giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Για να χρεωσουν παραπανω τα 10 ευρωδεν μπορω απο πανω λενε....τα αισχη τους μεσα!!!!
Για να χρεωσουν παραπανω τα 10 ευρωδεν μπορω απο πανω λενε....τα αισχη τους μεσα!!!!
Για να χρεωσουν παραπανω τα 10 ευρω
Καλησπερα ομορφη γατουλα
Ολα καλα και ωραια ,εσυ τι κανης
αμα κλεγονται και οι αθηναιοι (γνωστοι μιρλιαριδες και γρινιαριδες) για το 30 η 25ρι τοτε εμεις εδω πρεπει να αυτοκτονησουμε με τα 40ρια και 50 ρια!!!!
ευα ελα εδω κοριτσι μου θα σου δινουμε 50ρια εμεις τετοιο κορμι που εισαι!!!!!
εδω τα δινουμε στα σαβουρια που ειναι του βουβου κινηματογραφου και ας τους προσφαιρουμε και ωραιο καρβελι και σκληρο..εκεινες τιποτα ....δεν μπορω απο πανω λενε....τα αισχη τους μεσα!!!!
Μωρό μου καλησπέρα και σε εσένα , δεν ξέρω αν αυτοί που έρχονται στο μαγαζί είναι Αθηναίοι η επαρχιώτες διότι δεν τους ρωταω και αυτό επειδή κάποιοι δεν θέλουν και να τους ρωτάς ούτε και το όνομα τους για τους δικούς τους λόγους , Τώρα για το αν κάνουν σκόντο η όχι δεν νομίζω να παίζει ρόλο το από πού είναι αλλά από τα πόσα βγάζει και το πώς υπολογίζει εκείνος την τσέπη του για να περάσει τον μήνα του η την βδομάδα του . Τώρα όσο για της κοπέλες που αναφέρεις για εκεί που είσαι αν είναι ψυχρές η όχι αυτό δεν το ξέρω αλλά και δεν με αφορά, η κάθε μια με την αξία της αλλά και με τον τρόπο της κερδίζει η και χάνει πελάτες ,απλά όταν θα το καταλαβη θα είναι αργά . ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν ειπα καμια φορα τιποτα για την ωρα που ξυπνας οι καλες καυλες ειναι το πρωι και οι καλυτερες τα χαραματα ,μια πρωινη ειναι απολαυση και πηγαινη καλυτερα ποιο ευχαριστα η ημεραΚαλα κι εγω μωρο μου εδω στην δουλεια σημερα απο το πρωι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ετσι για να μην λες οτι η μικρη και αθωα σεξυ γατουλα σου οτι δεν ξυπναει πρωινα
Δεν ειπα καμια φορα τιποτα για την ωρα που ξυπνας οι καλες καυλες ειναι το πρωι και οι καλυτερες τα χαραματα ,μια πρωινη ειναι απολαυση και πηγαινη καλυτερα ποιο ευχαριστα η ημερα
Και ειδικα με την παρακατω κυρια και κατω απο το τραπεζι και κατω απο το κρεβατι και οπουδηποτεΕίσαι πολύ σωστός Γιώργη58!!!
Και ειδικα με την παρακατω κυρια και κατω απο το τραπεζι και κατω απο το κρεβατι και οπουδηποτε
Καλα αυτο το στησιμο(ουτε οι γατες δεν στηνονται ετσι περιμενοντας τον γατο) ειναι για πολλη γλωσσα μεχρι να μουδιαση,θελη πολλη και τρελο ;)γλυψιμοΘα προτιμούσα να ήμασταν και κάτω από το τραπέζι γατουλι μου και ειδικά το πρωινό είναι το καλύτερο ξύπνημα με ένα καλό
Καλημερα κουκλαρα :-* :-* :-* εγω καλα ειμαι εσυ τι κανης και μας ελειψες τοσες μερεςΚαλημερα αγορια μου
Καλημερα γαταρε μου
καλα εισαι μωρο μου ????
Ευάκι Θρησκεία και Λατρεία αποκρυφιστική... τί κάνεις???? Σνιάρφ!!!!Καλημερα αγορια μου
Καλημερα γαταρε μου
καλα εισαι μωρο μου ????
Καλημερα κουκλαρα :-* :-* :-* εγω καλα ειμαι εσυ τι κανης και μας ελειψες τοσες μερες
Ευάκι Θρησκεία και Λατρεία αποκρυφιστική... τί κάνεις???? Σνιάρφ!!!!
Την επιασες καλα την μαλιαρη δεν μπορεσε να σου ξεφυγη τσαχπινογαργαλιαρο γατουλα εργασια και χαραΜωρο μου ειχα παει να πιασω την Μαλιαρη οποτε ηταν λογικο να μην ειμαι εδω καλα ειμαι μωρακι μου κι εγω , εδω δουλεια χαρα και τσαχπινια