ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Σωστοοος!Ναι πράγματι όλη η Καμα Σουτρα συν, βεβαιως βεβαίως, η στάση Άγιος Παντελεήμονας που περιλαμβάνει εξαπτερυγα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σωστοοος!Ναι πράγματι όλη η Καμα Σουτρα συν, βεβαιως βεβαίως, η στάση Άγιος Παντελεήμονας που περιλαμβάνει εξαπτερυγα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπερα κοριτσαρες,ΕΥΑ η φωτο δικη σου,Καλησπερα κουκλε μου
Πως πας με το κρυωμα σου ???????????
Υπτίως, πλαγίως, ανάσκελα, επί της κλίνης, κατω από την κλινη, πανω από την κλίνη, επί του δαπέδου, επί της καρέκλας, επί του τραπεζίου, ιεραποστολική στάση, στάση Άγιος Παντελεήμονας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;), σταση συντριβάνι, διχάλα και άλλες πολλές που σίγουρα η νικήτρια του διαγωνισμού θα ήθελε να δοκιμάσει!!!
Ατιμουλααααααααααα.... :-*
Ολα τα θυμασαι....
Α ο Μαρουλινος μου ισα ισα που ειναι παντα θετικος μαζι μας σε τετειους διαγωνησμους μαγειρικης τεχνης
Δεν ξεχνιεται μωρο μου τετειο
Και οχι μονο θα ελεγα. Ειναι 2 φωτο ενομενες γιατι ο κοριτσαρος δεν χωραει σε μια. ;) ;) ;) ;) ;)Καλησπερα κοριτσαρες,ΕΥΑ η φωτο δικη σου,
Ευακι μωρακι μου για το τραγουδακι που σου εβαλα δεν ειπες τιποτα. Μηπως δεν σου αρεσε? Αν ειναι να μην σου ξαναβαλω. ;) ;) ;)
Α Μαρουλινο μου το καρεκλατο ειναι η αδυναμια μου ... Αλλα την σταση διχαλα δεν την ξερω θα μου την μαθεις ??????
Εβακι είσαι αστέρι .Που είσαι να έρθω να σε βρωΜωρο μου ηταν τελειο σε ευχαριστω πολυ
Εδω ειναι το κοριτσι. www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,207/]www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,207/[/url]Εβακι είσαι αστέρι .Που είσαι να έρθω να σε βρω
Απορώ και εξανίσταμαι με την ελλιπή γνώση σου τού καταλόγου στασεων της περίφημης Καμα Σουτρα!!!
Και βεβαίως θα σου δείξω. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι επιρρεπής στη μάθηση νεων συνταγών μαγειρικής!!!
Και βεβαίως θα σου δείξω. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι επιρρεπής στη μάθηση νεων συνταγών μαγειρικής!!!
Απο καμα σουτρα δεν ξερω Μαρουλια μου αλλα απο καμα Σουφρα ξερω μονο
Α τωρα πιανεσαι εσυ αδιαβαστος μεγαλε.Ποια είναι η Καμα Σουφρα καρδιά μου;;;;
Δε νομίζω, για φωτό έριξε την πετονιά δολωμένη ο παμπόνηροςΑ τωρα πιανεσαι εσυ αδιαβαστος μεγαλε.