Μα καλε μου στο ζευγαρι κομαντο τζαζλοευα αναφερομαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Με τη λέξη τζαζλοΕυα τι εννοείς;;;;
Μα καλε μου στο ζευγαρι κομαντο τζαζλοευα αναφερομαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ο ανθρωπος δεν αλαζει γιαυτο σου λεω η ομορφια μενει παντα στο καθαρο βλεμα και στην καθαρη ψυχη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
chef εγω ,βασιλισσα της μαγειρικης εσυ,κατι θα σκεφτω!!!!
Με τη λέξη τζαζλοΕυα τι εννοείς;;;;
Τζαζ=τρελη τζαζλη=θεοτρελη
Kαλησπερα Μαριαννα βασιλισσα της μαγειρικης ;) ;) ;) ;) ;) ;)Τωρα που το λες το ξερεις οτι εμεις οι δυο μπορουμε να γινουμε το πιο θανατηφορο διδυμο και να ξεκανουμε ολο το φορουμ με τα εδεσματα μας
σε λιγο θα σου πω τι θα μαγειρευα για σενα σημερα.πρεπει να σκεφτω κατι που θα σου αρεσει.μπορει να το φτιαξω το βραδυ στο μαγαζι .μισο να σκεφτωΤωρα που το λες το ξερεις οτι εμεις οι δυο μπορουμε να γινουμε το πιο θανατηφορο διδυμο και να ξεκανουμε ολο το φορουμ με τα εδεσματα μας
Ευχαριστώ για την άμεση πληροφόρηση. Και από που βγαίνουν αυτές οι λέξεις γιατί τζαζ είναι είδος μουσικής!!!
Kαλησπερα Μαριαννα βασιλισσα της μαγειρικης ;) ;) ;) ;) ;) ;)
στην αργκο τζαζ ειναι ο εντελως απροβλεπτος,ο ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣΟχι καλε ειναι καρλιαντες λεξεις που χρησιμοποιουμε εμεις οι ηθοποιοι
Οχι καλε ειναι καρλιαντες λεξεις που χρησιμοποιουμε εμεις οι ηθοποιοι
Δεν ήξερα οτι πρωταγωνιστείς σε κάποιο θίασο αξεπέραστε έρωτά μου. Ο Μαρούλιας ξέρει τι διαλέγει. Είσαι κορίτσι με υποκριτικές και μαγειρικές δεξιότητες!!!
Μήπως είσαι φέτος μαζί τον Ψάλτη και τον Βουτσά;;;;
Κατι θες να πης για το ονομα??? .........καθυστερο στην απαντηση λογω δουλειαςΚαλησπερα αγορι με το πανεμορφο ονομα(γιωργος )
Οχι βρε κουτε τι δουλεια εχω με την κωμικη τεχνη εγω ειμαι του δραματος σου βγαζω μια αντιγονη που τυφλα ναχει η συνοδινου
Κατι θες να πης για το ονομα??? .........καθυστερο στην απαντηση λογω δουλειας
Μάλλον τη μανιέρα της Βουγιουκλάκη όταν υποδύθηκε την Αντιγονη στην Επίδαυρο έχεις καρδιά μου!!!!
Οι περισσότεροι θεατές έκλαιγαν από τα πολλά γέλια
Ε λοιπον εγω θα την παιξω με πολυ δακρυ