ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τι να την κανει ρε συ την φωτο? Αγκυρας 1 ολοζωντανο και απο ολες τις γωνιες! ;) ;) ;)Δε νομίζω, για φωτό έριξε την πετονιά δολωμένη ο παμπόνηρος
Τι να την κανει ρε συ την φωτο? Αγκυρας 1 ολοζωντανο και απο ολες τις γωνιες! ;) ;) ;)Δε νομίζω, για φωτό έριξε την πετονιά δολωμένη ο παμπόνηρος
Οποτε καλα διεκρινα στην φωτο το κοκινο σκοινι να σχηματιζει ενα ΦΑπο καμα σουτρα δεν ξερω Μαρουλια μου αλλα απο καμα Σουφρα ξερω μονο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα φυσικάΤι να την κανει ρε συ την φωτο? Αγκυρας 1 ολοζωντανο! ;) ;) ;)
Για ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα φυσικά![]()
![]()
Σερβίρεται στον ίδιο χώρο φυσικά![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε συ. Πραγματι. Το ορεκτικο το ξεχασα εγω. Και το απεριτιφ μετα το κυριως πιατο?
![]()
![]()
![]()
ευακι σαββατοκύριακο δουλευεις ???? έρχομαι παρασκευη Αθήνα και δεν ξέρω αν θα προλάβω .
Ρε σεις να παρω και τον τσελεμεντε μαζι ;;;;;;;
μην το προσβαλεται το κοριτσι ελεος...........![]()
![]()
![]()
![]()
Παρε εσυ τον τλελεμεντε και θα φερω εγω την χυτρα και θα κανουμε ενα κοκκινηστο που θα γλυφη ο Μαρουλιας τα δαχτυλα του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πολυ πολυ να το ξεχασουνε στο "ματι" και να το "κωλησουνε" ρε συ. Πιο νοστιμο θα γινει. ;) ;) ;)Πάω στοίχημα ότι δεν θα καταφέρετε!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα μην το λες οταν το παρω το ευακι αγκαλια θα ψηθουνε ΟΛΑ..........Πάω στοίχημα ότι δεν θα καταφέρετε!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΖΟΥΛΕΥΗΣ Ε ;;;;;;;;;; που θα εχω τον κοριτσαρο αγκαλια..........Για μαγειρική μιλάμε ή για κάτι άλλο;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για μαγειρική μιλάμε ή για κάτι άλλο;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευακι μια απορια εχω. Την "κουταλα" ποιος θα την κραταει?Παρε εσυ τον τλελεμεντε και θα φερω εγω την χυτρα και θα κανουμε ενα κοκκινηστο που θα γλυφη ο Μαρουλιας τα δαχτυλα του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πολυ πολυ να το ξεχασουνε στο "ματι" και να το "κωλησουνε" ρε συ. Πιο νοστιμο θα γινει. ;) ;) ;)
Πω πω πω πω το μιαλο στο πονηρο συνεχεια..... δεν ντρεπεσαι.Ευακι μια απορια εχω. Την "κουταλα" ποιος θα την κραταει?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΖΟΥΛΕΥΗΣ Ε ;;;;;;;;;; που θα εχω τον κοριτσαρο αγκαλια..........
Ντροπη σου....