Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
                Μα και καθαρηστρια και ποητρια και οτι αλλο θες μπορω να γινω για αυτον :2funny:
    Ποιος θα ξεχασει εκεινο το υπεροχο μονοστιχο :2funny: που του ειχα αφιερωσει

Μαρουλια μου μαρουλια μου πιασε μου τα καπουλια μου.
[/quote

Πω πω με τρελανες με την φωτο σου!!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Κι εγω που ειμαι καψουρης δεκα χρονια μαζι σου,τι θα κανω;;;;;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μα τι λες ευλογημενε ?  Κρυψε χρονια  :2funny:Κρυψε χρονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                  Τι εννοει ο ποιητης????????????????????????????????????????????/ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ο ποιητής στη συγκεκριμένη στροφή καταγγέλει το καπιταλιστικό σύστημα που παίρνει τη μορφή της καταπιεστικής μητέρας, η οποία ως άλλη Μάνα Κουράγιο επαινεί τον (χαρτο)πόλεμο και την μισαλλοδοξία!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ο ποιητής στη συγκεκριμένη στροφή καταγγέλει το καπιταλιστικό σύστημα που παίρνει τη μορφή της καταπιεστικής μητέρας, η οποία ως άλλη Μάνα Κουράγιο επαινεί τον (χαρτο)πόλεμο και την μισαλλοδοξία!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πω πω πω μα τι ειπες τωρα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Ααααααααααααααα τωρα καταλαβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
             Ααααααααααααααα τωρα καταλαβα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καληνύχτα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ο (μετριόφρονας) ποιητής πρέπει να ξεκουραστεί για να μπορέσει να ξαναγράψει αριστουργήματα όπως το προηγούμενο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
το Ευακι φαινεται οτι δεν μου μιλαει :(

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οχι ρε Λυκε.Μαλλον δεν σε ειδε.Εχει και μυωπια ξερεις.

ρε συ για γκομεναρα την εχω "κοψει"...οχι για θεια...λες;;;

Αμ ετσι εξηγειται το σοκ που επαθα η γυναικα οταν σε πρωτο ειδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μωρη ακομα να μου μιλησεις;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Αγορι μοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αααααααααααχ,το ατιμο.Κατι τετοια μου κανεις και τρεχω απο πισω σου σαν σκυλακι.Γατουλινα μου εσυ.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
οτι θα γινει ειναι σιγουρο αλλα το θεμα ειναι αν θα γινει σε 5 ή σε 20 χρονια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορει και πιο συντομα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να σου λενε μετα της Θειας σου το  :kissass: :kissass: :kissass: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :

Μμμμμμμ!!!!!Εγω παντως αν ημουν ανηψι σου δεν θα στο ελεγα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom