Επισκέπτης
Βρε βρε βρε σαν τα χιονια η κουκλα :-* :-* :-*
Καλημερα
Καλημερα γαταρεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βρε βρε βρε σαν τα χιονια η κουκλα :-* :-* :-*
Καλημερα
Πολυ εξαφανισμενες τοσο καιρο εσυ και η Ευα τι γινεται;Καλημερα γαταρεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πολυ εξαφανισμενες τοσο καιρο εσυ και η Ευα τι γινεται;![]()
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους μας. Φιλακια πολλα μεγαλε μου ερωτα και ασ μην τα ειπαμε σημερα εδω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λαθρομεταναστης στη χωρα σουΣυγνωμη που αργω να απαντησω ομως οπως θαχεις δει ολο αυτο το διαστημα ειχαμε πολλα τρεχαματα (σαν λαθρομεταναστες που ειμαστε) και δεν υπηρχε διαθεση.![]()
![]()
![]()
Συγνωμη που αργω να απαντησω ομως οπως θαχεις δει ολο αυτο το διαστημα ειχαμε πολλα τρεχαματα (σαν λαθρομεταναστες που ειμαστε) και δεν υπηρχε διαθεση.![]()
![]()
![]()
Συγνωμη που αργω να απαντησω ομως οπως θαχεις δει ολο αυτο το διαστημα ειχαμε πολλα τρεχαματα (σαν λαθρομεταναστες που ειμαστε) και δεν υπηρχε διαθεση.![]()
![]()
![]()
Καλησπερα γατουλι , Καλησπερα σε ολη την παρεα ελπιζω να ειστε ολοι καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα Ευάκι!! Βλέπω, μαύρισες.
Καλησπερα Μαρουλομπουμπουκο μου![]()
![]()
Ναι μαυρισα ελαφρος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι κανεις ? πως εισαι ?
Καλά είμαι. Ξεκουράζομαι!!!
Καλησπερα Ευακι καλα εισαι :-* :-*Καλησπερα γατουλι , Καλησπερα σε ολη την παρεα ελπιζω να ειστε ολοι καλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:smi
Μμμμμ..το βρήκες!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ζηλευω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καλα κανεις , καλη ξεκουραση και καλη συνεχεια , εγω εργαζομε οποτε πρεπει να την κανω με ελαφρα πιδιματακια προς κεντρο
φιλακια πολλα μαρουλοτεκναρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και σε ολα τα παιδια πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*