Επισκέπτης
καλησπέρα μαριαννάκι μου , καλά είσαι? :-* :-* :-*
Καλησπερα καρκινακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα μαριαννάκι μου , καλά είσαι? :-* :-* :-*
Είσαι καλά, Μαριάννα μου Μαριάννα μου (αχ και να τό 'ξερε η μάνα μου);
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*
Η μανα σου δεν πειραζη τοσο αμα το ηξερε, αμα το μαθη η γυναικα σου τι γινεται
Μαρουλια μου μαρουλια μου το ξερουν τα καπουλια μου........................................
Καλησπέρα Μαριάννα
Δεν ξερω αν ειναι ελευθερος η παντρεμενος αλλα αμα το μαθη η γυναικα σιγουρα θα γινη πολεμος τι τηγανια κατσαρολες παντοφλες γοβες σκουποξηλο κλπΓια πες για πες με ενδιαφερει
Καλα ειναι παντρεμενος και με αφηνεις να λεω οτι ειναι ελευθεροςΚαλησπερα μαρουλομωρο μου :-* :-* :-* Ελπιζω τους ορκους αιωνιας αγαπης που μου χαρισες καποτε εκει στο μαγικο κουτσοποδι να τους κρατας ακομη γιατι ακουω διαφορα κακοβουλα σχολια που αμφισβητουν την πιστη σου Προσεχε λοιπον αταχτο και ατασθαλο μωρο γιατι θα σου κανω ενα σπεσιαλ αυταρχικο
Δεν ξερω αν ειναι ελευθερος η παντρεμενος αλλα αμα το μαθη η γυναικα σιγουρα θα γινη πολεμος τι τηγανια κατσαρολες παντοφλες γοβες σκουποξηλο κλπ
Καλησπερα μαρουλομωρο μου :-* :-* :-* Ελπιζω τους ορκους αιωνιας αγαπης που μου χαρισες καποτε εκει στο μαγικο κουτσοποδι να τους κρατας ακομη γιατι ακουω διαφορα κακοβουλα σχολια που αμφισβητουν την πιστη σου Προσεχε λοιπον αταχτο και ατασθαλο μωρο γιατι θα σου κανω ενα σπεσιαλ αυταρχικο
Η παντοφλα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην γοβα,καλα απο τα πετραχειλια ουτε λαγος στο τελοςΤην παντοφλα θα την φαει απο μενα γατακι που μου εταζε λαγους βρε με πετραχειλια για να με καταφερει να κυλιστω στον ακολαστο βουρκο του ακολαστου κρεβατιου του ενω ηξερε απο την αρχη την τιμιοτητα μου και την ηθικη μου
Η παντοφλα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην γοβα,καλα απο τα πετραχειλια ουτε λαγος στο τελος
ακου εκει τετοιο ηθικο κοριτσι να το κατρακυλα στο κρεβατι
Και τι κατρακυλισμα γαταρε απο τοτε ψαχνω να βρω τον εαυτο μου Μου δημιουργησε τετοιο ψυχολογικο προβλημα η στερηση του κορμιου του που επεσα στα λεξοτανιλ για ησυχαζω τα βραδια
Παρε κι άλλα (λεξοτανιλ, ταβορ κ.α.), πάρε κι άλλα για του Μαρούλια την κορμάρα!!!
Βρε τον ατιμοΚαι τι κατρακυλισμα γαταρε απο τοτε ψαχνω να βρω τον εαυτο μου Μου δημιουργησε τετοιο ψυχολογικο προβλημα η στερηση του κορμιου του που επεσα στα λεξοτανιλ για ησυχαζω τα βραδια
Λυπησου με λυπησου με. Ελεος θεοτεκνο θα πεσω στα βαρια
Τι βαρεια ζεμπεκιαΛυπησου με λυπησου με. Ελεος θεοτεκνο θα πεσω στα βαρια