Επισκέπτης
Βρε βρε βρε σαν τα χιονια η κουκλα :-* :-* :-*
Καλημερα
Καλημερα γαταρεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βρε βρε βρε σαν τα χιονια η κουκλα :-* :-* :-*
Καλημερα
Πολυ εξαφανισμενες τοσο καιρο εσυ και η Ευα τι γινεται;Καλημερα γαταρεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πολυ εξαφανισμενες τοσο καιρο εσυ και η Ευα τι γινεται;
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους μας. Φιλακια πολλα μεγαλε μου ερωτα και ασ μην τα ειπαμε σημερα εδω
Λαθρομεταναστης στη χωρα σου και τους πραγματικους λαθρομεταναστες το κρατος τους γλυφηΣυγνωμη που αργω να απαντησω ομως οπως θαχεις δει ολο αυτο το διαστημα ειχαμε πολλα τρεχαματα (σαν λαθρομεταναστες που ειμαστε) και δεν υπηρχε διαθεση.
Συγνωμη που αργω να απαντησω ομως οπως θαχεις δει ολο αυτο το διαστημα ειχαμε πολλα τρεχαματα (σαν λαθρομεταναστες που ειμαστε) και δεν υπηρχε διαθεση.
Συγνωμη που αργω να απαντησω ομως οπως θαχεις δει ολο αυτο το διαστημα ειχαμε πολλα τρεχαματα (σαν λαθρομεταναστες που ειμαστε) και δεν υπηρχε διαθεση.
Καλησπερα γατουλι , Καλησπερα σε ολη την παρεα ελπιζω να ειστε ολοι καλα
Καλησπέρα Ευάκι!! Βλέπω, μαύρισες.
Καλησπερα Μαρουλομπουμπουκο μου Ναι μαυρισα ελαφρος
τι κανεις ? πως εισαι ?
Καλά είμαι. Ξεκουράζομαι!!!
Καλησπερα Ευακι καλα εισαι :-* :-*Καλησπερα γατουλι , Καλησπερα σε ολη την παρεα ελπιζω να ειστε ολοι καλα :smi
Μμμμμ..το βρήκες!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ζηλευω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καλα κανεις , καλη ξεκουραση και καλη συνεχεια , εγω εργαζομε οποτε πρεπει να την κανω με ελαφρα πιδιματακια προς κεντρο
φιλακια πολλα μαρουλοτεκναρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και σε ολα τα παιδια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*