evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αμ δεν θα τα απενειμες χρυσε μου?
Ναι χρυσή μου Πουτανοβραβεια 2010 -2011 αχ άντε ποιος την χάρη μου ο Τρόμος στα Μπουρδελα ξαναχτυπά Εύα Μποτρηνη Ντουκουνα
Αμ δεν θα τα απενειμες χρυσε μου?
Ναι χρυσή μου Πουτανοβραβεια 2010 -2011 αχ άντε ποιος την χάρη μου ο Τρόμος στα Μπουρδελα ξαναχτυπά Εύα Μποτρηνη Ντουκουνα
evaki βαλε το αβαταρ σου σε μεγαλες διαστασεις
Μπέρδεψες τα πρόσωπα αγαπητό Ευάκι_1/2(69)!! Αυτός που θα απονείμει τα πουτανοβραβεία 2010-11 θα είναι ο Πουτανγαμών ο Τρίτος!!!
Βρε Μαρούλια μου δεν πάει να είναι και ο Πουτανγαμων ο 25ος τι με νοιάζει !!!!!!!!
Τι κανεις Μαρουλοτεκναρε ???????
Καλά είμαι Ευάκι!!
Πάντα καλά μωρό μου , Δεν μου λες βρε Μαρουλομπουμπουκο μου θα κάνεις το εμβόλιο για τον Ιό τον γουρουνιών ?????
Ο παθολόγος μου λέει οτι πρέπει να κάνω το εμβόλιο, αλλά το σκέπτομαι γιατί φοβάμαι τις ενέσεις
Ελα να σου την κανω εγω και σου υποσχομαι να μην καταλαβεις :'( τιποτα
Είσαι σίγουρη οτι δε θα πονέσω;
Χαδακι ενα απλο χαδακι
Άμα είναι έτσι, το σκέφτομαι!!!
Σκέψου Μαρουλια μου καλά γιατί μπορεί να είναι το τελευταίο σου χαδάκι από την Μαριάννα Ντουβλη Βρετου κλπ κλπ κλπ
ευακι βαλε και αλλες φωτο..αφου δεν μας ερχεσαι θεσσαλονικη πρεπει καπως να μας αποζημιωσεις!
ευα μου μου εχει κατσικωθει η αρραβωνιαστικια μου εδω και δεν λεει να παει στους δικουσ της η βλαμενη..μεχρι τα χριστουγεννα δυσκολο το βλεπω..τωρα δουλευεις κανονικα στο αγκυρας?η μονο μερικες "εμφανισεις"?
Οποτε μενη και για εμας το ΠαρασκευοσαββατοκυριακοΚανονικα καλε μου απο δευτερα μεχρι και πεμπτη βραδυ
Οποτε μενη και για εμας το Παρασκευοσαββατοκυριακο
Καλησπερα Ευα :-* :-* :-*