You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αγάπη καλοκαιρινή τι κάνεις???? πως πάνε τα κέφια?????Καλημερα σε ολους
Καλημερα ομορφε γαταρε (Γιωργο) μου
Καλα εισαι μωρο μου ???
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αγάπη καλοκαιρινή τι κάνεις???? πως πάνε τα κέφια?????
Καλημερα γλυκε μου Ινδιανουλι
Καλα ειμαι μωρο μου εσυ πως εισαι ????
Απο κεφια αλλο τιποτα σημερα με τετεια μερα
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πολύ καλά Ευάκι μου μακριά από την Αθήνα έτοιμος να γλεντήσω το τριήμερο και να κάνω όλες μου τις δουλίτσες και μετά μπανάκια μου στην Χλκιδικούλα μας....Καλημερα γλυκε μου Ινδιανουλι
Καλα ειμαι μωρο μου εσυ πως εισαι ????
Απο κεφια αλλο τιποτα σημερα με τετεια μερα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Kαλημερα κουκλα :-* :-* :-* καλα ειμαι εσυ τι κανης,σε πιασαν οι ζεστες η οχι ακομηΚαλημερα σε ολους
Καλημερα ομορφε γαταρε (Γιωργο) μου
Καλα εισαι μωρο μου ???
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Πολύ καλά Ευάκι μου μακριά από την Αθήνα έτοιμος να γλεντήσω το τριήμερο και να κάνω όλες μου τις δουλίτσες και μετά μπανάκια μου στην Χλκιδικούλα μας....
Α πολύ ωραία με αφορμή της ευρωεκλογές θα την κάνεις για Χαλκιδική…
Σε ζηλεύω Ινδιανουλι μου γιατί πραγματικά είναι από της αγαπημένες μου αποδράσεις η Χαλκιδική και συγκεκριμένα στον Αθυτο, Καλλιθέα, Κλπ του πρώτου ποδιού , Αχ τι μου κάνεις τώρα ??????????? Άγιος Μάμας πολύ καλή παραλία, και ειδικά η παραλία γυμνιστών, δεν ξέρω αν έχεις πάει και αν σου αρέσει κι εσένα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ινδιανε δεν μας το ειπες αρα εισαι βορειος ινδιανος και εσυέτοιμος να γλεντήσω το τριήμερο και να κάνω όλες μου τις δουλίτσες και μετά μπανάκια μου στην Χλκιδικούλα μας....
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άσε αν ξέρανε να εκμεταλλευτούνε τις ομορφιές της χαλκιδικής θα ήμασταν πολύ καλύτερα...Α πολύ ωραία με αφορμή της ευρωεκλογές θα την κάνεις για Χαλκιδική…
Σε ζηλεύω Ινδιανουλι μου γιατί πραγματικά είναι από της αγαπημένες μου αποδράσεις η Χαλκιδική και συγκεκριμένα στον Αθυτο, Καλλιθέα, Κλπ του πρώτου ποδιού , Αχ τι μου κάνεις τώρα ??????????? Άγιος Μάμας πολύ καλή παραλία, και ειδικά η παραλία γυμνιστών, δεν ξέρω αν έχεις πάει και αν σου αρέσει κι εσένα
Πανέμορφες παραλίες και γνήσια περιπέτεια...Ναι την ξέρω και έχω πάει και εκεί αν και είμαι φαν του δεύτερου ποδιού (πολύ καλό το πόδι της...)
;)Ινδιανε δεν μας το ειπες αρα εισαι βορειος ινδιανος και εσυ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ευακι εσυ που ψηφιζεις στις παραλιεςΑ πολύ ωραία με αφορμή της ευρωεκλογές θα την κάνεις για Χαλκιδική…
Άγιος Μάμας πολύ καλή παραλία, και ειδικά η παραλία γυμνιστών, δεν ξέρω αν έχεις πάει και αν σου αρέσει κι εσένα
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το Ευάκι είναι Εφορευτική Επιτροπή μόνη της.... ;)Ευακι εσυ που ψηφιζεις στις παραλιες
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Kαλημερα κουκλα :-* :-* :-* καλα ειμαι εσυ τι κανης,σε πιασαν οι ζεστες η οχι ακομη
Χειμώνα καλοκαίρι εγώ έχω εξάψεις μωρό μου ,,,,,
Καλά είμαι μανάρι μου και ειδικά τώρα που θα κάθομαι μέχρι την Τρίτη είναι η καλύτερη μου , και ευκαιρία για ξεκούραση χαλάρωση και κανένα μπανακι στης όμορφες παραλίες μας μωρό μου , Εσύ θα εργάζεσαι γατουλι μου????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και ποτε δεν εχεις εξαψης εσυ φαινεται θελης εναν καλο δασκαλο ;) ;)Χειμώνα καλοκαίρι εγώ έχω εξάψεις μωρό μου ,,,,,
Καλά είμαι μανάρι μου και ειδικά τώρα που θα κάθομαι μέχρι την Τρίτη είναι η καλύτερη μου , και ευκαιρία για ξεκούραση χαλάρωση και κανένα μπανακι στης όμορφες παραλίες μας μωρό μου , Εσύ θα εργάζεσαι γατουλι μου????
Εργαζομαι μονο την κυριακη καθομαι την δευτερα εχω υπηρεσια ειναι η σειρα μου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ευακι εσυ που ψηφιζεις στις παραλιες
Συγκεκριμένα ψηφίζω στην Αθήνα αλλά απ ότι βλέπω σίγουρα σε παραλία θα πάω για ψήφο παρά στην κάλπη … Έτσι κι αλλιώς όποιος και να βγει τα ιδία χάλια θα είναι και της ίδιες βλακείες θα κάνει άρα ποιος ο λόγος να πάω ????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Και ποτε δεν εχεις εξαψης εσυ φαινεται θελης εναν καλο δασκαλο ;) ;)
Εργαζομαι μονο την κυριακη καθομαι την δευτερα εχω υπηρεσια ειναι η σειρα μου
Οπότε να βγω σε αναζήτηση δασκάλου Γιώργο μου ???
« Άτακτη μικρή και καυτή μαθήτρια άπειρη και Ξανθιά περιμένει να βρει τον Δάσκαλο της … Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου όλο το 24 ωρο και όποιος έχει αντοχή να με εκπαιδεύσει ας καλέσει στο Νούμερο 00069696969,
Θα προτιμηθούν καθηγητές με( Μεγάλες ) εμπειρίες …….
Χα χα χα το φαντάζεσαι ????????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και δεν βγαινης σε αναζητηση που ξερης, ο δασκαλος εχει μαγαααααλα προσοντα και 34 χρονια προυπηρεσιαΟπότε να βγω σε αναζήτηση δασκάλου Γιώργο μου ???
« Άτακτη μικρή και καυτή μαθήτρια άπειρη και Ξανθιά περιμένει να βρει τον Δάσκαλο της … Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου όλο το 24 ωρο και όποιος έχει αντοχή να με εκπαιδεύσει ας καλέσει στο Νούμερο 00069696969,
Θα προτιμηθούν καθηγητές με( Μεγάλες ) εμπειρίες …….
Χα χα χα το φαντάζεσαι ????????
69 69 τι μου θυμιζη
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
καλημέρα !!!
Καλημερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Και δεν βγαινης σε αναζητηση που ξερης, ο δασκαλος εχει μαγαααααλα προσοντα και 34 χρονια προυπηρεσια
69 69 τι μου θυμιζη
Ότι πρέπει είναι να έχει τόσο Μεγάλη εμπειρία ο Καθηγητής μμμμμ , Μ αρέσει .
Τώρα τι να σου θυμίζει το 69 ???? δεν ξέρω μήπως εννοείς την στάση 69 ????????
Μωράκι πολλά φιλάκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* καλά να περάσετε όλοι σας και καλό μεσημέρι
Και πολλα φιλακια στον Μαρουλοτεκναρο ...........
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καθηγητης χωρις εμπειρια τι καθηγητης ειναιΌτι πρέπει είναι να έχει τόσο Μεγάλη εμπειρία ο Καθηγητής μμμμμ , Μ αρέσει .
Μωράκι πολλά φιλάκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* καλά να περάσετε όλοι σας και καλό μεσημέρι
Οχι την σταση του μετρο
Θα προσπαθησουμε να περασουμε καλα,και εσυ καλυτερα :-* :-* :-* :-*
Ότι πρέπει είναι να έχει τόσο Μεγάλη εμπειρία ο Καθηγητής μμμμμ , Μ αρέσει .
Πολλά φιλάκια :-* :-* :-* :-* :-* :-* και καλά να περάσεις το τριήμερο!!!!!
Τι είναι το 69; Αριθμός!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K