ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τι να την κανει ρε συ την φωτο? Αγκυρας 1 ολοζωντανο και απο ολες τις γωνιες! ;) ;) ;)Δε νομίζω, για φωτό έριξε την πετονιά δολωμένη ο παμπόνηρος
Τι να την κανει ρε συ την φωτο? Αγκυρας 1 ολοζωντανο και απο ολες τις γωνιες! ;) ;) ;)Δε νομίζω, για φωτό έριξε την πετονιά δολωμένη ο παμπόνηρος
Οποτε καλα διεκρινα στην φωτο το κοκινο σκοινι να σχηματιζει ενα ΦΑπο καμα σουτρα δεν ξερω Μαρουλια μου αλλα απο καμα Σουφρα ξερω μονο
Για ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα φυσικάΤι να την κανει ρε συ την φωτο? Αγκυρας 1 ολοζωντανο! ;) ;) ;)
Ναι ρε συ. Πραγματι. Το ορεκτικο το ξεχασα εγω. Και το απεριτιφ μετα το κυριως πιατο?Για ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα φυσικά
Σερβίρεται στον ίδιο χώρο φυσικάΝαι ρε συ. Πραγματι. Το ορεκτικο το ξεχασα εγω. Και το απεριτιφ μετα το κυριως πιατο?
ευακι σαββατοκύριακο δουλευεις ???? έρχομαι παρασκευη Αθήνα και δεν ξέρω αν θα προλάβω .
Ρε σεις να παρω και τον τσελεμεντε μαζι ;;;;;;;
μην το προσβαλεται το κοριτσι ελεος...........
Παρε εσυ τον τλελεμεντε και θα φερω εγω την χυτρα και θα κανουμε ενα κοκκινηστο που θα γλυφη ο Μαρουλιας τα δαχτυλα του
Το πολυ πολυ να το ξεχασουνε στο "ματι" και να το "κωλησουνε" ρε συ. Πιο νοστιμο θα γινει. ;) ;) ;)Πάω στοίχημα ότι δεν θα καταφέρετε!!!!!
Μπα μην το λες οταν το παρω το ευακι αγκαλια θα ψηθουνε ΟΛΑ..........Πάω στοίχημα ότι δεν θα καταφέρετε!!!!!
ΖΟΥΛΕΥΗΣ Ε ;;;;;;;;;; που θα εχω τον κοριτσαρο αγκαλια..........Για μαγειρική μιλάμε ή για κάτι άλλο;;;;
Για μαγειρική μιλάμε ή για κάτι άλλο;;;;
Ευακι μια απορια εχω. Την "κουταλα" ποιος θα την κραταει?Παρε εσυ τον τλελεμεντε και θα φερω εγω την χυτρα και θα κανουμε ενα κοκκινηστο που θα γλυφη ο Μαρουλιας τα δαχτυλα του
Το πολυ πολυ να το ξεχασουνε στο "ματι" και να το "κωλησουνε" ρε συ. Πιο νοστιμο θα γινει. ;) ;) ;)
Πω πω πω πω το μιαλο στο πονηρο συνεχεια..... δεν ντρεπεσαι.Ευακι μια απορια εχω. Την "κουταλα" ποιος θα την κραταει?
ΖΟΥΛΕΥΗΣ Ε ;;;;;;;;;; που θα εχω τον κοριτσαρο αγκαλια..........
Ντροπη σου....