You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
A να χαθεις προστυχε με κανεις και κοκκινιζω
Μαριαννα ειμαι θαυμαστης σου πανω απο δεκα χρονια.Μου εχεις χαρισει μεγαλες στιγμες.Τωρα τελευταια εχω χαθει,αλλα καποια στιγμη θα περασω.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλα του τα λες Μαριαννα μου.Του αισχρου
Γεια σου Ευακι.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
μωρο μου νιαου νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
μωρο μου νιαου νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ναι,ναι,ναι.Μωρο σου και νιαου νιαου,αλλα με εχεις ξεχασει
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ναι,ναι,ναι.Μωρο σου και νιαου νιαου,αλλα με εχεις ξεχασει
Μπορει να αργω αλλα δεν σε ξεχνω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Μπορει να αργω αλλα δεν σε ξεχνω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αααααααααχ.Κατι τετοια μου λες,και δεν μπορω να σου θυμωσω,και ολο θελω να ειμαι κοντα σου!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Ωπα τι εγινε σε στενη παρακολουθηση ο γατος, που νυχτοπερπαταΚαλησπερα μεγαλε γατε. Σε παρακολουθω αρκετο διαστημα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπερα Biky :-* :-*
Kαλησπερα κοριτσαρες Ευα και Μαριαννα :-* :-* :-*
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
A να χαθεις προστυχε με κανεις και κοκκινιζω
καλά τά λέη αρχοντησα!!!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
καλημερα και απο μενα γλυκο και ατιθασο γατακι!
Καλημερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα εισαι Dimfust ???
Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* νιαου
Καλημερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Kαλησπερα Ευα :-* :-* :-*Καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* νιαου
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*Καλημερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα ειμαι ευακι τρεχω ολο για δουλειες....θεσσαλονικη ποτε θα μας ερθεις?αντε γιατι μας αποφευγεις?Καλημερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα εισαι Dimfust ???
Επισκέπτης
Καλημερα . Καλη εβδομαδα σε ολους μας και καλα χριστουγεννα να εχουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Καλημερα . Καλη εβδομαδα σε ολους μας και καλα χριστουγεννα να εχουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γει σου Μαριαννα καυλααααααα!!!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.971
- Πόντοι
- 22.785
Απλά μού αρέση παρα πολύ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K