτικος και αν εισαι πας πας πας στο καλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Θυμασαι την δολοφονο με τα τηγανοψωμα? ε το ευακι της τα ειχε φτιαξει και ξεκανε ολη την οικογενεια :2funny: :2funny: :2funny:

Νομιζεις  :sleeping: :sleeping: :sleeping: Μαζι την ειχαμε κανει την δουλεια.Για διαφορετικες σκοπιμοτητες ομως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα τρελοκοριτσα  :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

Επισκέπτης
ρε συ Μαριαννα, μιας και ειμαστε τα δυο μας, δεν μου λες τον καφε;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι τον θες τον καφε μωρο μου? Εσυ την τυχη σου την ξερεις ,ενα Ε σουχει παρει τα μυαλα και ειναι ετοιμη να σε πυρπολησει με τους πυραυλους της :tits2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057

Α!!!!
Τέτοια κάνετε εκει πέρα???
Καλααααά.....
:think:Θα πασπαλίσω το τσουσούνι μου με στρυχνίνη και θάλθω στο Αγγύρας να μου το γλύψετε!!! Με το αζημίωτο ασφαλώς!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
              Τι τον θες τον καφε μωρο μου? Εσυ την τυχη σου την ξερεις ,ενα Ε σουχει παρει τα μυαλα και ειναι ετοιμη να σε πυρπολησει με τους πυραυλους της :tits2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στεφανι βλεπεις;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom