Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ευακι μου?Για δουλεια εχεις παει :tits2: :tits2: :knockinb: :knockinb: ή ακομη σερφαρεις?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευακι μου?Για δουλεια εχεις παει :tits2: :tits2: :knockinb: :knockinb: ή ακομη σερφαρεις?

Μωράκι μου στην δουλεία είμαι απλά έχω το ασύρματο  Νετ μαζί μου
Νιάου Νιάου Νιάου  :-* :-* :-*
Στης 12 όπως είπαμε να έρθεις με το σουπερ αμάξι σου να παραλάβεις κάποιους ….
Η χρέωση είναι του παραλήπτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
             Καθολου καλε μου. Και ναξερες ποσα κρεββατια  :knockinb:σπαει στην βαρδια της θα με λυποσουν. :2funny: Α πα πα ειναι ασυμφορη σε αυτον τον τομεα.

Βρηκα.Να της τα χρεωνεις :2funny: :2funny: :2funny: αλλιως :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Μωράκι μου στην δουλεία είμαι απλά έχω το ασύρματο  Νετ μαζί μου
Νιάου Νιάου Νιάου  :-* :-* :-*
Στης 12 όπως είπαμε να έρθεις με το σουπερ αμάξι σου να παραλάβεις κάποιους ….
Η χρέωση είναι του παραλήπτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειμαι ετοιμος για μεταφορεεεεεεεεες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
             Καθολου καλε μου. Και ναξερες ποσα κρεββατια  :knockinb:σπαει στην βαρδια της θα με λυποσουν. :2funny: Α πα πα ειναι ασυμφορη σε αυτον τον τομεα.

Με δίδαξε ο Μέγας Μαρούλιας ο κρεβατοσπαστης 16ος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν φταίω εγώ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Επισκεψη πριν 30-40 λεπτα στην ευα...

ενταξει δεν εχω τι να πω ειλικρινα..... δεν περιγραφεται αυτη η εμπειρια μαζι της

δυστηχως στο 5λεπτο τελειωσα (που να αντεξω παραπανω)

δεν προλαβα καν να της πω ποιος ειμαι απο το σαιτ , εχασα τη μπαλα το μυαλο μου και το καυλι μου...

θα μου τα φας ολα εσυ καυλαρα μου

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Επισκεψη πριν 30-40 λεπτα στην ευα...

ενταξει δεν εχω τι να πω ειλικρινα..... δεν περιγραφεται αυτη η εμπειρια μαζι της

δυστηχως στο 5λεπτο τελειωσα (που να αντεξω παραπανω)

δεν προλαβα καν να της πω ποιος ειμαι απο το σαιτ , εχασα τη μπαλα το μυαλο μου και το καυλι μου...

θα μου τα φας ολα εσυ καυλαρα μου

Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου για τα καλά σου λόγια και σου υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα σπάσουμε και ένα κρεββατι  Νιαου νιαου νιαου νιαου νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου για τα καλά σου λόγια και σου υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα σπάσουμε και ένα κρεββατι  Νιαου νιαου νιαου νιαου νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμαν!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:Σοβαρολογουσες οταν ελεγες οτι θα τα πληρωνω εγω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff:

aquaplus1

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ευάκι καλησπέρα και από μένα.
Αυριο το απόγευμα γατούλα μου θα δουλεύεις?
Προσφέρωμε να φτιάξω τα χαλασμένα κρεβάτια ΔΩΡΕΑΝ

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Στο Αγκυρας μια φορα που πηγα με φιλους δεν ανοιξανε και μας φωναζαν.Την αλλη φορα που πηγα μονος ειχε μια μελαχρινη διμετρη κοπελαρα με φανταστικο μεγαλο βυζι.Δεν θυμαμαι ονομα ομως.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

μωρή με απατάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
Eva εισαι κοπελα της δουλειας?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Στο Αγκυρας μια φορα που πηγα με φιλους δεν ανοιξανε και μας φωναζαν.Την αλλη φορα που πηγα μονος ειχε μια μελαχρινη διμετρη κοπελαρα με φανταστικο μεγαλο βυζι.Δεν θυμαμαι ονομα ομως.

η Ευα λογικα θα ήταν..η μόνη δίμετρη με βύζους...αν κάνω λάθος σόρι... :( :( :( :(

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
η Ευα λογικα θα ήταν..η μόνη δίμετρη με βύζους...αν κάνω λάθος σόρι... :( :( :( :(
Δενθυμαμαι ονομα αλλα ηταν γκομεναρα με τα ολα της.Λαθος εκανα που τοτε δεν πηγα μαζι της.Τωρα δουλευει ακομα εκει?

Επισκέπτης

Με μεγαλο στηθος το ευακι θα ηταν. Τωρα αν καποια στιγμη δεν σας ανοιξαν την πορτα ισως να ειχαν κλεισει για καποιο προγραμμα με περισσοτερη ωρα οποτε η υπηρεσια που εργαζεται δεν βαζει μεσα πελατη.

Ne0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
10
         Με μεγαλο στηθος το ευακι θα ηταν. Τωρα αν καποια στιγμη δεν σας ανοιξαν την πορτα ισως να ειχαν κλεισει για καποιο προγραμμα με περισσοτερη ωρα οποτε η υπηρεσια που εργαζεται δεν βαζει μεσα πελατη.
Μπορει να μην ανοιξαν επειδη ειμασταν παρεα.Αλλα δε πειραζει.Αν την λενε Ευα την κοπελα μπορει καποιος να μου πει ποτε θα τη βρω?Θα ηθελα καποια στιγμη να παω μαζι της.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Δενθυμαμαι ονομα αλλα ηταν γκομεναρα με τα ολα της.Λαθος εκανα που τοτε δεν πηγα μαζι της.Τωρα δουλευει ακομα εκει?

μάλλον μιλάμε για την ίδια κοπέλα...

ρώτα την evaki_79 αν ήταν μελαχρινή...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom