ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τωρα ρωτας μωρακι μου τον τυφλο αν θελει το φως του μου φαινεται.Ειδαις Μαρουλινο μου δεχεσαι να εισαι ο κριτης?????????????
Τωρα ρωτας μωρακι μου τον τυφλο αν θελει το φως του μου φαινεται.Ειδαις Μαρουλινο μου δεχεσαι να εισαι ο κριτης?????????????
Εμπρος λοιπόν τι περιμένετε λυσσάρες και η τυχερή θα με κάνει δικό της ποικιλοτρόπως
Καλησπερα στις Κουκλες και στους Κουκλους
Οχι κοριτσαρα μου. Δεν ειπα οτι θα επρεπε. Απλα της εδειξα ποια ειναι επειδη ρωτησε. ;) ;) ;)Θα πρεπε να την ξερει ?????????????
ποικιλοτροπως????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ειδαις Μαρουλινο μου δεχεσαι να εισαι ο κριτης?????????????
Βρε καλως τον αρχιρουφιανο. Να σου πω πως δεν σε περιμενα να σκασεις ψεμματα θα σου πω.Καλησπερα στις Κουκλες και στους Κουκλους
Καλησπερα στις Κουκλες και στους Κουκλους
Ναι ναι. Δεν θελει το παληκαρι ρε κοριτσια. Δεν το βλεπετε?Μπορώ να κάνω διαφορετικά καρδιά μου!!
Δέχομαι να γίνω ταυτόγχρονα το έπαθλο και ο κριτής!!!!
Ποιά θα είναι η τυχερή άραγε;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ναι ρε φιλαρακι. Πως εισαι σημερα?Καλησπερα κουκλε μου
Πως πας με το κρυωμα σου ???????????
Καλησπερα κουκλε μου
Πως πας με το κρυωμα σου ???????????
Ναι ναι. Δεν θελει το παληκαρι ρε κοριτσια. Δεν το βλεπετε?
Τι να εννοει αραγε
Δεν ανοιγει ρε συ ετσι το ματι. Βγαινει. Προσεχε καλυτερα.Πολυ καλυτερα απο θες...
Τωρα κανω λιγο οφθαλμολουτρο με τις φωτο σου για να ανοιξει και λιγο το ματι.. :-* :-*
Μπορουσες να το πεις πιο απλα ολο αυτο. Ολο το Καμα Σουτρα.Υπτίως, πλαγίως, ανάσκελα, επί της κλίνης, κατω από την κλινη, πανω από την κλίνη, επί του δαπέδου, επί της καρέκλας, επί του τραπεζίου, ιεραποστολική στάση, στάση Άγιος Παντελεήμονας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;), σταση συντριβάνι, διχάλα και άλλες πολλές που σίγουρα η νικήτρια του διαγωνισμού θα ήθελε να δοκιμάσει!!!
Ναι ναι. Δεν θελει το παληκαρι ρε κοριτσια. Δεν το βλεπετε?
Πολυ καλυτερα απο θες...
Τωρα κανω λιγο οφθαλμολουτρο με τις φωτο σου για να ανοιξει και λιγο το ματι.. :-* :-*
Αυτο ειπα και γω ρε συ. Τραβατε με κι ας κλαιω εισαι.Πως δε θέλω. Ποιος σε ρώτησε ετσι και αλλιώς;;;
Μήπως τυχόν ζηλεύεις;;;;
Ναι πράγματι όλη η Καμα Σουτρα συν, βεβαιως βεβαίως, η στάση Άγιος Παντελεήμονας που περιλαμβάνει εξαπτερυγα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Μπορουσες να το πεις πιο απλα ολο αυτο. Ολο το Καμα Σουτρα.
Αχ Βυζολαγνε μου Altek μου
Για σενα