Επισκέπτης
στεφανι βλεπεις;;;;
Α δεν φτανει μεχρι εκει η ενοραση μου . Αν και η γαλη ειναι πολυ αταχτη ισως καπου υπαρχει ενας λυκος να την συμορφωσει
στεφανι βλεπεις;;;;
Α δεν φτανει μεχρι εκει η ενοραση μου . Αν και η γαλη ειναι πολυ αταχτη ισως καπου υπαρχει ενας λυκος να την συμορφωσει
Α!!!!
Τέτοια κάνετε εκει πέρα???
Καλααααά.....
Θα πασπαλίσω το τσουσούνι μου με στρυχνίνη και θάλθω στο Αγγύρας να μου το γλύψετε!!! Με το αζημίωτο ασφαλώς!!!!
το θεμα ειναι μην μου την φαει κανενας επιδοξος γατης...ακους Γιωργο;;;ακουω να λες!!!
αλλα κι εσυ ρε Μαριαννα τωρα που την ειχα κατα βρει μου την πηρες απο τα τηλεφωνοκοριτσα και μου την εβαλες στο "κλουβι"...χαλαλι σου γιατι σε κοβω κι εσενα γερο πιστολι..[ λες να ζηλεψει;;; ]
Μπα οχι κουτε, ξερει ποσο καλη και εμπιστη (χα χα) εχεμυθη φιλη ειμαι
Καλό απόγευμα μεγάλη μου αδυναμία
Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του
μηδέ τους τρόπους του άλλαξε μηδέ την κεφαλή του
το θεμα ειναι μην μου την φαει κανενας επιδοξος γατης...ακους Γιωργο;;;ακουω να λες!!!
Καλησπερα ΜαριανναΚαλημερα γαταρε :-* :-* :-* :-*
Τελικα εφαγες εχθες ???????
Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του
μηδέ τους τρόπους του άλλαξε μηδέ την κεφαλή του
Οποια γατουλα καταφερνη ο γατος την δινη και καταλαβενη
Μάγκες η Helen δουλεύει ακόμα?
μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος για τις βάρδιες των κοριτσιών?
ευχαριστω!
Τωρα ποια κοπελα δουλευει Μαριάννα?
Kαλημέρα Πριγκίπισσα !!!!
Ναι μωρο μου η ελενα δουλευει σαββατο και κυριακη απο 5 μεχρι 1 βραδυ :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα Ευα και Μαριαννα :-* :-* :-*
καλη εβδομαδα
Σε ευχαριστώ Μαριάννα
σου είναι εύκολο να μου πείς και τις βάρδιές σας την δικιά σου και της άλλης της κοπέλας?
ευχαριστω