Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα και από μένα!!! Συμφωνώ απόλυτα με τον GM. Βλέπεις ότι όσο έλλειπες, η Εύα πριόνιζε τον θρόνο της μαγειρικής που αδιαμφισβήτητα σου ανήκει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Περιμένω εναγωνίως το διαγωνισμό μαγειρικής μεταξύ σας και αν κερδίζεις, που το αμφιβάλλω, κανε μου και μια πιστοποίηση καλού κακού!!!!

Αγαπητε μου καταρχας σαν κριτης πρεπει να εισαι αντεικιμενικος .Αυτο το αμφιβαλλω σηκωνει σουπερ φουλ εξτρα αυταρχικο :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλε αυτη δεν ειναι η λουκριτια Βοργια ?????????????
τι λες Μαρουλινο μου αυτη θα μας στυλη στον αλλο κοσμο και θα βαλη και τον Κατελη να μας λεει το μοιρολοη απαπαπαπαπαπαπαπα  Ασε που για εκδηκηση τα κεκακια θα τα φτιαξη η ιδια για το μνημοσηνο απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπ    φτου φτου φτου φτου σκορδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σε μοιρολογεί ο Κατέλης λιγο είναι σε σύγκριση με το παρακάτω ενδεχόμενο. Για φαντάσου να φέρει για μοιρολογίστρες την Πάνια με τον "μουσικοσυνθέτη" φίλο της :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Όσο για τα κεκάκια τα φτιάξει δεν τα φτιάξει η ίδια, ένα και το αυτό θάναι για μας εκεί που θα μας εχει στείλλει!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
1
Μαριαννακι πιστεύω ότι εσύ εισαι κορυφή στη μαγειρική αλλά το Ευάκι στην Ζαχαροπλαστική!!! Κάνει έναν "Μπακλαβα" !!! Αλλο Πραμα!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Αγαπητε μου καταρχας σαν κριτης πρεπει να εισαι αντεικιμενικος .Αυτο το αμφιβαλλω σηκωνει σουπερ φουλ εξτρα αυταρχικο :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντικειμενικός πως θα μπορούσα ναμαι αφού θα είμαι νεκρός;;;; Μια μπουκια από το φαγητό σου φτάνει μονο, να με στείλλει στον αλλο κόσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όσο για το φουλ εξτρα και με ζώνη ασφαλείας αυταρχικο δεν θα χρειαστεί, αφού το πλύσιμο στομάχου στο νοσοκομείο θα με συνεφέρει μια και καλή :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Να σε μοιρολογεί ο Κατέλης λιγο είναι σε σύγκριση με το παρακάτω ενδεχόμενο. Για φαντάσου να φέρει για μοιρολογίστρες την Πάνια με τον "μουσικοσυνθέτη" φίλο της :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Όσο για τα κεκάκια τα φτιάξει δεν τα φτιάξει η ίδια, ένα και το αυτό θάναι για μας εκεί που θα μας εχει στείλλει!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλε δεν λοιπασε τον κοσμο που θα τα φαει ????????????

Επισκέπτης

Αμ το σηκωνει το μνηματακι ο οργανισμος σας προσεχτε λοιπον μην το κανω το ψυχικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αντικειμενικός πως θα μπορούσα ναμαι αφού θα είμαι νεκρός;;;; Μια μπουκια από το φαγητό σου φτάνει μονο, να με στείλλει στον αλλο κόσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όσο για το φουλ εξτρα και με ζώνη ασφαλείας αυταρχικο δεν θα χρειαστεί, αφού το πλύσιμο στομάχου στο νοσοκομείο θα με συνεφέρει μια και καλή :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ουτε η ΚΛΙΝΕΞ ΔΕΝ  θα μας συνεφερει Μαρουλινο μου με δ αυτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
       Αμ το σηκωνει το μνηματακι ο οργανισμος σας προσεχτε λοιπον μην το κανω το ψυχικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φτου φτου φτου Παλιο φαρμακομουνα μας εφαγες που να φας τον κωλο σου φτου φτου φτου
Ναι μωρη βαλε και το τραγουδι  ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΛΑΨΩ  ουστττττττττττττττττ

φαρμακο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Μαρουλια σε παρακαλω στειλε μου την διευθηνση σου γιατι εχω ετοιμα κεκακια μεσα σε φορμουλες να φας να πας ευχαριστημενος βρε να βρεις το ευακι στον παραδεισο γιατι θα την εχω ταισει πριν απο σενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ουτε η ΚΛΙΝΕΞ ΔΕΝ  θα μας συνεφερει Μαρουλινο μου με δ αυτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όπως βλέπεις η δεινή μαγείρισσα, κατ' άλλους η νεα Βεφα-Λουκρητία Βοργία,επέστρεψε με άγριες διαθέσεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Μαρουλια σε παρακαλω στειλε μου την διευθηνση σου γιατι εχω ετοιμα κεκακια μεσα σε φορμουλες να φας να πας ευχαριστημενος βρε να βρεις το ευακι στον παραδεισο γιατι θα την εχω ταισει πριν απο σενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οδός Αναπαύσεως 69, Νεο Αυταρχικό, 11827 Αθήνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όπως βλέπεις η δεινή μαγείρισσα, κατ' άλλους η νεα Βεφα-Λουκρητία Βοργία,επέστρεψε με άγριες διαθέσεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κουτο κουτο αγορι τι ειναι αυτα που λες εμπιστεψου με και θα νιωσεις τις γαστρικες σου αισθησεις να σε ανεβαζουν να σε ανεβαζουν  στα ουρανια και ουτε που θα το καταλαβεις πως θα βρεθεις στον αλλο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Κουτο κουτο αγορι τι ειναι αυτα που λες εμπιστεψου με και θα νιωσεις τις γαστρικες σου αισθησεις να σε ανεβαζουν να σε ανεβαζουν  στα ουρανια και ουτε που θα το καταλαβεις πως θα βρεθεις στον αλλο κοσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακριβώς αυτό θέλω να αποφύγω!!!
Θέλω να παραμείνω ακόμα λίγα χρόνια στο ματαιο τούτο κόσμο για να απολαμβάνω τη μαγειρική της βιρτουόζας Εύας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Θέλω να παραμείνω ακόμα λίγα χρόνια στο ματαιο τούτο κόσμο για να απολαμβάνω τη μαγειρική της βιρτουόζας Εύας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απαπαπαπαπαπαπαπα  Καλα στα ελεγα εγω Μαρουλινο μου αυτη θελει να μας ξεκανει αλλα με την γλυκα θα μηνει η γκιωσσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα αγορινα μου και θα σου κανω εγω μια μακαροναδα Πουτανεσκα που θα τρωει η μανα και θα τα τηναζη η Μαριαννα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
απαπαπαπαπαπαπαπα  Καλα στα ελεγα εγω Μαρουλινο μου αυτη θελει να μας ξεκανει αλλα με την γλυκα θα μηνει η γκιωσσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα αγορινα μου και θα σου κανω εγω μια μακαροναδα Πουτανεσκα που θα τρωει η μανα και θα τα τηναζη η Μαριαννα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mην της δινεις σημασία γλυκιά μου!!! Είναι όλο χολή γιατί δεν κατάφερε να μας ταίσει κάποια από τις συνταγές της, που την έκαναν γνωστή στο 1ο Βοηθειών!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Α και κατι αλλο μηπως θελετε να σας κανω αυτα τα ωραια τηγανοψωμα που ειχε προσφαιρει εκεινη η γυναικα στους συγγενεις της μου εχει δωσει τη συνταγη της και την πετυχαινω διανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
      Α και κατι αλλο μηπως θελετε να σας κανω αυτα τα ωραια τηγανοψωμα που ειχε προσφαιρει εκεινη η γυναικα στους συγγενεις της μου εχει δωσει τη συνταγη της και την πετυχαινω διανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι δεν χρειάζεται ειλικρινά!!!
Έχουμε τη δικιά μας από την κα Μαρίκα Μητσοτάκη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Πω πω τι μακαβρια σελιδα ειναι αυτη περα απο τα αστεια εχω σκασει στα γελια μα βρε μαρουλια μου τι πετυχημενο αυτο το [εχω γινει γνωστη στο προτων βοηθειων ] εισαι απιστευτος νασε καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Όχι δεν χρειάζεται ειλικρινά!!!
Έχουμε τη δικιά μας από την κα Μαρίκα Μητσοτάκη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μωρο μου σκεψου να κληση αυτη το μπουρδελο της και να τησ την βιδωση και να την δει εστειατορας οχου Μανα μου ποσος κοσμος θα παει ταξιδη δωρεαν στον αλλο κοσμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρο μου καληνυχτα και φιλακια πολλα απο μενα και θα τα πουμε παλυ αυριο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom