Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
                       Α δεν φτανει μεχρι εκει η ενοραση μου . Αν και η γαλη ειναι πολυ αταχτη ισως καπου υπαρχει ενας λυκος να την συμορφωσει :2funny: :2funny:

το θεμα ειναι μην μου την φαει κανενας επιδοξος γατης...ακους Γιωργο;;;ακουω να λες!!!

αλλα κι εσυ ρε Μαριαννα τωρα που την ειχα κατα βρει μου την πηρες απο τα τηλεφωνοκοριτσα και μου την εβαλες στο "κλουβι"...χαλαλι σου γιατι σε κοβω κι εσενα γερο πιστολι..[ λες να ζηλεψει;;; ]

Επισκέπτης
Α!!!!
Τέτοια κάνετε εκει πέρα???
Καλααααά.....
:think:Θα πασπαλίσω το τσουσούνι μου με στρυχνίνη και θάλθω στο Αγγύρας να μου το γλύψετε!!! Με το αζημίωτο ασφαλώς!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Βλεπω το τραβαει το μνηματακι ο οργανισμος σου μωρακι. :2funny: :2funny: :2funny:Τι να σου πω ελα και οποιος προλαβει και ξεκανει τον αλλον :2funny:

Επισκέπτης
το θεμα ειναι μην μου την φαει κανενας επιδοξος γατης...ακους Γιωργο;;;ακουω να λες!!!

αλλα κι εσυ ρε Μαριαννα τωρα που την ειχα κατα βρει μου την πηρες απο τα τηλεφωνοκοριτσα και μου την εβαλες στο "κλουβι"...χαλαλι σου γιατι σε κοβω κι εσενα γερο πιστολι..[ λες να ζηλεψει;;; ]

Μπα οχι κουτε, ξερει ποσο καλη και εμπιστη (χα χα) εχεμυθη φιλη ειμαι :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                       Α δεν φτανει μεχρι εκει η ενοραση μου . Αν και η γαλη ειναι πολυ αταχτη ισως καπου υπαρχει ενας λυκος να την συμορφωσει :2funny: :2funny:

Καλό απόγευμα μεγάλη μου αδυναμία :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του
μηδέ τους τρόπους του άλλαξε μηδέ την κεφαλή του

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
                        Καλημερα γαταρε :-* :-* :-* :-*
                              Τελικα εφαγες εχθες ??????? :2funny:
Καλησπερα Μαριαννα
εφαγα ναι αλλα οχι απο αυτα που ελεγε τελικα αυγα τηγανισε που ειναι τα ποιο ευκολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του
μηδέ τους τρόπους του άλλαξε μηδέ την κεφαλή του

o λυκος εχει πολλα χρονια μπροστα του μεχρι να ασπρισει... ;) ;) ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οποια γατουλα καταφερνη ο γατος την δινη και καταλαβενη

εσυ μενεις μονο στις γατουλες...εγω εχω ΟΛΟ το ζωικο βασιλειο..στην εφερα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Μάγκες η Helen δουλεύει ακόμα?
μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος για τις βάρδιες των κοριτσιών?
ευχαριστω!

WOLFJIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα ποια κοπελα δουλευει Μαριάννα?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
              Ναι μωρο μου η ελενα δουλευει σαββατο και κυριακη απο 5 μεχρι 1 βραδυ :-* :-* :-* :-* :-*

Σε ευχαριστώ Μαριάννα
σου είναι εύκολο να μου πείς και τις βάρδιές σας την δικιά σου και της άλλης της κοπέλας?
ευχαριστω

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα Ευα και Μαριαννα  :-* :-* :-*
καλη εβδομαδα

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ Μαριάννα
σου είναι εύκολο να μου πείς και τις βάρδιές σας την δικιά σου και της άλλης της κοπέλας?
ευχαριστω

Σημερα 5 με 1 το βραδυ το ευακι :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
                        Εγω καθε μερα εκτος παρασκευης απο 10 εως 5 παντα πρωι :-*
                        Επισης το ευακι ειναι και τριτη και τεταρτη και πεμπτη παντα απο 5 μεχρι  1  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom