Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
KALHMERA KORITSARES MOU...KALIMERA EYAKI KAI MARIANNAKI!!!!!!!!!!!!!!!!
warnwarn.gif
 Επιτέλους[/URL], ΔΙΑΒΑΣΕ τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greekglish & μόνιμων κεφαλαίων!!!
]

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερααααα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
οχι μωρο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εσυ τι κανεις εκει ??? κρυωνεις ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι εχεις και δεν εισαι καλα μηπως χρειαζεται να σε ξυσω  :grin: :grin: :grin:
Μπορη να δειχνη μειον το θερμομετρο αλλα εγω βραζω και αμα σου πω  το τι θα γινη αυριο τοτε θα πης οτι πραγματι βραζω  :dancing: :dancing: :dancing:

xxx7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εύα εσύ πρέπει να είσαι σκέτη γλυκα????????

xxx7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστούμε αυτά είναι και χίλια συγγνώμη

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα γατουλι μου  :-* :-* :-* :-* :-*….
Καλημέρα σε όλους :grin: :grin: :grin: :grin: , καλέ που είναι χαμένος αυτός ο  ποιητής Μαρουλιας :think: :think: ???????

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημερα Ευα  :-* :-* :-*
τι εγινε  :think: και τοσο πρωινη ολα καλα ενταξη;;;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευα  :-* :-* :-*
τι εγινε  :think: και τοσο πρωινη ολα καλα ενταξη;;;

Αχ μωρό μου από τα μαύρα χαράματα έχω ξυπνήσει για να φτιάξω τα λατρεμένα μελομακάρονα και κουραμπιεδακια για τον λατρεμένο μου Μαρούλια που τα λατρεύει από τα χεράκια μου :grin: :grin: :grin: :grin: ……….
Και εκτός τον λατρεμένο και πανέμορφο Μαρουλομπουμπουκο μην ξεχνάς ότι πρέπει να δώσω και στην λατρεμένη μου Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κλπ κλπ και σε αυτήν να δοκιμάσει απ αυτά τα θεσπέσια γλυκάκια μου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:…………..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Δεν πιστευω να τα κανεις οπως εκεινη η γιαγια που ειχε βαλη δηλητηριο στα τηγανοψωμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Αχ μωρό μου από τα μαύρα χαράματα έχω ξυπνήσει για να φτιάξω τα λατρεμένα μελομακάρονα και κουραμπιεδακια για τον λατρεμένο μου Μαρούλια που τα λατρεύει από τα χεράκια μου :grin: :grin: :grin: :grin: ……….
Και εκτός τον λατρεμένο και πανέμορφο Μαρουλομπουμπουκο μην ξεχνάς ότι πρέπει να δώσω και στην λατρεμένη μου Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κλπ κλπ και σε αυτήν να δοκιμάσει απ αυτά τα θεσπέσια γλυκάκια μου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:…………..

Ωχ! Δεν τους βλεπω να βγαζουνε χριστουγεννα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν πιστευω να τα κανεις οπως εκεινη η γιαγια που ειχε βαλη δηλητηριο στα τηγανοψωμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα το πιστέψεις αλλά την συνταγή την ξεσήκωσα από την λατρεμένη και Θεά αυτή , την γιαγιά εννοώ  :rockon:….. Είναι η καλύτερη απ της καλύτερες συνταγές στον χώρο της μαγειρικής (τρώει ένας τα κακαρώνουν τέσσερεις ) :rockon: :rockon: …….Εμ αρκετά δεν έχω ανεχτεί τόσο καιρό με αυτούς τους δυο :helpplea: ? απ την μια να έχω αυτόν να απαγγέλει τα ποιήματα του  :headbang:, απ την άλλη να έχω την άλλη να την πιάνει ο οίστρος της και να τρίβετε σε κάθε κολόνα της Άγκυρας και ταυτόχρονα να μαδαει και ότι λουλουδικο κυκλοφορεί και να αναρωτιέται αν την αγαπαει η αν την απατάει :s&m_2:  ε πάει πάρα πολύ αγαπητέ γατουλι μου ………Όσο και κύρια να θέλω να κρατηθώ με αυτά που κάνουν πώς να αντέξω και εγώ η μικρή και αθώα Γαλή του διαδικτύου????? :tits2: :tits2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ωχ! Δεν τους βλεπω να βγαζουνε χριστουγεννα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα :-* ,,,, όχι καλέ θα την αφήσω να κάνει Χριστούγεννα  :tickedoff:, Άσε που δεν γίνετε να την ξεκάνω ακόμα διότι γυρναει και την Νέα της ταινία  (Η διεφθαρμένη ενωρητησα ) :2on1:
Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο :boobies: :boobies: :boobies: ………..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom