Εννοείς Nurburgring Nordschleife??? Εκεί μένεις κοντά? ΖηλεύύύύύύύύωωωωωωωωΕμεις παντως ξεδινουμε αλλιως εδω πανω! Μπενουμε στο Ring κανουμε 5-6 γυρους και μετα αναλογα με την ορεξη μας 'η της κανουμε Ερωτικη εξομολογηση ή κοβουμε εντελως τις επαφες και ουτε μας ειδε ουτε μας ακουσε ξανα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Εμεις παντως ξεδινουμε αλλιως εδω πανω! Μπενουμε στο Ring κανουμε 5-6 γυρους και μετα αναλογα με την ορεξη μας 'η της κανουμε Ερωτικη εξομολογηση ή κοβουμε εντελως τις επαφες και ουτε μας ειδε ουτε μας ακουσε ξανα!
Και η γκομενα στο ρινγκ ????????
Εδω εφαγα μια Βεφα και εναν Μαμαλακη δεν θα φαω την αλλην στην κουταλα ?????????????
Μόνο στην κουτάλα;;;; Επειδή μιλάμε για μαγειρική, ποτε τελος παντων θα γίνει ο δημόσιος διαγωνισμός ή τον αποφεύγει η άλλη οπως ο διάβολος το λιβάνι;;;
Εννοείς Nurburgring Nordschleife??? Εκεί μένεις κοντά? Ζηλεύύύύύύύύωωωωωωωω
Κολωνια δουλευω μαγκα! 60 χιλιομετρα αποσταση! 20 λεπτακια δρομος!!!
Και η γκομενα στο ρινγκ ????????
Ναι εμεις εδω εχουμε διαφορετικες πιστες απο τις δικες σας!!! Οι δικες σας συνηθως εχου τραγουδισταδες. Οι δικες μας πιστες εχουν αυτοκινητα!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μόνο στην κουτάλα;;;; Επειδή μιλάμε για μαγειρική, ποτε τελος παντων θα γίνει ο δημόσιος διαγωνισμός ή τον αποφεύγει η άλλη οπως ο διάβολος το λιβάνι;;;
Με τρεμει στην κουζινα Μαρουλινο μου
Καιρος της ειναι να αναδηξη την τεχνη της στην κουζινα και αυτη
Καλου κακου ας εχουμε και το βιβλιαριο του ΙΚΑ μαζι μας Μαρουλινο μου μην τα τυναξουμε με την τρελη
Δεν θάπρεπε καρδιά μου;; Με την εμπειρία που έχεις θα την κανεις με τα κρεμμυδάκια!!!!
Ας προμηθευτεί έναν τσελεμεντέ τελος πάντων ή να κανει μαθήματα ταχείας εκμάθησης!!!
Βιβλιάριο του ΙΚΑ ή του ΤΣΜΕΔΕ ό,τι νάναι!!! Μ'αυτή στην κουζίνα, ο θεός και η ψυχή μας
Ας προμηθευτεί έναν τσελεμεντέ τελος πάντων ή να κανει μαθήματα ταχείας εκμάθησης!!!
Βιβλιάριο του ΙΚΑ ή του ΤΣΜΕΔΕ ό,τι νάναι!!! Μ'αυτή στην κουζίνα, ο θεός και η ψυχή μας
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αν πας στο ΙΚΑ για πρωτες βοηθειες μωρακι μου τοτε ειναι που δεν την γλυτωνεις με τιποτα.Καλου κακου ας εχουμε και το βιβλιαριο του ΙΚΑ μαζι μας Μαρουλινο μου μην τα τυναξουμε με την τρελη
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δεν θάπρεπε καρδιά μου;; Με την εμπειρία που έχεις θα την κανεις με τα κρεμμυδάκια!!!!
Αγαπη μου το ΤΣΜΕΔΕ κοντεβει να διαλιθει
Οχι οτι το ΙΚΑ ειναι καλυτερο αλλα τελος παντων αν ειναι να τα τιναξουμε θα παρουμε το 166 κι οπου μας βγαλει
Αν διαλυθεί το ΤΣΜΕΔΕ πάει χάθηκα. Θα βγω στην ζητανειά για να συμπληρώσω τα συντάξιμα
Μη στεναχωριέσαι, έχω ακρες στο Ιπποκράτιο. Αν είναι να μας πανε τάβλα από τη δηλητηρίαση σε νοσοκομείο, αν προλαβουμε βέβαια, ας μπουμε 1η θέση
Μη στεναχωριέσαι, έχω ακρες στο Ιπποκράτιο. Αν είναι να μας πανε τάβλα από τη δηλητηρίαση σε νοσοκομείο, αν προλαβουμε βέβαια, ας μπουμε 1η θέση
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αν διαλυθεί το ΤΣΜΕΔΕ πάει χάθηκα. Θα βγω στην ζητανειά για να συμπληρώσω τα συντάξιμα
Ναι Μαρουλινο μου ευτηχως γιατη αυτη θα μας ξεκανη κι οχι συνταξη δεν θα παρουμε αλλα ουτε τα βουνα δεν θα προλαβουμε να δουμε
Τα ραδικια συγουρα
Επισκέπτης
Με τρεμει στην κουζινα Μαρουλινο μου
Καιρος της ειναι να αναδηξη την τεχνη της στην κουζινα και αυτη
Καλου κακου ας εχουμε και το βιβλιαριο του ΙΚΑ μαζι μας Μαρουλινο μου μην τα τυναξουμε με την τρελη
Καλε τι διβαζουν τα ματακια μου ευα και μαρουλιας να με υπονομευουν για την ικανοτητα μου στα της μαγειρικης απαπαπα. Ακου λοιπον σταχτομπουτα της κουταλας οσο και να πριονιζεις τον θρονο μου στα μαγειριλικια δεν θα καταφερεις τιποτα .Οσο για σενα μαρουλια μου ακου εδω ειμαι και σας περιμενω για τον διαγωνισμο Ομως να ξερεις οτι θα καρδισω και αφου παρω το επαθλο μου δηλαδη εσενα θα σου κανω και ενα φουλ αυταρχικο ετσι για την αμφισβητηση σου
Επισκέπτης
Εδω εφαγα μια Βεφα και εναν Μαμαλακη δεν θα φαω την αλλην στην κουταλα ?????????????
Σιγα θα βαριστομακιασεις κουταλιανη μου εσυ
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Η άλλη είναι όπως η περιώνυμη Λουκρητία Βοργία. Βέβαια η Βοργία δηλητηρίαζε από πρόθεση, ενώ η άλλη από άγνοια
Καλε αυτη δεν ειναι η λουκριτια Βοργια ?????????????
τι λες Μαρουλινο μου αυτη θα μας στυλη στον αλλο κοσμο και θα βαλη και τον Κατελη να μας λεει το μοιρολοη απαπαπαπαπαπαπαπα Ασε που για εκδηκηση τα κεκακια θα τα φτιαξη η ιδια για το μνημοσηνο απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπ φτου φτου φτου φτου σκορδα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μαριαννακι το παλαμαρι μακρυ και χοντρο σε παρακαλο για τον κριτη μας για να το ευχαριστηθει.θα σου κανω και ενα φουλ αυταρχικο ετσι για την αμφισβητηση σου
Καλησπέρα Μαριάννα και από μένα!!! Συμφωνώ απόλυτα με τον GM. Βλέπεις ότι όσο έλλειπες, η Εύα πριόνιζε τον θρόνο της μαγειρικής που αδιαμφισβήτητα σου ανήκει!!!
Περιμένω εναγωνίως το διαγωνισμό μαγειρικής μεταξύ σας και αν κερδίζεις, που το αμφιβάλλω, κανε μου και μια πιστοποίηση καλού κακού!!!!
Περιμένω εναγωνίως το διαγωνισμό μαγειρικής μεταξύ σας και αν κερδίζεις, που το αμφιβάλλω, κανε μου και μια πιστοποίηση καλού κακού!!!!
Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριαννα . είσαι μια πραγματική κούκλα
Καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μήπως γλώσσα λανθάνει την απόκρυφη επιθυμία σου υπολοχαγέ μου;;;;Μαριαννακι το παλαμαρι μακρυ και χοντρο σε παρακαλο για τον κριτη μας για να το ευχαριστηθει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K