Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν θα το πιστέψεις αλλά την συνταγή την ξεσήκωσα από την λατρεμένη και Θεά αυτή , την γιαγιά εννοώ  :rockon:….. Είναι η καλύτερη απ της καλύτερες συνταγές στον χώρο της μαγειρικής (τρώει ένας τα κακαρώνουν τέσσερεις ) :rockon: :rockon: …….Εμ αρκετά δεν έχω ανεχτεί τόσο καιρό με αυτούς τους δυο :helpplea: ? απ την μια να έχω αυτόν να απαγγέλει τα ποιήματα του  :headbang:, απ την άλλη να έχω την άλλη να την πιάνει ο οίστρος της και να τρίβετε σε κάθε κολόνα της Άγκυρας και ταυτόχρονα να μαδαει και ότι λουλουδικο κυκλοφορεί και να αναρωτιέται αν την αγαπαει η αν την απατάει :s&m_2:  ε πάει πάρα πολύ αγαπητέ γατουλι μου ………Όσο και κύρια να θέλω να κρατηθώ με αυτά που κάνουν πώς να αντέξω και εγώ η μικρή και αθώα Γαλή του διαδικτύου????? :tits2: :tits2:
Ωραια συνταγη για ξεπαστρεμα  :grin: :grin: :grin:
δεν μενει δηλαδη ζωντανο λουλουδι ολα τα μαρενη τιποτα ορθιο μεχρι και της κολωνες θα της ριξη  :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ωραια συνταγη για ξεπαστρεμα  :grin: :grin: :grin:
δεν μενει δηλαδη ζωντανο λουλουδι ολα τα μαρενη τιποτα ορθιο μεχρι και της κολωνες θα της ριξη  :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ ναι γατουλι μου είναι αυτή μια απαπαπαπαπα όχι μόνο τα ζαρζαβατικά και τα λουλουδικα αλλά και της κολόνες χρυσέ μου  :grin: :grin:, και μετά κάνουμε παράπονα γιατί έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος  :headbang:…….. αλλά που να ξέρει ο κόσμος ότι ο Μαρουλομπουμπουκος την έχει ξετρελάνει και τρέχει σαν την μουρλή από κολόνα σε κολόνα ,…….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Καλημέρα :-* ,,,, όχι καλέ θα την αφήσω να κάνει Χριστούγεννα  :tickedoff:, Άσε που δεν γίνετε να την ξεκάνω ακόμα διότι γυρναει και την Νέα της ταινία  (Η διεφθαρμένη ενωρητησα ) :2on1:
Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο :boobies: :boobies: :boobies: ………..

Μας βγηκε πολυταλαντη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ειναι σημερα; :think: :think: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αχ ναι γατουλι μου είναι αυτή μια απαπαπαπαπα όχι μόνο τα ζαρζαβατικά και τα λουλουδικα αλλά και της κολόνες χρυσέ μου  :grin: :grin:, και μετά κάνουμε παράπονα γιατί έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος  :headbang:…….. αλλά που να ξέρει ο κόσμος ότι ο Μαρουλομπουμπουκος την έχει ξετρελάνει και τρέχει σαν την μουρλή από κολόνα σε κολόνα ,…….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τουλαχιστον βρεθηκε η αιτια γιατι χαλανε οι κολωνες και κοβεται το ρευμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε λιγο σου στελνω πμ    για προσεχως καινουργια συναδελφισσα σου

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μας βγηκε πολυταλαντη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ειναι σημερα; :think: :think: :think:

Να μην είναι  :grin: :grin:????? Έχει βγάλει την δραματική σχολή του Κουν :2funny: :2funny:
Σήμερα δίνει ένα καστινγκ για την νέα της ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2010 με τον ομώνυμο τίτλο Το Ξερολουκουμο………….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι δες με τα ίδια σου τα μάτια για να μην λες δηλαδή ότι σου λέω ψέματα

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Να μην είναι  :grin: :grin:????? Έχει βγάλει την δραματική σχολή του Κουν :2funny: :2funny:
Σήμερα δίνει ένα καστινγκ για την νέα της ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2010 με τον ομώνυμο τίτλο Το Ξερολουκουμο………….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι δες με τα ίδια σου τα μάτια για να μην λες δηλαδή ότι σου λέω ψέματα

Γι αυτην πρεπει να γραφτηκε το μεγαλο σουξε:''εχεις μεγαλο ταλεντο στα χειλη'' :2funny:
Και ποτε κανει πρεμιερα στις κινηματογραφικες αιθουσες;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Τώρα σε ποια χείλη εννοείς όμως :think: ?????
Ναι η ταινία θα παίξει σύντομα μέσα στον Γεναρη σε όλες της θερινές αίθουσες της Αθήνας  :2funny: :2funny: :2funny:,,,,, απαγορεύεται αυστηρά σε κλειστούς χώρους :tickedoff: :tickedoff: …..
Για πιθανά ατυχήματα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Τώρα σε ποια χείλη εννοείς όμως :think: ?????
Ναι η ταινία θα παίξει σύντομα μέσα στον Γεναρη σε όλες της θερινές αίθουσες της Αθήνας  :2funny: :2funny: :2funny:,,,,, απαγορεύεται αυστηρά σε κλειστούς χώρους :tickedoff: :tickedoff: …..
Για πιθανά ατυχήματα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Σε ολα, δεν παιζεται!!! Τα εχω δοκιμασει :pipa2: :kissass2: :tits2:
Μολις τα διαβασει τι της γραφουμε....... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

sketo_teras

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα και

Καλά Χριστούγεννα με ευτυχία, φράγκα και υγεία .. και να μας σηκώνεται μέχρι τα εκατόν τρία...

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
καλημέρα και

Καλά Χριστούγεννα με ευτυχία, φράγκα και υγεία .. και να μας σηκώνεται μέχρι τα εκατόν τρία...

Εμενα δεν μου πεφτει με τιποτα  :bigdick:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου οταν :fuck2:ριχνω μετα και δυο :jerking:για να τον ηρεμησω :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Αχ μωρό μου από τα μαύρα χαράματα έχω ξυπνήσει για να φτιάξω τα λατρεμένα μελομακάρονα και κουραμπιεδακια

Καλησπερα Ευακι.Ποτε θα φαω μελομακαρονα και κουραμπιεδακια απο τα χερακια σου? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom