Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξερω μπορη και  στριχνινη  :grin: :grin: :grin: :grin:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά στα παιδιά και στις θεογκόμενες!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ναι :2funny: :2funny:.Απολυτα σιγουρος :2funny: :2funny: :2funny:.Μελομακαρονα  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:και κουραμπιεδες :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:?Γιατι,εχει κατι αλλο κατα νου? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Καλησπερα μωρο μου γλυκο  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
για εσενα θα φτιαξω διπλες  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Και φυσικά Uber-Χρόνια Πολλά στην αγριόγατα!

Επισκέπτης

Καλημερα χρονια πολλα σε ολους μας με υγεια και χαρα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Θελω να ευχηθω ιδιαιτερα τα χρονια μου πολλα στον μαρουλια  στον αμτζικ  και στον φαρκελι (μιας και απο σημερα μεχρι μετα απο τα φωτα θα λειπω σε διακοπες) .  Γιαυτο καλη χρονια μωρακια μου και οτι θελει ο καθενας να του τυχει. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
κουκλα να εχεις καλες διακοπες και να περασεις ομορφα . - Ερωτηση. στο μαγαζι ποιες κοπελες θα δουλευουν αυτες τις μερες?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα Μαριαννα Χρονια Πολλα  :-* :-* :-*  καλες γιορτες
και καλα να σου μπη ο καινουργιος χρονος  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Καλημερα Μαριαννα Χρονια Πολλα  :-* :-* :-*  καλες γιορτες
και καλα να σου μπη ο καινουργιος χρονος  :grin: :grin: :grin:

Χρονια πολλα γιωργη μου. Ο χρονος θα μου μπει σιγουρα καλα μιας και θαμαι εκει κοντα στα μερη σας ;) ;) :grin: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
κουκλα να εχεις καλες διακοπες και να περασεις ομορφα . - Ερωτηση. στο μαγαζι ποιες κοπελες θα δουλευουν αυτες τις μερες?

Σε ευχαριστω μωρο μου :-* Τις δικες μου βαρδιες θα τις εχει το ευακι. Τωρα πιστευω θα σας ενημερωσει και η ιδια απο εδω :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
                      Χρονια πολλα γιωργη μου. Ο χρονος θα μου μπει σιγουρα καλα μιας και θαμαι εκει κοντα στα μερη σας ;) ;) :grin: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σαν που θα εισαι δηλαδη μηπως και σε τρακαρω καπου

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
     Σε ευχαριστω μωρο μου :-* Τις δικες μου βαρδιες θα τις εχει το ευακι. Τωρα πιστευω θα σας ενημερωσει και η ιδια απο εδω :-* :-* :-* :-*

κι εγω σ ευχαριστω κουκλκα μου . Απλα ηθελα να ξερω αν δουλευει η Έλενα και ποτε....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
                   Η ελενα θα εχει σταθερα σαββατο κυριακη και την ημερα των φωτων.

Κάλημερα πριγκίπισσα ... έαν καί στά είπα άπο  κοντα.....
τά χρόνια πολλά ... δέν άντεξα τώρα νά μήν στά ξαναπώ
καί ίντερνετικά!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΔΟΎΛΑ ΜΟΥ !!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΘΕΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Κάλημερα πριγκίπισσα ... έαν καί στά είπα άπο  κοντα.....
τά χρόνια πολλά ... δέν άντεξα τώρα νά μήν στά ξαναπώ
καί ίντερνετικά!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΔΟΎΛΑ ΜΟΥ !!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΘΕΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

Χρονια πολλα ματακια μου να εισαι παντα καλα και σε ευχαριστω :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

xxx7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
έχεις κάτι ματάρες βρε mariana super sexy!!!!!!! :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom