Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευάκι σ'ευχαριστώ που αναφέρθηκες σε μένα σε άλλο θρεντ. Με έκανες να συγκινηθώ που με αποκάλεσες φίλο και σίγουρα σου χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Πράγματι ο έρωτας είναι αναγκαίος στη ζωή μας γιατί απελευθερώνει τα συναισθήματα μας και μας δινει την ευκαιρία να καταλάβουμε καλυτερα τον ίδιο μας τον εαυτό. Σίγουρα είναι μια αξέχαστη και χρήσιμη εμπειρία. Καλό βράδυ προς το παρόν και μην πτοήσε από τις άσχετες με τη μαγειρική :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πτοουμε Μαρουλινο μου ΓΙΟΥΡΙΑ στον νταβλα με τα κουλουριαααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Κομαντο μου βαλε μου δεκα τραγουδια χωρισμου για τον φηλο μου τον Νικο  ετσι για την Ντανια  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Πολυ κλάμα και καημός ρε παιδί μου!!! Τωρα θα μου πεις ντανια και γυναίκα τι σχέση μπορεί να έχουν;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πολυ κλάμα και καημός ρε παιδί μου!!! Τωρα θα μου πεις ντανια και γυναίκα τι σχέση μπορεί να έχουν;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι παει μετα απο ενα χωρισμο Μαρουλινο μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Βαζεις 10 καψουροτραγουδα χτυπας και μια βοτκα  ;) κοπανιεσε και μετα περνεις και δεκα πακετα χαρτομαντηλα συν και κολοχαρτο αν σου εχει τελειοση η χαρτοπετσετα ριχνης το κλαμα της αρκουδας  ;) Πετας κανενα βαζο στο τζακη για να μην πασαλιψης τα γιαλια στο σπιτι και μετα βαριεσε να τα μαζεψης απο το κεφαλι που θα εχεις κανει απο το ποτο η μαλλων τα ποτα .... Ακους και μια νατασσα Θεωδοριδου στο ΑΣΜΑ ( ΠΑΛΙ) Και γυνεσε ντουφεκι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Κομαντο μου βαλε μου δεκα τραγουδια χωρισμου για τον φηλο μου τον Νικο  ετσι για την Ντανια  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Οσα θελει το κοριτσι μου. Σου χαλαω εγω χατηρι ποτε? Αλλα πιο βραδακι γιατι εδω στο μαγαζι που ειμαι δεν μπορω. Οταν παω σπιτι. Ενταξει γυναικαρα μου?  ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
[quote author=ΚΟ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ναι μωρακι μου γλυκο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ευακι παρε ενα για προκαταβολη γυναικαρα μου εσυ!
[youtube=425,350]sh5YGf-EIYk[/youtube]

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αυτο κι αν ειναι να κοβεις φλεβες απαπαπαπαπαπαπαπα    καλε μου το ξυραφακι στο 4  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ετσι παει μετα απο ενα χωρισμο Μαρουλινο μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Βαζεις 10 καψουροτραγουδα χτυπας και μια βοτκα  ;) κοπανιεσε και μετα περνεις και δεκα πακετα χαρτομαντηλα συν και κολοχαρτο αν σου εχει τελειοση η χαρτοπετσετα ριχνης το κλαμα της αρκουδας  ;) Πετας κανενα βαζο στο τζακη για να μην πασαλιψης τα γιαλια στο σπιτι και μετα βαριεσε να τα μαζεψης απο το κεφαλι που θα εχεις κανει απο το ποτο η μαλλων τα ποτα .... Ακους και μια νατασσα Θεωδοριδου στο ΑΣΜΑ ( ΠΑΛΙ) Και γυνεσε ντουφεκι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε λεω, χωρισμός είναι αυτός, αλλά το τζάκι σε τι φταίει;;; Κτύπα καλύτερα το κεφάλι σου με μια κουτάλα για να αρχίσει να σκέφτεται σωστά!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και για μερικές μερικές που θελουν να ανταγωνιστούν μαζί σου στη μαγειρική!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ο χωρισμός έχει το γιατρικό του !!! ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ με κολλητο (για να σε μαζεψει αοφυ θα είσαι κοκκαλο μετα) και φουλ ποτό !!! Μέχρι τελικής πτωσεως !!! Και την παιρνεις τηλεφωνο και ανάλογα με την όρεξη και την κατάσταση είτε την στολίζεις με μπενιλίκια είτα της κανεις ερωτική εξομολόγηση!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ρε παιδιά ο χωρισμός έχει το γιατρικό του !!! ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ με κολλητο (για να σε μαζεψει αοφυ θα είσαι κοκκαλο μετα) και φουλ ποτό !!! Μέχρι τελικής πτωσεως !!! Και την παιρνεις τηλεφωνο και ανάλογα με την όρεξη και την κατάσταση είτε την στολίζεις με μπενιλίκια είτα της κανεις ερωτική εξομολόγηση!!!

Καλα ειναι ολα αυτα αλλα οταν εχεις γκομενα η γκομενο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Προς το παρων δεν εχω αλλα ουτε σκοπευο για κατι τετειο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αλλα αν τυχη και φαω φλασια με κανεναν και χωρησο ματακια μου θα την ακολουθησω την συμβουλη σου και θα σε παρω και τηλεφωνο να παμε να τα πιουμε παρεα στα Μπουζουκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εμεις παντως ξεδινουμε αλλιως εδω πανω! Μπενουμε στο Ring κανουμε 5-6 γυρους και μετα αναλογα με την ορεξη μας 'η της κανουμε Ερωτικη εξομολογηση ή κοβουμε εντελως τις επαφες και ουτε μας ειδε ουτε μας ακουσε ξανα!  :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom