Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλησπερα μαρουλομωρο μου :-* :-* :-* Ελπιζω τους ορκους αιωνιας αγαπης :knockinb: που μου χαρισες καποτε εκει στο μαγικο κουτσοποδι να τους κρατας ακομη γιατι ακουω διαφορα κακοβουλα σχολια  :2funny:που αμφισβητουν την πιστη σου Προσεχε λοιπον αταχτο και ατασθαλο μωρο γιατι θα σου κανω ενα σπεσιαλ αυταρχικο :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
        Για πες για πες με ενδιαφερει :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Δεν ξερω αν ειναι ελευθερος η παντρεμενος αλλα αμα το μαθη η γυναικα σιγουρα θα γινη πολεμος τι τηγανια κατσαρολες παντοφλες γοβες σκουποξηλο κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
      Καλησπερα μαρουλομωρο μου :-* :-* :-* Ελπιζω τους ορκους αιωνιας αγαπης :knockinb: που μου χαρισες καποτε εκει στο μαγικο κουτσοποδι να τους κρατας ακομη γιατι ακουω διαφορα κακοβουλα σχολια  :2funny:που αμφισβητουν την πιστη σου Προσεχε λοιπον αταχτο και ατασθαλο μωρο γιατι θα σου κανω ενα σπεσιαλ αυταρχικο :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Καλα ειναι παντρεμενος και με αφηνεις να λεω οτι ειναι ελευθερος
μαρουλια προσεχε ακους τι σου ετοιμαζη, ακου εκει αυταρχικο

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν ειναι ελευθερος η παντρεμενος αλλα αμα το μαθη η γυναικα σιγουρα θα γινη πολεμος τι τηγανια κατσαρολες παντοφλες γοβες σκουποξηλο κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την παντοφλα θα την φαει απο μενα :2funny:γατακι που μου εταζε λαγους βρε με πετραχειλια για να με καταφερει να κυλιστω στον ακολαστο βουρκο του ακολαστου κρεβατιου του ενω ηξερε απο την αρχη την τιμιοτητα μου και την ηθικη μου :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Μην τους ακούς ατέρμονη αγάπη μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:. Μας ζηλεύουν και θέλουν να μας χωρίσουν. Θα προσέχω και πολύ μάλιστα ;) ;) ;) ;)
Και άλλωστε από το αυταρχικό δεν πέθανε κανείς!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (Παραλλαγή ενός συνθήματος που έλεγε μια φοιτητική παράταξη όταν ήμουνα φοιτητής.)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
                  Την παντοφλα θα την φαει απο μενα :2funny:γατακι που μου εταζε λαγους βρε με πετραχειλια για να με καταφερει να κυλιστω στον ακολαστο βουρκο του ακολαστου κρεβατιου του ενω ηξερε απο την αρχη την τιμιοτητα μου και την ηθικη μου :2funny: :2funny: :2funny:
Η παντοφλα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην γοβα,καλα απο τα πετραχειλια ουτε λαγος στο τελος
ακου εκει τετοιο ηθικο κοριτσι να το κατρακυλα στο κρεβατι

Επισκέπτης
Η παντοφλα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην γοβα,καλα απο τα πετραχειλια ουτε λαγος στο τελος
ακου εκει τετοιο ηθικο κοριτσι να το κατρακυλα στο κρεβατι

Και τι κατρακυλισμα γαταρε απο τοτε ψαχνω να βρω τον εαυτο μου  Μου δημιουργησε τετοιο ψυχολογικο προβλημα η στερηση του κορμιου του που επεσα στα λεξοτανιλ για ησυχαζω τα βραδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                                Και τι κατρακυλισμα γαταρε απο τοτε ψαχνω να βρω τον εαυτο μου  Μου δημιουργησε τετοιο ψυχολογικο προβλημα η στερηση του κορμιου του που επεσα στα λεξοτανιλ για ησυχαζω τα βραδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρε κι άλλα (λεξοτανιλ, ταβορ κ.α.), πάρε κι άλλα για του Μαρούλια την κορμάρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Βρε τον ατιμο  :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                Λυπησου με :2funny:λυπησου με. Ελεος θεοτεκνο θα πεσω στα βαρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκιά μου Μαριάννα. Δεν είσαι η μοναδική που κατέφυγε στα βαριά για χάρη μου.
Ακόμα και ένας σοσιαλιστής-χριστιανός σαν τον Γκλέτσο ωχριά μπροστά μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkis456

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα Μαριάνα

την πέμπτη ποιες ωρες δουλεύεις :tits: :tits:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom