Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
              Καλημερα . Καλη εβδομαδα σε ολους μας και καλα χριστουγεννα να εχουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλημέρα Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και καλές γιορτές.

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
            Καλημερα υψιστε ανυπερβλητε ανεπαναληπτε ερωτα μου. Καλες γιορτες ευχομαι και για σενα μωρο μου γλυκο...................................................... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Πολυ ερωτα με τον μαρουλια και εμεις τιποτα; :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
                Μα μωρο μου ειναι η μεγαλη αδυναμια μου. Πως θα του εκφρασω την δυναμη των συναισθηματων μου?????????? ;

Εισαι και ποιητρια βλεπω, με εκπλησεις!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o

Επισκέπτης
Εισαι και ποιητρια βλεπω, με εκπλησεις!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o

Μα και καθαρηστρια και ποητρια και οτι αλλο θες μπορω να γινω για αυτον :2funny:
    Ποιος θα ξεχασει εκεινο το υπεροχο μονοστιχο :2funny: που του ειχα αφιερωσει

Μαρουλια μου μαρουλια μου πιασε μου τα καπουλια μου.

Συνημμένα

• marianna _______work.jpg
    marianna _______work.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 49

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                Μα και καθαρηστρια και ποητρια και οτι αλλο θες μπορω να γινω για αυτον :2funny:

Μαριάννα μου Μαριάννα μου αν τό'ξερε η μάνα μου
τωρα δε θά 'μουνα εδώ για να σε υποστώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
768
Πόντοι
366
Τελικα η Ευα συνεχιζει να δουλευει στην Αγκυρας 1???

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625

[/quote

Πω πω με τρελανες με την φωτο σου!!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Κι εγω που ειμαι καψουρης δεκα χρονια μαζι σου,τι θα κανω;;;;;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλα ειμαι γατουλι μου κι εγω  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Εσυ τι κανεις μωρο μου ?????? τ :boobies:ι λεει εκει απο κρυο????? :) :) :) :) :) :) :) :)
Και εγω καλα ειμαι... κρυο αρκετο σημερα (καιρος για δυο  :knockinb: ) το πρωι ηταν στο μειον

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
1
καλησπερα ευακι.τετοιες κρυες νυχτες μονο εσυ μπορεις να τις ζεστανεις!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ευάκι δες λιγο τα m ου και απαντησε μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom