Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.093
Πόντοι
22.785
                 Ολο εκπληξεις μου εισαι αγαπημενε μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
               Ποιος να εισαι ποιος να εισαι????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ήδη σού εδωσα 50% .... λοιπόν σού δίνω καί κάτι ακόμα..
Ερχομαι μέ τόν πυραύλο
δέν μπορώ νά σού δώσω περισότερα!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
                 Ολο εκπληξεις μου εισαι αγαπημενε μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
               Ποιος να εισαι ποιος να εισαι????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Χμ όλο κάνεις πως δεν ξέρεις ποιος είναι :tickedoff: ?????? δεν τον θυμάσαι :tickedoff: ???? εδώ στο σκυλάδικο που τραγουδάς όλο αυτό το τραγούδι το αφιερώνεις συνέχεια στον Γνωστό άγνωστο Αμτζικ  κύρια Νούλα Ντοπερμαν :boobies: ,,,, Πως νόμιζες ότι εγώ ξεπουλώ τα λελουδα  :rockon:????? Νιάου Νιαου Νιαου νιαου

Μ και αυτός ρε παιδάκι μου αφού το ήξερε πως είσαι παντρεμένη τι θέλει ποια από την ζωή σου :think: ….. Εμείς η ελεύθερες δηλαδή θα πεθάνουμε  :headbang:? έλεος :headbang:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Kαλημερα Ευα  :-* :-* και Μαριαννα καλη εβδομαδα

Καλημέρα  γλυκέ μου γατουλι …… Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• niaouuuuuuuuu niaouuuuuuuuuuuu.JPG
    niaouuuuuuuuu niaouuuuuuuuuuuu.JPG
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 2.948

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.093
Πόντοι
22.785
A x ο ύ  πριγκιππέσσα ... είσαι παντρεμένη ????

Κρατή μαχαίρι τό πρόσωπο;;;;; Ωιμέ τή φρίκη.....

Θά σφαχτούνε παληκάρια στό πριγκιππάττο!!!!!!!!!

Εύακιιιιιι σ΄ εύχαριστω..... :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
A x ο ύ  πριγκιππέσσα ... είσαι παντρεμένη ????

Κρατή μαχαίρι τό πρόσωπο;;;;; Ωιμέ τή φρίκη.....

Θά σφαχτούνε παληκάρια στό πριγκιππάττο!!!!!!!!!

Εύακιιιιιι σ΄ εύχαριστω..... :-* :-* :-* :-*

Αχ το είπα η ρουφ…α  :headbang:όπως βλέπεις Αμτζικ στην Φώτο που έβαλα είναι που προσπαθώ να ξεφύγω από τα νύχια της που σου είπα την αλήθεια  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Σώστε με καλέ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :s&m_1: :s&m_1:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημέρα  γλυκέ μου γατουλι …… Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου Νιαου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τετοια κανεις και μετα μου λες γιατι επιμενω,καταστραβωθηκα μονο να σε κοιτω απο μακρια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.093
Πόντοι
22.785
Αχ το είπα η ρουφ…α  :headbang:όπως βλέπεις Αμτζικ στην Φώτο που έβαλα είναι που προσπαθώ να ξεφύγω από τα νύχια της που σου είπα την αλήθεια  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Σώστε με καλέ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :s&m_1: :s&m_1:

AXXXXXXXXXXXXXXXXX Tέτοια στησίματα μού κάνη
καί τής γλύφω τό μουνάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                    Καλημερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-*
              Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ειδικα στον αγαπημενο μας μαρουλινι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλημέρα και καλη βδομάδα στις αγαπημένες γάτες του Αγκύρας (1) :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Α την ξετσίπωτη δεν ντρέπεται απαπαπαπαπαπα και εμένα μου έλεγε ότι δεν κάνει τέτοια πράγματα :headbang: …… μόνο Γαλλικά  Ιταλικά Και Πιάνο έλεγε ότι έκανε φτου της :s&m_2: …..
Δες πως έπεσε στην παγίδα της ο Μαρουλοτεκναρος μετά από μια σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση τον έψησε για τα καλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα Μαρουλοτεκναρε  μας :-* :-* :-* :-* :-* ………..
Καλά είσαι κορμί μας θανατηφόρο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:????????????

Καλά είμαι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τα θανατηφόρα καρμιά, θανατηφόρα κορμιά αναζητούνε!!! ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Α την ξετσίπωτη δεν ντρέπεται απαπαπαπαπαπα και εμένα μου έλεγε ότι δεν κάνει τέτοια πράγματα :headbang: …… μόνο Γαλλικά  Ιταλικά Και Πιάνο έλεγε ότι έκανε φτου της :s&m_2: …..
Δες πως έπεσε στην παγίδα της ο Μαρουλοτεκναρος μετά από μια σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση τον έψησε για τα καλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νο μερσί νο τουρσί!! Πα ντε τε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλά είμαι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τα θανατηφόρα καρμιά, θανατηφόρα κορμιά αναζητούνε!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Έλα μωρό μου να μου φτιάξεις την φωτιά στο τζάκι όπως εσύ ξέρεις να την ανάβεις ….
Σε περιμένω Νιάου Νιαου Νιαου 
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Επισκέπτης

Μην ακους τους κακοηθεις γλυκα μου. Με σαμποταρουν για να μην γνωριστουμε ..................Πριγκιπα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Έλα μωρό μου να μου φτιάξεις την φωτιά στο τζάκι όπως εσύ ξέρεις να την ανάβεις ….
Σε περιμένω Νιάου Νιαου Νιαου 
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Εσυ ξερεις πως την αναβει την φωτια στο τζακι? Αν οχι θα στο πω εγω . Σε πυρπολει και σε χωνει μεσα στο τζακι και περνει μια φωτια τυφλα ναχει η φωτια του δασους :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
                    Εσυ ξερεις πως την αναβει την φωτια στο τζακι? Αν οχι θα στο πω εγω . Σε πυρπολει και σε χωνει μεσα στο τζακι και περνει μια φωτια τυφλα ναχει η φωτια του δασους :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Είναι όλα ψέματα  :tickedoff:, από την λύσσα σου και από την κακιά σου παλιό Νούλα Ντοπερμαν … :tickedoff:. Μαρουλομπουμπουκο μου μόνο την φωτιά στο τζάκι θα ανάψεις και αν εγώ έστω τολμήσω να σε ακουμπήσω ορκίζομαι πως το πρωί έτσι να γίνει η Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Είναι όλα ψέματα  :tickedoff:, από την λύσσα σου και από την κακιά σου παλιό Νούλα Ντοπερμαν … :tickedoff:. Μαρουλομπουμπουκο μου μόνο την φωτιά στο τζάκι θα ανάψεις και αν εγώ έστω τολμήσω να σε ακουμπήσω ορκίζομαι πως το πρωί έτσι να γίνει η Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ σε ευχαριστω που με ζηλευεις τοσο πολυ. :-* Ομως τον τιτλο της κορης του δρακουλα τον εχεις παρει εσυ με δοξες και τιμες βρε και δεν προκειται να σου τον στερησω ποτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom