ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τωρα τι ειναι δηλαδη αστερι μου? Πρωι?Το απογευμα ειπαμε μωρο μου
Τωρα τι ειναι δηλαδη αστερι μου? Πρωι?Το απογευμα ειπαμε μωρο μου
Και εσύ είσαι ξεχωριστή για όλους μας και ας σε κακολογουνε μερικές μερικές για το φρικασέ σου
Είμαι πειραχτήρι γιατί να το κρυψομεν άλλωστε!!!!!
Σημερα ειναι συνεχομενα μεχρι το βραδι. Καλα τα λεω Ευακι? ;) ;) ;)EYAKI ΤΙ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
Σημερα ειναι συνεχομενα μεχρι το βραδι. Καλα τα λεω Ευακι? ;) ;) ;)
Θέλουν δε θέλουν θα πιάσουν την κουτάλα γιατί όπως όλοι και όλες γνωρίζομεν άλλωστε, η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά και με τα ποδια ανοιχτα αλλα και πισωκολιτα Μαρουλινο μου
Βασιλη με μικρα γραμματα. Οχι ολα κεφαλαια γιατι θα στο σβησουν.EYAKI ΤΙ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
Αφριζουν Μαρουλινο μου γιατη δεν μπορουν να κανουν την σπεσιαλιτε μου (φρικασε) αλλα που θα παει θα μαθουν κι αυτες
Μαριαννα μου δεν ξερεις την Παολα μας? www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,23316.0]www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,23316.0[/url] Αυτη ειναι.
Ποια ειναι η κυρια ρε παιδια
εδω. www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,207/]www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,207/[/url]Αγκυρας ;;;; κατα που πεφτη βρε παιδια ;;;
Μαριαννα μου δεν ξερεις την Παολα μας? www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,23316.0]www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,23316.0[/url] Αυτη ειναι.
Ε οχι δεν το δεχομαι αυτο θα γινει δημοσιος διαγωνισμος φρικασε χρυση μου αναμεσα μας με κριτη τον μαρουλια και οποια κερδισει θα παρει τον κριτη
Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά στο κρεββάτι, στο σαλόνι και φοράει παντελόνι!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)