Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Ποια κοπέλα είναι τώρα απόγευμα?

glompos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
140
Πόντοι
0
Τι ωρα αρχιζει η απογευματινη βαρδια;

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
91
Πόντοι
0
Σήμερα το μεσημέρι έχοντας ένα κενό από διάφορες υποχρεώσεις είπα να ξεδώσω λίγο κι εγώ .

Μετα από μικρή περιπλάνηση βρέθηκα στο αγκύρας 1 .

Τα κορίτσια που εργάζονταν εκείνη την ώρα ήταν η Τζούλη και η Μαριάννα .

Τη Τζούλη την έχω επισκεφτεί στο παρελθόν και γνωρίζω πόσο καλά περνάει κανείς μαζί της .

Την Μαριάννα την είχα πάρει μόνο συνδυαστικά , μαζί με τη Τζούλη , πριν αρκετά χρόνια και είπα να τη τεστάρω και στο ένας προς έναν .

Η κοπέλα είναι απλά καταπληκτική σε όλους τους τομείς .

Από σώμα , συμπεριφορά, συμμετοχή .

Μέσα από εδώ θέλω να σε ευχαριστήσω Μαριάννα και ελπίζω σύντομα να έχω την ευκαιρία να σε επισκεφτώ και πάλι , χωρίς αυτό να μειώνει τη Τζουλη που και μαζί της έχω περάσει στο παρελθόν τέλεια .

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.316
Σήμερα το μεσημέρι έχοντας ένα κενό από διάφορες υποχρεώσεις είπα να ξεδώσω λίγο κι εγώ .

Τη Τζούλη την έχω επισκεφτεί στο παρελθόν και γνωρίζω πόσο καλά περνάει κανείς μαζί της .

Την Μαριάννα την είχα πάρει μόνο συνδυαστικά , μαζί με τη Τζούλη , πριν αρκετά χρόνια και είπα να τη τεστάρω και στο ένας προς έναν .

Μέσα από εδώ θέλω να σε ευχαριστήσω Μαριάννα και ελπίζω σύντομα να έχω την ευκαιρία να σε επισκεφτώ και πάλι , χωρίς αυτό να μειώνει τη Τζουλη που και μαζί της έχω περάσει στο παρελθόν τέλεια

Μέσα από εδώ θέλω να σε ευχαριστήσω Μαριάννα και ελπίζω σύντομα να έχω την ευκαιρία να σε επισκεφτώ και πάλι , χωρίς αυτό να μειώνει τη Τζουλη που και μαζί της έχω περάσει στο παρελθόν τέλεια .
Σε ευχαριστώ μωρό μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα
Πρωινό Μαριάννα
Απόγευμα η βικη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom