giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μ'αρεσουν τα ωραια τι να κανωΑ ρε Γατουλι με τα ωραια σου
Μ'αρεσουν τα ωραια τι να κανωΑ ρε Γατουλι με τα ωραια σου
Επειδή είμαι άσχετος, πρώτη φορά μπαίνω εδώ μέσα και να πω την αλήθεια πρώτη φορά θα έρθω σε «σπίτι» πόσο κοστίζει? Και τι περιλαμβάνεται στην τιμή? Αν δε θέλεις να απαντήσεις στο forum περιμένω μήνυμα σου στο PM. Σήμερα θα είσαι μετά τις 5?
Μ'αρεσουν τα ωραια τι να κανω
Για την τιμη που ρωτας και ξαναρωτας φαινεται δεν το διαβασες αυτοΜπα, δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνω βόλτα στα άλλα σπίτια. Όπως είπα θα είναι η πρώτη μου φορά σε «σπίτι» και από τις Φώτο που είδα, θέλω να είναι μαζί σου η πρώτη φορά αφού είσαι φανταστική και πολύ καύλα αν επιτρέπετε να σου πω..……..Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ την τιμή και τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα?
Δεν κανω και τιποτα αλλο αναγκαστικα κανω υπομονηΥπομονη μωρο μου
Τι λεει στα βορεια απο ζεστη μωρο μου ??????
Σημερα μετα της 5.00 .... Μην ανχωνεσε κανε μια βολτα δες και τα υπολοιπα <σπιτια> και εγω εδω ειμαι δεν φευγω
Sorry παιδιά, μετά το είδα. Και όπως είπα είμαι άσχετος … και βασικά δεν ρωτάω για την τιμή, αλλά τι περιλαμβάνει η τιμή. Sorry και πάλι..
αγαπιτε γειτονα σημερα μορφοθικαμε ποικιλοτροπως;;;;;;;;;Καλησπέρα Ευάκι !! Μου αρέσει πολύ που είσαι οπαδός του περίφημου "ελεύθερου επιχειρείν". Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την προσφορά!!
Καλησπέρα Ευάκι !! Μου αρέσει πολύ που είσαι οπαδός του περίφημου "ελεύθερου επιχειρείν". Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την προσφορά!!
η τιμή τιμή δεν έχει Τέλος πάντων το πρόγραμμα που λες εδώ είναι <φυσιολογικά> και σε όλες της στάσεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ελπίζω να σε κάλυψα . φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
η τιμή,
τιμή δεν έχει...
και χαράς τον που την έχει !!!
Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
Καλως το μαναρακι το Ευακι :-* :-* :-*
Καλησπερα ομορφη γατουλαΚαλησπερα ομορφε γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πως εισαι μωρο μου ? καλα ?